Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Kiki18 #1759 üzenetére

    Olyan sok megvitatni való nincs. :) A Béta patchet meg nem fogom felrakni. Majd ha kijön a végleges akkor azt úgy is felteszi.

    Az én véleményem amúgy az, hogy a játékban történtek változások, van ami pozitív, van ami negatív.

    Számomra pozitív:

    - Diplomácia fejlődése (Egyértelműen jobb lett, mint pl. a Shogun 2)

    - Provinciák megjelenése

    - Ostrom menete

    - Hadsereg központúság (Végre nem lehet néhány szabad csapattal várost támadni)

    - Nagyobb városőrség létszám. (Végre nem kell külön seregeket állomásoztatni egy-egy városban, hanem már alapból több egység védi őket.)

    Negatív:

    - Városfal építés nincs. Egy építési hely elfoglalásával miért nem lehet falat építeni. Akár fából is lehetne, mert nem egyszer szívtam, hogy támadták a kis falumat éveken át és persze városfalat nem lehetett felhúzni, hogy segítse a védést.

    - Egységek elakadása (Még a sokadik patch után is volt olyan csatám ahol kattintottam mondjuk a városfalra, hogy menjenek az íjászok fel, de valami láthatatlan erő mindig az útjukat állta és nem mozdultak meg 10+ utasítás ellenére sem)

    - Frakción belüli politikai rendszer (Az alap ötlet jó, de a megvalósítás még elég gyenge és átláthatatlan. Még azért megpróbálom megtanulni, de számomra eléggé nehézkes.)

    - Hajók ostromnál használhatatlanok. (2 Ballistával szétvertem egy teljes létszámból álló hajósereget 0 vesztett egységgel)

    - Hadsereg újratöltése egységekkel (Hátránynak érzem, hogy ha egy egységet akarnék újrasorozni a seregembe menjek vissza a rendes sereggel 3-5 kör alatt, majd vissza. Ezt meg lehetett volna oldani sorozás késleltetéssel is anélkül, hogy az egységek megjelentek volna a térképen. (Pl. Rákattintok egy egység sorozására, ami több tartományra van. Lenne 1 kör az egység felállítás és 3 kör míg megjelenik a seregben, mivel utat kell megtegyenek a hadsereghez való csatlakozásig. Addig meg csak szürke maradna az egység.)

    Ennyi most így, ami eszembe jutott. :)

    Azért jó pesszimistának lenni, mert vagy igazad lesz, vagy kellemes meglepetés ér. // George F. Will //

Új hozzászólás Aktív témák