Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
ddsteel #19166 üzenetére
Teljesen egyetértek, olyan vezetési élményt ad ez az autó a hibrid hajtás+futómű+eCVT váltóval, hogy szerintem nekem is sokáig lesz Toyotám
Most az volt, hogy leparkoltam, leállítottam, kiszálltam, és hátulról ki akartam venni a táskámat. Így kinyitottam a vezetőülés mögötti hátsó ajtót, és vak sötétség. Nem kapcsol fel a lámpa
Szerintem pedig ezt még a 120-as Skodám is tudta 25 évvel ezelőtt
Más: a használati utasítást megtaláltam a weboldalon a 2023-as Corollának. Létezik ez vajon pdf-ben is, megvan esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest