Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The First Berserker: Khazan
- eFootball
- PlayStation 5
- Xbox One
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Last Epoch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #1173 üzenetére
Nem úgy volt hogy ne szóljak hozzád?
Így ezt nehéz tartani
De elképzeltem és még sok mást is. De pont nem érdekel, hogy hol pattog a labda ahol a gond van, mert mint látom-olvasom más is ugyan abba futott bele mint én ugyan abban a helyzetben. Történetesen az Ubisoft saját weboldalán és kliensében próbált vásárolni ami meghiúsul. És ez csak náluk nem működik.
Legutóbbi játék vásárlásom interneten az novemberben volt és Steam-en megvettem ugyan azzal a bankkártyával a Death Stranding-et mint amivel a Div2 DLC-t akartam volna megvenni még ősszel.
Alapból Steam-re szedném össze a játékokat még ha rajta kívül húsz másik kliens is feltelepül... mert 16 lassan 17 év Steam használat során alig futottam bele hibákba... (a fiókom összértéke maximum 2500 euró körül van.)Gondolom nem én vagyok az első (lásd: [link]) és tudhatnak a hibáról, de még mindig nem sikerült megugraniuk hogy megoldják.
Ez kb hasonló mint a Vodafone appja... a nyáron történt "nagy karbantartásig" hibátlanul működött. Majd úgy elkefélték az egészet az 1 hónapos szarakodásukkal, hogy nyár óta sokad magammal nem tudunk belépni a szutyok applikációjukba.
A telefon, az Android verziója és minden ugyan az mint volt. Csak az app "frissült", de nem lép be és semmilyen hibát-kódot nem ír ami az ok lenne avagy a hiba forrása.Aztán van még a Raid Shadow Legends című mobilos játék.
Nem szoktam játszani telefonon, de ez a cím irodában néha rá-rá nézni jó volt és ezt-azt csinálni, fejlődni avagy játszani.
Ennél is volt egy olyan fantasztikus frissítés ami után adott hálózatokon egyszerűen nem lép be a játék. Ezt is sokad magammal jeleztük, hogy teljesen mindegy, hogy kék, piros, sárga vagy zöld esetleg otthoni net (Wi-Fi) vagy vezeték nélküli (4G-5G) a hálózat egyszerűen nem lép be a játék. Itt már van hibakód, de semmit mondó és rengeteg ember jelzi a játéknál is értékeléseknél, hogy nem lehet belépni, mert adott hálózatokon nem hajlandó működni a játék.Az Ubisoft-nál meg ameddig sima Uplay volt addig minden flottul ment. Mióta lefrissült erre az új szutyokra az Ubisoft Connect-re azóta pocsék ez is.
-
Puma K
nagyúr
válasz
nanamii_o #1169 üzenetére
Egy pár hete-hónapja ilyen hulladék ez is náluk.
Szintén próbáltam volna megvenni böngészőből és kliensből is a Div2 DLC-t, de nem engedte.... korábban tudtam vásárolni ugyan azzal a kártyával és mindenhol máshol tudom használni jelenleg is a kártyát...
Náluk valami nem kerek...
-
Puma K
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #1155 üzenetére
Akkor minek írtál le egy evidens dolgot?
Vagy mi lenne abban a röhej hogy adott felületen történ vásárlás esetén minden olyan kliensben megjelenik a játék ahol meg kell hogy jelenjen?Hiába veszed meg Epic-en és jelenik meg Uplay-ben ha Uplay-ből indítva úgy is el fogja indítani az Epic-et is. Szóval jelen esetben kell foglalkozni az Epic-el is...
-
Puma K
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #1148 üzenetére
Ez minden esetben így megy, nincs benne semmi újdonság.
Ha nem az adott játék kiadójának a kliensében vetted meg hanem máshol akkor a játék indításakor 2 kliensbe be fog léptetni.
A játék eredetiségének az ellenőrzését minden esetben a játék kiadójának a saját kliense végzi.
-
Puma K
nagyúr
Pont hogy inkább tartsuk a szintet egy bizonyos norma felett mint sem engedjük, hogy becsússzon az alá.
Az egyéni problémája pedig mindenkinek a saját maga dolga. A böngészőkbe beépített helyesírás ellenőrző meg nem ördögtől való mint ahogy az adott nyelvtani szabályok betartása sem az.
-
Puma K
nagyúr
válasz
DiamondBack #1131 üzenetére
-
Puma K
nagyúr
Külön támogatás nélkül is tudnak futni az újabb címek.
Jellemzően grafikai hibákat orvosolnak esetleg optimalizálást (is) tartalmaznak adott újonnan megjelenő cím esetén.Ahogy a BIOS/Firmware-t úgy a szoftvereket-driver-t sem feltétlen érdemes mindig a legújabbra frissíteni ha a gép rendben és hibamentesen működik. Persze ha biztonsági rés foltozásról vagy más kritikus hibajavításról van szó akkor mihamarabb ajánlott frissíteni.
Reddit-en a Resizable Bar-t említik, hogy új driver és a BR funkció bekapcsolva hibákat produkálhat adott címek esetén ha Vulkan-t használ az ember.
Nálad be van kapcsolva a Resizable Bar?
-
Puma K
nagyúr
válasz
DiamondBack #1103 üzenetére
Ugyan olyan monitorunk és kártyánk van. Ha lesz rá időm akkor ránézek én is most mit tapasztalok. A legutóbbi frissítés óta nem indítottam el a játékot.
Azt viszont tudom, hogy az Ubisoft benchmark-okban... akadhat a játék (pl AC Odyssey), de közben játék közben semmi hasonlót nem tapasztalok... de ez mondjuk az esetedben teljesen más és konkrétan nem néha akad meg hanem darabos.
-
Puma K
nagyúr
Tegnap beléptem és megnéztem mik az újdonságok.
Ugyan nem értem a végére a vizslatásnak, hogy miken változtattak vagy tettek a játékba, de eddig azt tudom mondani hogy ha ezt így adták volna mikor megjelent... akkor sokkal összetettebb és átgondolt játék hatását keltené...
-
Puma K
nagyúr
válasz
sz.atesz89 #1063 üzenetére
A Google is megmondta, hogy:
At this time, there is no cross-platform support for Ghost Recon Breakpoint. You can find more information about the game by visiting our dedicated support page and the Ghost Recon Breakpoint official website.2020. nov. 20. - [link]
Annyira halott ez a játék, hogy kb így is marad ahogy van. -
Puma K
nagyúr
Nahh-nahh piszkálják a tetszhalottat...?
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - Két nagyobb frissítés érkezik idén
-
Puma K
nagyúr
válasz
Danecay #1056 üzenetére
Igen az Anthem frissítése, a 2.0-ás verzió le lett lőve. Aztán mennyi idő múlva nyírják ki a játékot is...? EA-t ismerve jövőre biztosan lesz bejelentés, hogy valamikor lekapcsolják a játék szervereit.
Az Anthem bétáját orrvérzésig toltam. Aztán hivatalosan is megjelent. De direkt nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam hogy összekapják a játékot és majd akkor vissza térek rá.
Vissza is tértem a játékhoz, de full kuka volt úgy ahogy volt. Erős gépen is beesett az FPS ~35 FPS-re indokolatlanul. Aztán a rengeteg töltőképernyő... hiába a gyors proci, a sok és gyors ram meg a gyors adattároló ha a játékélményt folyamatosan megtöri egy-egy töltőképernyő... A bemutatókon látható videók alapján ígéretes volt, aztán a gyakorlatban full kiherélt lett a játék.
Aztán itt a másik a Ghost Recon Break Point. Ezzel is a bétában orrvérzésig játszottam. Majd elhittem amit láttam, hogy jó lesz és megvettem megjelenéskor a nem tudom milyen Deluxe vagy miféle pakkot... Megjelenés után 17 órát tettem bele majd leraktam... Ebből sem nézek ki fényesebb pályafutást....
Haverok-barátok miatt kerestem valami címet amit közösen tolhatunk munka után és szabadidőnkben. De mindegyik lehurrogta hogy hagyjuk ezt a játékot
aztán igazuk is lett. Nagy a csend ekörül is. Amit a játék itteni topikja is megerősít, mert nem pörög.
-
Puma K
nagyúr
Az Anthem után a TC: GR vajon mikor lesz lelőve...?
-
Puma K
nagyúr
"... de csak 6GB 1660 Ti-m van és az elvileg kevés is kicsit a vulknahoz..."
Az egy leképező eljárás aminél nincs olyan hogy "kicsit kevés a vulkanhoz" az adott hardver.
Helyesebben adott grafikai beállításokhoz kevés amit használni szeretnél adott játékban. A leképezőváltás pedig az egészét számolja ki másképpen amiben rendszerint a Vulkan jön ki jobban azaz abban futtatva kapsz több FPS-t.
Lehet VGA driver-t kellene frissíteni.
-
Puma K
nagyúr
Nincs kikapcsolva a virtuális memória?
Mivel ez a játék (is) elkezdi teleszemetelni a RAM-ot így 8-16GB esetén kikapcsolt virtuális memóriával nagyon könnyen ki tud futni belőle.
Nálam 32GB RAM van a gépben és ki van kapcsolva a lapozófájl.
Így a Breakpoint emlékeim szerint vagy 17-18GB-ig el tudott menni vagy 22-23GB-ig... úgy hogy nálam a háttérben nem voltak feleslegesen futó folyamatok-programok...
-
Puma K
nagyúr
"Ubiék mehetnek a búsba, egy vicc az egész."
+1
Viszont nekem a RDR2 sem tetszik... leginkább a Sims része miatt... egyél... igyál... borotválkozz... csutakold a lovadat... ez nekem kb feleslegesen túlbonyolított játékmenet...
Mondhatni Rockstar fan vagyok... voltam...? és elég sok játékuk meg van CD-n, DVD-n és digitálisan is... van ami 2-3x is megvásárlásra került... de ez az irány nem tetszik amit a RDR2-ben tapasztalok... már előre félek a GTA VI-tól... a GTA V-be vagyis az online részébe jelenleg 1173 órám van úgy hogy mióta kint van PC-re volt egy 8 hónapos szünetem. Amúgy ráérős szabadidőmben simán nyomtam 12-16 órákat barátokkal. A RDR2 online részével elkezdtem ismerkedni, de egyszerűen nem fogott meg... pedig 75 eurót kiadtam érte, de még így sincs meg a motiváció, hogy ennyi pénzt öltem bele...
-
Puma K
nagyúr
válasz
AsakuraDave #901 üzenetére
Én meg az open beta állapotában úgy voltam a játékkal, hogy ez nem rossz... akkor bele is ment összesen 20-21 óra... elővételben megvettem... elkezdtem játszani vele majd jött az érzés, hogy ez mi...
Több kreativitást vártam Ubiéktól...
Kb azóta pihen a játék mióta megjelent hivatalosan és kemény 10 órát raktam bele a "végleges verzióba"...
-
Puma K
nagyúr
Blekk frájdéj van Ubifoséknál.
A GR: Breakpoint pl 50%-os akcióban van... ami még lejjebb vihető ha beváltod a 20%-os kupont amit 100 pontért lehet kiváltani:
Csak eddig kellett volna várni, és jelentősen olcsóbban meg tudtam volna szerezni ezt a hulladékot. Bár kedvezményestül és kuponostúl sem ér annyit amennyit kérnek érte...
-
Puma K
nagyúr
Már régen nyomtam volna a refund-ot ha Steam-en lenne és 2 órán belüli játékidővel rendelkeznék
A Wildlands-nél is az alfa-béta részeket nyomtam, de meh volt az összkép... később Steam-en volt valami über-mega DLC pakkos verziója 15 euró körül. Megvettem. Felraktam. Nem tetszett amit láttam-tapasztaltam még akkor sem így ment a refund. Pedig a koncepció jó lenne, de a kivitelezés és a megvalósítása gyenge...
-
Puma K
nagyúr
Ma lejött egy közel 7GB-os frissítés
Holnap ráindítok így néhány hét kihagyás után...
-
Puma K
nagyúr
"Érdemes még megemlíteni, hogy a Ubisoft fellőtt egy kérdőívet, ugyanis arra kíváncsiak, hogy a rajongók milyen funkciókat látnának szívesen a játékban, és ez egy elég jó megoldás a válaszok megtalálására. Ha ti is elmondanátok a véleményeteket, akkor itt érhetitek el a kérdőívet."
Az idézett szövegben vagy a cikkben lévő itt-re kattintson mindenki aki játszik a játékkal vagy csak benézett, de érdekli a játék és mondja el a véleményét.
-
Puma K
nagyúr
+
Ezeken felül az elégedetlenkedők közül még mások is hangot adnak a nemtetszésüknek a kapott termékkel kapcsolatban: [link]
-
Puma K
nagyúr
Ha egy szintén Ubisoft cím a Splinter Cell szintű lopakodást vársz el a játéktól akkor az nem sok van benne. Ami hozadékot látok az SC-ből azaz, hogy a lámpákat-adott fényforrásokat ki lehet iktatni és a hullákat fel lehet kapni így el eltüntetni magad után a nyomokat ha pl adott részen járőröznek... és egy apróság, hogy adott információk birtokában lévő NPC-ket hasonló módon el lehet kapni hátulról és kikérdezni mint az SC-ben volt, majd az információk begyűjtése utána jól kupán vágja a karakterünk.
A nagy bejárható terület miatt inkább egylövéses távolról lövöldözős-csipegetős, közelre Rambózós, és csekély mértékben lopakodós hangtompítós opció van benne vagy ezeknek a keveréke adott helyzettől függően.
Én azért vettem meg ezt a címet, mert a béták alatti cukormáz elvonta a figyelmemet. Jól néz ki a játék és nem lenne rossz, de sajnos hiányos és az AI pl a Division 2-höz képest mintha nem is lenne. Pedig egy az anyacég és ami már ott bevált az AI-n felül pl a fedezékrendszer használata az se lenne rossz ha átemelésre kerülne a GRB-be a Div2-ből.
Ez a játék 20 euró körül ér a jelenlegi formájában.
Lehetett látni, hogy a Div2 ami szintén idei cím már ment elég nyomott áron.
Így egy hasonló akciót simán megvárnék...Legalább addig is kalapálják ezt a játékot és valami jót vagy jobbat kihoznak belőle.
-
Puma K
nagyúr
"Elég Anthem-szaga van a dolognak."
"hmm régebben a játékok későbbi tartalma szokott lenni az ilyen táblázaton, most meg az hogy mikor lesz játszható állapotban..szép"
Valami hajlandóság legalább van... de majd kiderül a gyakorlatban pár hónap múlva mit értek el a helyrehozási szándékukkal...
Addig is nálam még mindig elásták magukat és marad a R.I.P. Ubisoft.
-
Puma K
nagyúr
A játékosok a pénztárcájukkal szavaznak ha játékról és hardverről van szó.
Ha te megveszel egy játékot adott áron, akkor leadtál egy szavazatot a kiadó és készítők felé arra, hogy a szóban forgó cím ér valamit azért a pénzért amennyiért kínálják.
De ha te megveszed, pörgeted és rájössz, hogy ez így nem kerek, majd annak hangot adsz adott felületeken és azt más is elolvassa, akkor azok az emberek akik addig potenciális vásárlók lettek volna nem fognak szavazni az adott játékra a pénztárcájukkal, hogy ez így tök frankó még ilyet.
Mert nem így van mivel nincs rendben az adott cím.
Részemről az igazán vérlázító azaz, hogy nem azt ígérte az egyik Ubisoft-ot alapító név szerint Yves Guillemot, hogy bocsi srácok, akkor csúsztatjuk a most fejlesztés alatt lévő címeinket, hogy azok még jobbak legyenek mint a mostani hulladékok amiket másolunk már pár éve-évtizede _és_ hogy a meglévőket kalapáljuk helyre...
Nem.
Hanem már előre levetítették, hogy bocsi ne hari, a következő játékunkért amiért pénzt fogsz kiadni már tutira jó lesz becsszó.
Nekem kb ez jött át, hogy hülyére veszik az embert és akik eddig meg pénzt adtak ki a 2 legutóbbi idei friss címeikért, azok meg le vannak tudva egy nem lesz akkora az idei nyereségük kijelentéssel...
Csak azzal nem számolnak, hogy ha az emberek akikből megélnek hátat fordítanak nekik ilyen húzások után, akkor akár le is húzhatják a rolót.
Mint ahogy csak a mai napon egy szépet estek a részvényeik ára a bejelentésük után:
Ezeknek 2 ilyen cím és bejelentés után én nem adom meg a bizalmat a jövőben. Azaz tőlem pénzt nem látnak ameddig nem kapják össze magukat és valós tartalommal bíró játékot le nem tesznek az asztalra.
Egy kis mellék ág, de számomra ezentúl a Rockstar lett az egyedüli kiadó-készítő akiknek bármelyik címükért vakon hajlandó vagyok pénzt kiadni elővételben és gépet fejleszteni, hogy az adott játékuk az igényeim szerint fusson.
Mint ahogy a GTA V-öt megtudtam, hogy érkezik PC-re 2015. januárjában (amit aztán halasztottak áprilisig, hogy még tudjanak optimalizálni egy kicsit) így 2014 nyarának a vége felé a 0-ról építettem egy asztali gépet (280k Ft körül jött ki akkor) és vettem hozzá egy 32"-os LG 1080p@60Hz-ces tévét, mert hogy előtte pár évig laptopoztam... a laptop előtt meg volt egy elég jó asztali gépem csak érdekelt a laptopok világa így váltottam de közben meg változtak a dolgok és mobilisnak kellett lennem így maradt pár évig a laptop...
Magát a GTA V-öt pedig elővételben megvettem, miután kiderült hogy csúszik 2015. januárjában és vártam április 14-ig amikor is megjelent. Majd ahogy játszottam úgy fejlesztettem az akkori gépet a mai formájáig.
-
Puma K
nagyúr
Kardoskodsz: te beböfögésnek ítéled azt a kritizálást amit mások írnak. De kurvára leszarod a másik véleményét... vagyis inkább mégsem, mert utasítasz minket, hogy ne írjunk semmi negatívat a játékkal kapcsolatban.
De még csak ne is beszéljünk folytatólagosan a grafikai beállításokról, mert te a játékról akarsz olvasni. Az is a játékhoz tartozik, mert van aki más platformon tolja.
Halló, bácsi ez egy fórum amit több száz ezer ember használ, azon belül is az egyik topik (és nem fórum ahogy írod) amit rajtad kívül mindenki úgy használ ahogy azt lehet adott keretek között.
Lehet te jól szórakozol a hulladék címekkel -ami egészségedre-, de mi ezt szóvá tesszük, hogy ez így elég gáz, hogy hivatalosan is elismeri a készítő-kiadó, hogy ez egy félkész játék... de ne aggódjunk, az újabb játékaikkal már többet foglalkoznak.
Kedves Ubisoft, kösz a semmit, de ezzel kéne foglalkozni ami most kint van és olyan tartalmakkal feltölteni ami által egy egész játékká növi ki magát amiben van tartalom és lehetőségek... a hibák-bugok javításáról nem is beszélve...
Az ilyen adott topikos félig meddig off hullámokat vagy elengeded ha nem tetszik vagy beszállsz.
Az alpári szintet te hoztad be a "kurvára" és a "leszarom" szavacskákkal. Csak a színvonaladhoz próbáltam igazodni.
-
Puma K
nagyúr
Én meg azt szarom le kurvára, hogy neked a szemét is jó és mellette kardoskodsz.
Ráadásul két olyan hulladék cím mellett vered magad amiről maga a kiadó és készítő ismerte el, hogy bukás mivel egy CTRL+C és CTRL+V az adott játék némi újítással amiből a játékosok nagy része nem kért, így meg sem vette az újabbat amit a kiadó-készítő folytatásnak gondolt, de valójában csak egy túlárazott DLC.
Amúgy nem muszáj minden neked nem tetsző hozzászólás után beköhögni valamit. El is lehet tolni a biciklit.
-
Puma K
nagyúr
Haverra ráírtam és küldtem neki is a linket.
Azt mondta, hogy nincs ebben meglepő mert ugyan az az összes játékuk és kérdés volt, hogy mikor fognak ebbe belebukni, hogy az emberek elvesztették az érdeklődést a játékaik iránt... és csak a nézet változik, hogy FPS vagy TPS... amúgy ugyan az mindegyik...
Haver emlékei szerint a PS2 érában voltak nagyon jó címeik a kétezres évek környékén... azóta legyint rájuk.
-
Puma K
nagyúr
R.I.P. Ubisoft:
A Breakpoint és a The Division 2 bukása miatt csúsznak a Ubisoft játékai
Részemről a bizalmat elvesztették a GRB és a Div2-vel együtt... hogy pénzt lássanak tőlem a jövőben... ahhoz nagyot kell domborítaniuk.
-
Puma K
nagyúr
Még mindig azt kéne megcsinálni, hogy leveszed a grafikát teljesen minimumra 1080p-nél és úgy megnézed milyen FPS értékeket kapsz.
Majd ha azt tapasztalod, hogy egekben az FPS, akkor lehet elkezdeni játszani a grafikai beállításokkal és nézni mi az ami neked észrevehető változást okoz a látványban de még bírja a vas.
Viszont amit én minden körülmény között kikapcsolnék vagy a lehető legkisebb értékre állítanék az a Motion Blur, Bloom és Volumetric Fog.
-
Puma K
nagyúr
Mármint a kép megörökítésének a módjára gondoltam
A játék saját képernyőmentés készítője ha van
PrintScreen -ha megy és nincs tiltva- majd Paint, Gimp, PS stb
MSI AB + RTSS
GeForce Experience
Radeon Relive
Fraps -ha ez megy még az újabb játékokkal-A grafikai beállítások azok milyenek?
Mert ha faragnál adott beállításokból, akkor javulna a helyzet a látvány jelentős mértékű romlása nélkül. Amúgy szerintem nincs gond az FPS-el. -
-
Puma K
nagyúr
Habár a Breakpoint féle open world megvalósítás jobban tetszik a változatos környezetet és a nagyobb bejárható terület miatt, de most hogy megvettem a Division 2-őt (Gold Edition) is elég nyomott áron (és még lejött -20% a 100 pontért beváltható kupon miatt):
Eszembe sem fog jutni egy jó ideig elindítani a GRB-t...
-
Puma K
nagyúr
Halkan jegyzem meg, hogy megint változtattak a létrára mászáson úgy hogy megint hosszabban kell nyomni és nem elég a korábbi pöccintés
Nah... Hát... Ügyelnek a részletekre...
Mellesleg olyan mintha a játék akkor lenn igazán bugos, amikor co-op-ban játszik az ember... a fast travel-nél harmad magammal most sikerült a föld alá bespawnolni...
Volt egy bugos ládánk is. Amit utánam már senki más sem tudott kinyitni...
A tereptárgyakba-pályába beleakadó és a fogpiszkáló vastagságú elemen át nem látó NPC-kről nem is beszélve...
Holnap nézek egy benchmarkot hogy most patch után mi a helyzet az FPS-el, a korábbi mérésemhez képest.
-
Puma K
nagyúr
A beállítások amiket használok:
Az eredmény:
A játék teljes, csak ez az összesítő ezzel a kinézettel nincs még végleges állapotában..
... ez egy hosszú kép, de sajnos egyben nem lehet lementeni...Mivel ez a játék is az Anvil 2.0-ás grafikusmotort használja, ami az Assassin's Creed Odyssey-ben is van, így akkor már kiderült, hogy a benchmark az jobban terheli a gépet, és játék közben nem tapasztalhatóak azok a minimum FPS-ek mint amik a benchmark-ban szerepelnek.
Ennek megfelelően sűrű fás és részletgazdag részen negyed magammal rohangálva és lövöldözve 66 FPS-nél kevesebbet nem láttam akkor és annál a helyszínen. Amúgy 70-75 felett szoktam látni az FPS mutatót.
Vannak útmutatók mit és hogyan érdemes beállítani a grafikát illetően, de azokkal még(?) nem foglalkoztam.
-
Puma K
nagyúr
Egy 1080 Ti-vel a gépben én meg pislogok azok alapján amit írtok.
Ha hazaértem lövök képet a beállításokról amiket használok, és lenyomok egy benchmarkot.
Plusz lehet felrakom az újabb driver-t és mérek azzal is azonos grafikai beállításokkal. -
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
Tényleg rámegy a létrára, de a bétás "nyomd hosszan a space-t" történetet végérvényesen el kell felejteni, mert most ha a létra közelében vagy kb elég csak rácsapni a space-re és tényleg elsőre megfogja-rámegy.
Most már úgy tudok le-fel létrázni mint a bétában ment... juhu!
-
Puma K
nagyúr
Most játszottam vele 2 órát és egyszer nem sikerült a korábban említett röviden nyomjam meg a space-t javaslat ellenére sem megtalálnia a karakternek elsőre a létrát.
Pedig eskü hogy nagyon rajta voltamA létrás történettől függetlenül úgy érzem, hogy ez a játék nem éri meg a 60 eurós árát, de még a -20% kuponos 48 eurósat sem.
Max 30, de inkább a 10-20-as ársávot mondanám rá.A GTA Online (1137 órával a játékban) a GRB-hez képest egy szimulátor. Minden téren.
Úgy érzem ebből gyors Red Dead Redemption 2 Online áttérés lesz a részemről... csak lehessen elővételben megvenni a RDR2-őt és már nyomom is a fizetés gombot. Ez meg marad egy tapasztalat a számomra, hogy Ubisoft játékért elővételben béta teszt ellenére sem szabad kiadnom pénzt. Az Assassin's Creed Odyssey viszont jó. Az megérdemel egy mondjuk olyan 30-40 eurós árcímkét. Igaz azt 60-ért vettem Season pass-szal meg nem tudom már milyen DLC-kkel együtt.
-
Puma K
nagyúr
A bétát ~16 óráig játszottam. Abból ~11 órát egyhuzamban-folyamatosan.
Ott nem volt ilyen gond.Mivel szeretek lopakodni-felfedezni, így a béta ideje alatt nagyon sokat létráztam le és fel is. Ezért is feltűnő most ez nekem, hogy miért nem akarja elsőre-úgy megfogni ahogy a bétában sikerült...?
Egyszer nem tapasztaltam ezt a jelenséget, mint most a végleges avagy "teljes verziós" állapotában...
Meg természetesen próbálgattam is, hogy rövid ideig meg hosszan tartom a space-t.
Volt hogy forgattam-mozgattam a karaktert közben nyomkodtam hosszan-röviden a space-t majd megálltam (nem nyomtam semmit a WASD-ból) erre ráugrott a létrára... úgy hogy háttal állt...Azért köszönöm a tippet.
-
Puma K
nagyúr
Nálam az van, hogy rendszeresen nem akar rákapaszkodni a létrára... rásimul... meg áll mellette... ennyit tud leginkább... aztán egy "kis" b@szakodás után végre rácsimpaszkodik...
Lejönni kb esélytelen... ~6 óra alatt egyszer sem sikerült megfognia a létrát... mindig leestem...
Van ami a bétában bugos volt, de más jó volt.
Itt meg más bugos, de a bétás bugok nincsenekKíváncsi leszek meddig fog lekötni... a Division-nak 104 óráig sikerült...
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
Az eredeti forrásnál írják és én is csak most vettem észre, hogy az ujja... hát... eléggé nincs a ravaszon
Ma ha hazaértem végre elkezdhetem én is a játékot
Reggel nehezen álltam meg, hogy a munka előtti kutyasétáltatás után gyorsan ne nézzek felAhogy olvastam, a bétában készített, felszintezett és cuccolt karakter elvész.
Így teljesen 0-ról indul az aki pl a sima verziót vette csak meg.
-
Puma K
nagyúr
válasz
ForRedGlory #253 üzenetére
ROG Matrix 2080 Ti benchmarking Ghost Recon: Breakpoint \ Ultimate Preset @ 1440p - videó
Min FPS: 44
Avg FPS: 78
Max FPS: 113De nem tudom, hogy az 1.0.1-es verzió kint van-e már:
Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint: Title Update 1.0.1 Patch Notes
Október 15-én meg újabb javítás érkezik: [link]
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
Egy ideig inkább bontani érdemes, mert abból szerzel olyan alapanyagokat amikkel az adott használatban lévő fegyvereidet tudod fejleszteni és az alap szinttől még 2-vel feljebb léptetni (ha ki van fejlesztve ez a képesség......................
) MK1-MK2-MK3.
Pénzt főként ládákból, küldetésekből, megölt ellenségekből és még nem tudom honnan szerzel.
De ésszel vásárolva adott fegyverkiegészítőket, kozmetikai cuccokat és egyebeket, nem voltak anyagi gondjaim.
Meg persze adott szinttől amikor már minden ki van fejlesztve, akkor lehet eladogatni.
-
Puma K
nagyúr
Egy ideje minden online játékban, ahol csak lehet leginkább healer vagy a healer-support kategóriákat választom.
Már nem érdekel, hogy én legyek a "legjobb" DPS vagy "legjobb" tank esetleg "legjobb" sniper.
Így itt egy field medic-et kezdtem.
Field Medic
- Class technique: Healing Drone heals and revives teammates
- Class item: Medkit heals injuries
- Class proficiencies: faster revives, carry bodies faster, and self-reviveForrás: [link]
Mivel leginkább egyedül játszottam így a gyorsabb öngyógyítás (amit nem sokszor kellett élveznem) és tempósabb hullacipelésen kívül más előnyöket nem tapasztaltam. De igazán nem volt viszonyítási alapom, mert más class-t nem indítottam.
Ahogy játszogattam úgy szedtem össze a jobbnál jobb cuccokat. Míg végül a második fegyverem a távcsöves puskám volt egyedül zöld színű. A többi kék és XP boost, stamina regen, movement speed meg már nem emlékszem milyen egyéb extrákat adtak cucconként 2 értéket növelve.
Játékstílust tekintve adott területet végig drónoztam... (tudom elég cheap
), de nem mindig! Távolról csipegettem az ellenségeket, lopakodtam és néha kis pisztollyal osztottam az áldást. Közelre pedig a cserélgetett gépkarabélyok közül használtam valamit ha Rambó módba kapcsoltam.
Mindegyik fegyveren minden körülmény között rajta volt a hangtompító.
Vasárnap, a béta vége felé akadtam rá egy azonos szintű, de alacsonyabb gear score-ral rendelkező játékosra (nekem 42 volt a GS, neki 18).
Őt kezdtem el támogatni messzebbről távcsövessel ha előre rohant... és szedtem fel ha megfeküdt... aztán kezdett csiszolódni és nem öngyilkos merénylőset játszani így kialakult egy egész jó dinamikus játékmenet.
Viszont én a talent-nél mind a 4 alapot végig böktem, és adott passzív képességekre mentem rá.
-
Puma K
nagyúr
Az ilyenek miatt szeretem az open world-sandbox és egyben co-op játékokat:
Always have a good sniper watching your back - videó
Well that was a close one - videó
+1
Never knew about this snowboard mechanic. Thanks Ubisoft, very cool - videó
Ja és igen... a Splinter Cell örökség:
-
Puma K
nagyúr
Csak azért a fenti mellett vannak még bőven dizájn és tervezési problémák...
Az viszont tetszik, hogy behozták azt a lehetőség mint az AC-ben volt, hogy a jelenleg a karakteren lévő ruhák kinézetét lehet módosítani másra. Mégpedig olyanokéra amiket már egyszer megszerzett az ember. Így egy a játékos számára jobban tetsző-kinéző és egyedibb karaktert össze lehet hozni.
Viszont ha így indult a Wildlands is, akkor miért kell megint ugyan azokba a gödrökbe belemenni...?
-
Puma K
nagyúr
válasz
tonermagus #273 üzenetére
Van még:
"When the Panoramic NVGs are turned on, they flip down at an incorrect angle and are not aligned with the characters eyes..."
Forrás: [link]
Lil Wayne-t hallgató és szintű embernek pont jó ez a játék
-
Puma K
nagyúr
Ilyet olvasva... még inkább hagyok időt...
Bár lehet van remény:
Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint: Title Update 1.0.1 Patch Notes
-
Puma K
nagyúr
válasz
ForRedGlory #253 üzenetére
Egy 1080 Ti van jelenleg a gépemben.
Szerintem is kevés ez az FPS érték egy ilyen grafikával rendelkező játék esetén. Ha nálad is hasonlóan futott egy 2080 Ti-vel, akkor ezek szerint valamilyen limitet használtak a készítők a bétánál...
Nálam nem volt darabos, mert G-Sync-es a monitorom, plusz a CPU fixált órajelen és feszültségen jár.
Viszont a VGA-nál elfelejtettem Nv driver-ből kapcsolni a maximális teljesítményben részesítése opciót az energiagazdálkodásnál ennél a címnél...Ezek a beállítások azért jók, mert nem dobálja vissza az órajelet a CPU-VGA és nem kell várni semennyit sem arra, hogy kimatekolja, hogy éppen adott terhelés és hőmérséklet függvényében mekkora feszültsége és órajelre van szüksége az adott feladathoz és így nem is akad egy cím sem, ami változó mértékű terhelést ad a gépnek...
A VGA Windows-ban nálam ugyan úgy visszaveszi az órajelét 2D értékre, de amint indítok egy 3D programot, akkor kezdetnek ha az elég akkor a 3D LOW profilt használja (rendszerint játékok menüjében vagy régebbi címeknél a GPU órajele ekkor 1544MHz), majd ha kell a maximális teljesítmény átkapcsol 3D HIGH-ba és 1987MHz-cen kezd alapból, majd ahogy melegszik úgy veszi vissza és áll be 1949MHz-re, vagy 1936 vagy 1925-re.
A linkelt képen és az adatlapomon is ott van minden. A játék egy 860 EVO-ról futott.
-
Puma K
nagyúr
Szombaton nálam 10-11 órát ment a játék egyhuzamban.
A monitorom natív felbontásán (2560x1440@165Hz), a játék automatikusan belőtte magát Ultimate beállításra.
De, mivel nem szeretem a DoF-Blur és egyéb meg ehhez hasonló képminőséget
javítórontó effekteket, így ezt-azt kikapcsoltam.A Render scale maradt 100%-on és játék közben néha-néha rápillantottam sűrűbb-fás avagy részletgazdagabb területeken bóklászva az FPS mutatóra amely területek esetén azt láttam hogy 75 körül mozgott. Amúgy 105 és felette.
Le kellett volna nulláznom a HWiNFO-t hogy még valósabb értékeket mutassanak az átlagok. De az látszik, hogy nem használta ki a VGA kártyát a játék:
Más online címeknél mint pl: BF1, GTA: Online (Render scale: 1,750) és Overwatch (Render scale: 144%) esetén úgy meg van terhelve a VGA, hogy 338W-ot látok a maximális fogyasztási értékénél (a CPU is ekkor nem sokkal jobban, de 10W-tal többet kér azaz 138W-os érték helyett amit a BP alatt produkált 148W-ot eszik max).
Itt meg csak 260W szerepel és max 98%-os GPU kihasználtság. Amik nekem azt súgják, hogy volt még tartalék a kártyában, hogy számoljon.
-
Puma K
nagyúr
Mennyi esélye van annak, hogy valamikor később megjelenik Steam-en?
-
Puma K
nagyúr
Tegnap 10 órát toltam egyhuzamban a bétát.
Jobban tetszik ez a Wildlands mint az előző... de ez nem ér meg 60 eurót.... adják 40-ért és megveszem. De így nem rohanok megvenni, mert kivárom amíg akciózzák... már ha el nem felejtetem ezt a címet, mert amúgy semmi egyedi nincs benne.
Rohadtul tetszik ahogy az általam készített karakter a szöszi lófarkas zöldszemű helyes arcú sunci bevágja magát a mocsárba-porba-retekbe és besarazza-piszkolja magát... ezen kifakadtam mikor megláttam, hogy mit és hogyan csinál
Viszont a járművek irányítása egy vicc. Egy GTA Online-hoz képest ez egy rossz vicc kategória... a GTA: O-hoz képest ez sehol sincs... reméltem ezzel kezdenek valamit...
Megint csak GTA: Online ahol lehet váltani FPS és TPS nézet között... azért ha már egy 2013-mas játékban ezt meg tudták csinálni ami hasonlóan szabadon mászkálós lövölde... akkor nem értem hogy miért nem alap más címeknél...
A kis szöszimmel a helyeket egyedül is ki tudom pucolni... nem nagy tudomány...
Kis drónozás vagy nem ha izgalomra vágyok... távcsöves puskával az illetékesek leszedése, majd közelre shoti vagy valami gépkarabély vagy kis pisztoly ha valakivel lopakodás közben találkozom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- Rap, Hip-hop 90'
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest