Új hozzászólás Aktív témák

  • Peter668

    csendes tag

    válasz -Tsaba- #14369 üzenetére

    Üdv!
    A magyarországi T25 nem hajlamos a rozsdára, kivéve ha törve volt, a futómű sem hajlamos a rozsdára, saját tapasztalat. Amire figyelni kell a lengéscsillapítók az 80-90 ezer km után kuka, az elsők biztosan, nyilván függ attól is milyen uton használja az ember, de magyarországon jellemzően rosszak az utak, még az autópályák sem kivételek pl M7.

    A fogyasztás, csak a 2 literesről tudok nyilatkozni (benzin) nagy átlagban 7.5-12 liter, aki ekkora szívó motort szeretne ezzel kell számolni. Üzemanyag használatánál a motorkód a döntő, attól függ hogy mehet bele az E10 vagy sem, ezt vásárlás előtt ellenőrizni kell.
    Olajfogyasztás nyilván van valamennyi ilyen idős autónál, a beletett km függvényében, nem vészes, úgy 0.5-1 liter/12-15 000 km lehet számolni, de a legtöbb eledó ezt úgysem valja be. :) .
    Általában minden működik rajtuk még ilyen idős korukban is, klíma nem problémás, én egyszer sem töltöttem több mint 10 év alatt. A 2 literes motornál a gyújtógyertyákra kell figyelni mert iridium elektródásak, ha ne az megy bele, a trafók hálálják meg elhullás formájában. Cserélni csak 90 000 km-ként kell, szerintem nem vészes, legutóbb 4-6000 között volt darabja.

    A belterek rendben vannak, pl bőr nem szakad, igaz kicsi gondoskodást igényel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák