Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake78
tag
válasz hülyegyerek #4398 üzenetére
Mondjuk Ja a micu az kicsit fapados
Én asx et néztem,
Közép kategóriásat
Nem volt rossz
Kényelmes, jól megy relatíve keveset is eszik
Csak az ára és a nemet adó ra na az már sok volt nekünk
(de az neked pont nem opció ) -
snake78
tag
válasz hülyegyerek #4396 üzenetére
Kombinál egy síkban van a raktér és könnyen bukik előre a hátsó sor
Az ülőtámla az fix nem variálható
Tudom meg ajánlani a Mitsubishit és a Subaru levorgot
Nincs hybrid de nagyon jók főleg a levorg
Nekem szerelem volt -
hülyegyerek
addikt
válasz snake78 #4395 üzenetére
Én főleg a felhajtható hátsó ülőlapokat fogom hiányolni, meg azt, hogy a hátsó ülés előredöntésekor egy mozdulattal lemegy az ülőlap a padlóig, a háttámla meg ráereszkedik, és így tökéletesen sík lesz a rakodófelület. Ezt egyik autó se fogja soha utánacsinálni
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
snake78
tag
válasz hülyegyerek #4390 üzenetére
Sosem volt hondam sajnos, mindig csodáltam őket, de kimaradt
Ajánlom a kombi Aurist
Bár én sosem ültem hátul , de akik mögöttem ültek nem panaszkodtak
(1,86 magas vagyok, inkább fekvősben vezetek és hatratolt ülésekkel )
Pakolni lehet bele rendesen tapasztalat
Variálhatóság alatt mit értesz ?
Könyöklő ( kettő fakk) nagy kesztyűtartó
Közepkonzol jól átlátható es szerintem jó a betekintési szög
Ez az első automata autóm
Hamar hozzászoktam
Elől szerintem hatalmas a hely
Az ülések kényelmesek
1200 km után sem fajt semmim
Nekem ezek a tapasztalataim -
r0by
addikt
válasz hülyegyerek #4392 üzenetére
Én sem szeretek nagypapásan vezetni, de sajna itt Szegeden mostanában ez a jellemző Komolyan már elgondolkodtam, hogy minek ül be valaki a 30km/óra sebességhez a mostani autókba, mikor jellemzően, átlagban 50km a megengedett?
Amit írsz, egyébként az Avensisben nem probléma, elől is, hátul is nagy a kényelem Persze csak az enyémről tudok nyilatkozni.., de lassan én is szeretnék valami hybridre áltani. Ami tuti nem német lesz, legalább is nem Ford, mivel előtte az volt, és soha többet.. -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Corolla verso 1.8 Benzin 2007 129 Le 1ZZFE
Kérdés, első féktárcsákat kell cserélnem plusz betéteket.
A nipparts elfogadható márka fék terén?
Vagy mi az amit érdemes beletenni.
köszi.Renault power
-
hülyegyerek
addikt
Szeretek nem nagypapásan vezetni A Civic amúgy nálam is pályán 7-7.5 körül eszik, főúton beéri
6-6,2-vel is.
Amúgy nem a fogyin buktak el az előbbiek (bár Focusból 1.5 turbot néztem, az bőven többet evett), de mindnek van valami hiányossága, ami hiányozna a Honda után : Focus, 3-as: szűk, kényelmetlen, a hátsó lábtér vicc, ráadásul a Focusban a középkonzol miatt egyenes lábbal kell ülni, amit én gyűlölök. Hyundai, Kia: iszonyatosan szintetikus kormány, valamint túl "kényelmesre" hangolt futómű: nagyobb bukkanónál a kaszni hullámzása miatt ugrik egyet az egész hátuljuk, elvesztik a tapadást, Suzukik: szűk az összes (kivéve talán a S-Crosst), valamint borzasztó sivár, kínaipiacos hatású az összes.Német márkákat, suvokat nem néztem, mert nem szeretem őket.
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
válasz hülyegyerek #4390 üzenetére
A 8L alatti fogyinál kihulottak az általad említettek?
Azt még az én 2003-as avensisem is hozza télen lazán..
Szerk: 1.8 benzines. Most 7.4, nyáron 6 alatt van városi fogyival.[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz snake78 #4389 üzenetére
Már baromi sok autót megnéztünk, mint lehetséges utód (köztük még anno az első Aurist, ami nem volt szimpatikus), de mindegyik valamiben kevesebb volt, mint a Civic. Kényelem, úttartás, helykínálat, csomagtér, variálhatóság, viszonylag erős motor, 8l alatti fogyi : ezeknél a kritériumoknál sok vetélytárs elhullott (Mazda3, Kia Ceed, Ford Focus, Hyundai i30, az összes Suzuki), remélem az újabb Auris hozni fogja ezeket.
-
snake78
tag
válasz hülyegyerek #4388 üzenetére
Én csak ajánlani tudom
Bár neked lehet, hogy nem lesz akkora különbség egy Honda után de nekem ez előtt nem volt japán autóm
Én megvagyok örülne érte 😂👍 -
snake78
tag
válasz psycroptic #4386 üzenetére
Alapból nálam is az eco van bekapcsolva
De a pálya az más 😂
Ott mikor odalép az ember és elkezd húzni és tasegit az e motor azt meg élvezem
(Mondjuk nem régóta van nálunk igaz az auto 2014 es )egyetlen egy bajom van vele 3 éves a térkép benne és nem úgy tervez hosszú távon ahogy kellene -
törölt tag
1. Márkaszervizben 5W30-as olajat töltenek az autóba(hybrid) de az ajánlott 0W20. Kell-e a tartani a motor élettartamának megrövidülésétől?
2. Toyota honlapján nyomják a sablon szöveget, hogy dinamikus benzinmotor csak rá kell lépni a gázpedálra ha gyorsítani akarunk és egyenletesen emelkedik a fordulatszám stb (e)CVT miatt inkább felbőg... Műszer 3 dolgot mutat Charge, Eco, Power. Valaki megtudná mondani, hogy 130km/h környékén, sebességet tartva mekkora fordulaton pörög egy 122LE összteljesítményű motor?
[ Szerkesztve ]
-
snake78
tag
válasz hülyegyerek #4372 üzenetére
Nekünk Auris hybrid kombi van
Pont az ellenkező a tapasztalatom
1200 km alatt két felnőttel csurig pakolt csomagtérrel, power gomb használatával átlag 140-160 as tempónál evett 5,4 litert
Városban nekem megeszi a 8-9 litert -
kiszi07
senior tag
Hali, kertem a kuttol hivatalos szamlat es dizel volt, jol gondoltam. De mitol lehetett az a tomeny fekete fust? Leszivtak es azota jol megy. 150 km ota.
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
snake78
tag
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata a my Toyota oldallal kapcsolatban ?
Megéri regisztrálni ?
Vett már ott valaki térkép frissítést?
Ha igen milyenek a tapasztalatok
Szalonban 65 ezerért frissítik
Az oldalon viszont 130 euró
Mi a különbség a szalon és a DVD között ?
A válaszokat előre is köszönöm -
psycroptic
őstag
válasz pècsimunkás #4380 üzenetére
Az szuper! Feleannyiba került, nem úgy, mint nekem. Nem még, mert közben csökkentett a díjon a mostani biztosító és bemegyek személyesen hozzájuk, mert még ebben a hónapban megtehetem a váltást.
PSNID: Tomy83PS
-
pècsimunkás
addikt
válasz psycroptic #4377 üzenetére
Ma megvolt az első szerviz . 28110.- forint volt. A rossz hátsó ablakmosó motort nem akarták garanciában kicserélni , mert a nèmet rendszám miatt nem lehet beregisztrálni Magyarországon az autót . Majd tavasszal vagy nyáron megcsináltatom valamikor , áprilisig nem fèr bele az időmbe. 17 h - ig melózok , a szerviz 16:30- ig van nyitva ...
Biztosítót váltottál ?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
diablo1984
veterán
Fater nézegeti most a Toyota Rav4 3.gen autókat és tetszik neki, ebben lévő 2,2 D4D motor már jó konstrukció, vagy kell tőle még félni?Van még valami hiba amire lehet ezeknél számítani?
-
-
psycroptic
őstag
Kényelmesen és stabilan lehet vezetni az autót főleg a nyári gumikkal(225/45R17). Olyan minden egyben van érzésem van. Kérdezz nyugodtan! De ha van lehetőséged menjél egy próbautat, mert ez csak az én véleményem.
-
Az általam felsorolt két csapágy nem a motorban hanem a váltóban van. Nekem is kezd valamelyik a felsorolt kettő közül darálni.
Nálam az a jeleség, hogy ilyen mínuszokban ha kint áll az autó és nem ér el egy bizonyos hőfokot, akkor 1500 rpm alatt kicsit daráló hangot ad, a felett megszűnik. Valamint a függetlenül attól hogy ha hideg, ha meleg üresben kissé dízeles hang jön be, ami akkor szűnik meg ha benyomom a kuplungot.
Szóval nálam sanszos, hogy a kuplung kinyomó csapágy és a nyelestengely csapágy is kuka.
-
BÉP
csendes tag
Viszonylag stabil. Januárban a kutyacsontokat kell cserélni mert már kopognak
-
hülyegyerek
addikt
válasz psycroptic #4360 üzenetére
A kormányzása milyen ? Nem túl szintetikus, ill. mennyire stabil az autó ? Egyenesfutásnál sokat kell belekorrigálni ?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, még csak puhatolózok.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
rob210
nagyúr
A típus ismerete nélkül kérdezem meg, higy nem a jobb elejéből jön?
Nemrég volt nálam egy ismerős autója, halálfélelemben közölte kattog, kerreg az autó.
Mentem vele, valóban kerreget, a benzingőz leválasztó, "canister" szelep.
Ami ilyenkor hidegebb időben fog is.
Nem lehet, hogy neked is csak ennyi?
Gyanús ez a csak gázadásra van hangja dolog.Renault power
-
BÉP
csendes tag
válasz Evil Snowman #4368 üzenetére
Hiszen ez az, nincs teljesítmény csökkenés, nem ráz a kocsi, olaj, víz rendben. Csak sebességben csinálja
-
-
BÉP
csendes tag
válasz molnarpeter #4364 üzenetére
Rendben, de nem hinném hogy az a baj. Ha menet közben ki veszem üres és és úgy adok gázt akkor nem hallani. Először a kipufogó vagy a légbeömlő hibájára gondoltam... de mostanra teljesen tanácstalan vagyok.
-
BÉP
csendes tag
válasz molnarpeter #4362 üzenetére
Fordulattal változik, biztosan nem féltengely vagy csapágy. Csak menet közben hallom, álló autónál nem. Hallani, hogy nyomom a gázt vagy éppen felengedem a pedált. Tegnapelőtt pályán mentem vele azóta erősebb a hang.
-
BÉP
csendes tag
Sziasztok! 14 éves corollám furcsa hangot hallat. Csak menet közben, gázadáskor hallani, és csak akkor ha sebességben van. Kerregő-berregő hang, a fordulatszámtól függően változik. Szerintetek mi lehet??
-
psycroptic
őstag
válasz hülyegyerek #4359 üzenetére
Igen. Ahogyan én észre vettem: fogyasztásban a nagyon rövid utakat pl. 5Km, főleg télen nem kedveli. Nincs ideje felmelegedni.
-
hülyegyerek
addikt
válasz psycroptic #4358 üzenetére
Az jól hangzik
1.8 HSD ?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
psycroptic
őstag
válasz hülyegyerek #4352 üzenetére
Nekünk az Auris Hybrid 1000Km alatt ami 90%-ban pálya 6,2 L/100Km volt az átlagfogyasztás ha jól mér a fedcomp.
-
phain
tag
válasz molnarpeter #4356 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
diablo1984 neked is !
-
phain
tag
Sziasztok !
Ez egy elméleti kérdés lenne, ha butaságot kérdezek előre is elnézést kérek, ebben a témában nem vagyok jártas.Tegyük fel, hogy egy virusos pendriveot használtam zenehallgatásra vagy képnézegetésre az autóban ( Touch 2 with Go rendszer ), kell bármiféle károsodástól tartanom ? Okozhat ez problémát az autó rendszerében ?
my toyota profil ---> e-boltnál nem találtam virusírtót vagy olya programot amivel meg lehetne nézni, hogy valós-e a probléma ?
Szervizen kívül meg lehet ezt nézni valahogy ?
-
lsc
nagyúr
válasz hülyegyerek #4352 üzenetére
Hybrid pont pályán eszik a legtöbbet, ott szinte csak a benzinmotor hajt. Lehet kijönne 8 alatti fogyasztás, de nem oda való.
Az élet kegyetlen .
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok. Jövő nyáron lecserélem az 1.8-as Civicemet, szeretnék olyan benzines autót helyette, ami kicsivel kevesebbet fogyaszt pályán (7,5-8 l). Erre mennyire lenne alkalmas egy Auris hibrid ?
-
veterán
A szervizkönyvbe elvileg az van hogy az első szervizt 15 000km-nél kell megejteni. Van elvileg új autónál bármi olyan dolog amit érdemes lehet kicserélni az első szerviz intervallum előtt? Itt pl. arra értem hogy olajcserére érdemes-e elvinni 5000km környékén, mivel új autóról van szó, vagy teljesen felesleges pénzkidobás?
iPhone 13 Pro Max
-
pècsimunkás
addikt
Tegnap délelőtt felhívtam a pécsi Toyotát , hogy kérjek időpontot az éves szervizre . Nem tudtak adni , mert a héten leltároznak , de a hölgy akivel beszéltem annyit mondott , hogy a múlt héten már nem volt időpont január első két hetére . ( Én azt hittem a Toyota szervizek üresek , mert a Toyoták nem romlanak el )
Felhívtam a kaposvári Toyotát -az van még viszonylag közel hozzám - , január 2. -án , 10:00 h-ra vihetem az autót .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
őstag
Köszönöm, akkor ebbe az irányba indulok el a szerelővel....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
őstag
Sziasztok,
Van egy 2003-s 1,4-s Corolla sedanunk, és azt csinálja, hogy rossz úton, úthibán , nagyok kopog az első futómű. Azt vettem észre, ha sima egyenes úton gyorsan jobbra balra tekerem a kormányt akkor is kopog.
Sima úton nem jön elő csak úthibánál.Én a kormányösszekötőre gondolok, de gondoltam megkérdezem, hát ha volt már ilyen valakinek.
A lengéscsillapítókat megnézték, 75%-ak voltak, annyit mondtak még, hogy egy picit kezdenek a szilentek kopni, de még simán átment így a műszakin tavasszal.Moderálva
[ Módosította: #45553408 ]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
kiszi07
senior tag
En tankoltam, de meg most is allitom, hogy rosszul volt bekotve sajnos(nem lehetek olyan hulye, haromszor megszoktam nezni...), mert feketevel tankoltam, ami a hivatalos oldal szerint dizel. A Toyota szervizben 517 eurot fizettem a leszivasert, illetve csereltek benne egy uzemanyagszurot. (30 euro) Mentek vele, probaltak, jo volt. En hasznaltam mar durvan 100-120 km-t az autot es mukodik, olyan a hangja, amilyen volt. A csavo szerint eloszor a pumpa fog bedogleni. Sajnos kiszamithatatlan, mert az injektor is megadhatja magat eleg konnyen, ami ugye eleg erzekeny.
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
snake78
tag
válasz molnarpeter #4342 üzenetére
Azt tudom, hogy főleg lejtőn lefelé érdemes használni
De ez most nem így volt
Sajnos beraktam és vagy 150-200 km ert ment és haszaltam a pover módot is
Lehet károsodás a motorban elektronikában vagy valamiben ettől a "kis" bakitól? -
-
snake78
tag
Sziasztok!
Van valakinek itt a topikban toyota Auris hybrid autója ?
A kérdésem az lenne, higy B módban vezettem véletlenül az autót autópályán
(Véletlenül behuztam vezetés közben és nem vettem észre. Gyorsította is vele rendesen szerintem 150-200 km ert mentem vele) lehet az autónak illetve a motornak valami baja tőle ?
Illetve a térképet ami 2014 es hogyan tudom lefrissíteni
A válaszokat előre is köszönöm
És mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok -
norbert1998
nagyúr
Értem. Köszi
Elmondtam neki ezeket, amiket a keresőben és itt láttam. Állítása szerint ezekről tud. Csak hát akkor nem tudom, miért nem vitte már el, és miért nyaggatja szerencsétlen autót még mindig, nem mintha nem lenne itthon még a celica nélkül is elég autójuk, hogy jusson neki is. Csak hát olyan ciki 20 évesen galaxy-val járni... -
lsc
nagyúr
válasz norbert1998 #4334 üzenetére
Amennyiben 10e alatt "odalett" akkor valószínűleg nem jó olajjal jár. Meg kell bontani a motort, akkor lehet megmondani mi a gond.
Az élet kegyetlen .
-
r0by
addikt
Szerintem is valószínűleg gyűrű.
Én is két hónapja voltam emiatt szervízbe 2003-as 1.8-as Avensissel, igaz még nem volt akkora olajfogyásom, 1.5L két olajcsere között. Viszont nálam az volt a baj, hogy egyszer kaphatott egy hamis olajat, ami rá volt égve a gyűrűkre, ami miatt az nem tudta ellátni a feladatát teljes mértékben. -
molnarpeter
nagyúr
Gyűrű kell neki, keress 1.8-ra, volt téma párszor
-
norbert1998
nagyúr
Hali!
Nem ismerem a Toyotákat, így az olajfogyaszáttsi szokásaikat sem.
Havernak van egy 2003 körüli VVT-i 143 lovas Celica-ja. Papíron 170 ezer kilóméterrel. Bár szerintem abban van 270 ezer is.
Idén nyáron vette, a kínálat magasabb árú részéről. Füstmentes, erős kocsi volt. Azóta ment vele egy tízezer kilómétert, és egyre jobban eszi az olajat. 2 hónapja még csak kicsit füstölgetett, nagyobb gáznál, kéken.
Mostmár úgy füstöl, mint a városi gettópanelból vütütütü-ző TDI Golfos hülyegyerek. Smoke & Charm-ba illően. És köpköd is olajat a kipufogóból.Ez szinte kizárja, hogy szelepszár legyen. Amúgy közel egy liter olajat benyel tankonként.
Mi lehet ez? Törött gyűrűk? Ez mekkora kárt okozhat, főleg, mert (szegény bolond) továbbra is megy vele, és talán 3 hét múlva eljut szerelőhöz? Ha azt mondom neki, hagyjad állni a szervizig inkább és járj busszal, mert lehetséges a gazdasági totálkárral való végkimenetel (hengerfal karistolásból adódóan), igazat mondok? -
L4mie
veterán
válasz psycroptic #4296 üzenetére
Jelentem: sikeresen kicseréltem mindkét izzót, voltak gondok főleg mert elsőre összevissza állt a kis takaró műanyag mögött, de aztán belőttem középre.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
molnarpeter
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Manapság van még akinek a kutas tankol?
Renault power
-
dh66e
veterán
válasz kiszi07 #4322 üzenetére
Egy ismerős Németországban járt így a egy Merci Vivaróval.Nagyon sokba került neki ez a mókapersze mondjuk neki megállt az autópályán a kocsi,trailer meg a műhelymunka,alkatrészek.....
(#4326) lsc
Dizel autóba benyát tankolsz akkor milyen felelőssége van a kútnak?[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
válasz molnarpeter #4324 üzenetére
Ha holnap jo lesz, akkor elutazok 50 km-t es megnezem a kutat. Kerek ki valami szamlat, biztos van ra valami mod. 20 km-t mentem vele es utana kezdett el szarakodni.
[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Igen, dizelem van es benzint tankoltam ra. Egy Toyotas szervizbe bevittem es azt mondtak, hogy ne tul sok jora szamitsak... Pumpak, injektorok. Holnapra elvileg kiderul.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, a tegnapi sietsegem utan valoszinuleg benzint tankoltam, a gazolaj helyett. 20l benzin es ra 39l gazolaj. (elkepzelni sem tudom, hogyan) Az osztrak Toyota-szervizes csavo azt mondta, hogy tankoljak mindig ra es ugy kitisztul majd. Leszivni se tulzotzan lehet. Mitevo legyek? Corolla 2005.
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, Édesanyám 2001-es Yarisa azt produkálja, hogy berakom a gyújtásba a kulcsot és nem lehet elfordítani, ha nagyon türelmes az ember és sokat szöszöl rajta akkor nagyon ritkán mégis elfordul de alapjába véve használhatatlan az autó így. Ha jól vettem észre akkor a kormányállástól teljesen függetlenül csinálja, tehát amikor nincs bekattanva a zár akkor sem fordul el. Szerelő azt mondta, hogy vegyek bontóban egy komplett kapcsolót kulcsostól mindenestől csak az a megoldás, ajánlott is egy szentendrei bontót de nem tudtam sokadszorra sem felhívni őket. Van valami tippetek mi tévő legyek? köszönöm.
-
PeeterssoN
őstag
Szép!
2001 Corollámban 270k van, 260k-nál lett cserélve a gyári kuplung! (eddig bírta)
Most csaptam szét az elejét ebben a bónás időben, de lábon hazahozott csak legózni kellett a cserealkatrészeket, amiből szinte vicces, hogy nemigen van színre fújt (metálszürke) bontós! Igy minden után-gyártottat kellet vegyek. -
bostone
addikt
Nincs eldöntve a típus, csak az, hogy kombi kell. (Még a márka sem biztos)
Avensis és Corolla is benne van a kalapban.
20km-es körzetben két márkaszervíz is van, nem tudom ez jelenthet esetemben pozitív tényezőt?
Naponta kb. 5-10 km-t teszek meg. -
lsc
nagyúr
A napokban voltam egy 1200 km-es "körúton" egy 2003-as 1.8-as t25 avensissel, pár észrevétel.
Ebből majd 1100 km pálya, alapvetően nincs gond vele, csak nagyon hiányzik a 6. . A motor óra szerint 130-140 között /gps 124-132-őt írt/ még kellemes /4 felnőtt plusz csomagok/, erő is van, nem kell váltogatni. E fölött bejön egy kellemetlen szívászaj, az ember nem szívesen forgatja ott tartósan. 150 körül halkul, ott ugye már vált a vvti. Amúgy utazni kellemes benne, hátul is, a fiam is vezetett. Fogyasztást külön nem mértem, de a pillanatnyi nem mutatott vad értékeket.
Ja és ez is meglett[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
L4mie
veterán
válasz bostone #4310 üzenetére
Nagyon függ a típustó, ártól állapottól, te az utolsótól felsz. Corolláról tudok beszélni:
Enyém pont a napokban tölti a 12. évét, lassan 200k km.
szó szerint vadásztam rá, hirdetés felkerülése után 30 perccel hívtam a hirdetőt és rám még aznap 4 en.
Nem hiszem, hogy nagyon erőlködnöm kéne, hogy el tudjam adni.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
bostone
addikt
Sziasztok!
12-15 éves benzines példányokat figyelem egy ideje a neten. Ezek közül akad, amelyik több, mint fél éve is hirdetés alatt áll. Ez gyanús vagy átlagos?
Ha próbaútra kerül a sor, mire érdemes figyelni? -
veterán
válasz Evil Snowman #4306 üzenetére
Köszönöm mindkettőtök segítségét! Az enyém a következő 2 lehet. A felnin vagy bárhol van jelölés amin rajta van az ET méret, vagy a felni szélessége, amiből meg tudom állapítani hogy melyik lehet az enyém?
175/65R15 5Jx15 ET39 4x100 M12 x 1.5 54.1
175/65R15 5.5Jx15 ET45 4x100 M12 x 1.5 54.1Tegnap nézegettem a felniket, de az istenért se találtam olyan webshopot amelyik az általam linkelt felnihez hasonlítana . Egy csomó boltot megnéztem, de egyikbe sem találtam olyat ami a fent linkelthez hasonlítana. A felnik nagy részébe a "küllők" egyenesek valamennyire, és nincsenek benne ilyen nagy törések mint ami nekem kellene, legalábbis abba a 4-5 webshopba amit néztem.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Nem tudjátok véletlenül hogy Yaris-hoz való széria felnit hogy tudnék beszerezni 16" helyett 15"os méretben? Erről lenne szó: katt
Egyelőre csak nézelődök hogy mire számítsak majd árak terén felni vásárlásakor, és ez a gyári nagyon jól néz ki. Esetleg nem tudjátok ki lehet a beszállítója a Toyota-nak, melyik felnigyártó cég?Illetve az lenne a kérdésem még hogy van-e olyan oldal ahova beütöm a kocsi adatit és kiírja a felni méretét. Használatiba nincs benne a pontos méret.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Toyota touchon keresztuli telefon kihangositaskor kesik a hang. Lehet ezzel kezdeni valamit?F.K.T.
-
maláj
addikt
Yaris 2002-ben a tükör környékére helyezett kamera madzagolása a szivargyújtóig belefér a 3m-be ???
plafon ==> balra a sarokig ==> le a mittudoménmilyen oszlopon át ==> át a kormány/tartóizé alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest