Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The First Berserker: Khazan
- eFootball
- PlayStation 5
- Xbox One
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Last Epoch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
granini
őstag
Magam is szkeptikus vagyok.. a Wildlands sztorija meg a single player + 3 AI experience magaval ragadó volt. Nem látom hogyan építik be a 3 AI-t egy sztoriba amiben eredetileg nem voltak benne igazán, illetve hogyan lesz új sztori line egy unalomig ismert és farmolt térképen.. gyakorlatilag egyedül is szarrá tudom farmolni a mapot ahhoz nekem nem kell 3 segítő..
A gear score átalakítása sem világos, hogy abból akkor hogy lesz end content, tehát mi lesz az a motiváció / fejlődési lehetőség ami miatt én ezt játszani akarom majd.. meglátjuk, ne írjuk le, de a Div2 (minden újkori hibája ellenére) end content és farmolhatóság szintjén elég magasra tette a lécet. Ott legalább vannak különböző gear build megldások meg van értelme a különböző kasztoknak. Ezt Breakpointban nem látom.. -
granini
őstag
Szia,
FPS tekintetében hasonlóra számíthatsz, legalábbis nálam viszonylag hasonló fps értéket mér a két játékkal az uplay konzol.Én is nagyon szerettem a Wildlands-t ezért tanácsom a következő : ha single player nyomnád, akkor mindenképpen várd meg a nagy patch-et (reworkot) amiben azt igérték hogy benne lesz a +3 AI társ, mert anélkül azért nem nagy móka. Lehet benne szólózgatni, de mi pl 3-an toltuk multiban és egész más úgy.
Mellesleg jön a Div2 Epizód 3 jövő kedden, az új New York Warlords résszel, szóval ha Divezel akkor lehet azt kéne told és engedd el a Breakpointot.. mi kb ezt tettük és nem bántuk meg, a Div azért összetettebb és ettől jóval érdekesebb is.
A Breakpointban nincs igazán build rendszer, a Gearscore-nak is kevesebb értelme / hangsúlya van, és sokkal monotonabbak a questek. (Mondom ezt úgy hogy az új Terminator eventet nem játszottam, mi kb karácsony körül váltottunk Div2-re..)
Remélem tudtam segíteni!
-
granini
őstag
válasz
#31418368 #824 üzenetére
Van egy minimális "survivor" vonala a játéknak. Nem életmentő, nincs rderőltetve, de a bivacban tudsz magadnak buffokat csinálni amik 5-10-20 percre adnak egy kis többletet bizonyos attribútumokhoz.
A víz akkor jó amikor addig futsz hogy fullra elfogy a stamina, akkor levesz kicsit a max életedből és a vízivással ezt pótolod vissza. -
granini
őstag
Jobbat mondok. Meg Ubi hazon belul is van jobb pelda. Division 2-re tertunk at a klannal mert a BP nalunk is kifujt, repetitiv lett, ertelmet vesztette.. viszont mi szeretjuk a cooperative shotereket mondjuk az 1997-es Delta Force ota.. a Div2-ben is van nemi repetitiv vonal, de tartalmilag sokkal tobb lehetoseg van benne, csak a sima 30 levelt megcsinalni is tovabb tartott. Nem vetem ossze RDR2-vel mert az egy mas kategoria*, de a "lovoldozos" kategorian belul jol indult a BP es aztan 2 honap alatt teljesen ki is fujt. A Div 2 jo(bb) pelda arra hogy azert lehet okosabban is varialni, motivalni es jutalmazni a celozd meg es lodd agyon az AI-t tipusu multiplayert..
* kategoria - valojaban ossze lehetne vetni a Div2-t az RDR2-vel, mint kulsonezeti open world skillezos lootolos game, de azert az RDR2 mas szint, ott a sztorivezetesen joval tobb hangsuly van, mas kornyezet, jovan magasabb roleplay szabadsagfok. Div-ben egyfelekeppen lehet megcsinalni egy adott missiont. A masikban meg szinte barhogy
-
granini
őstag
Nálunk Division 2 miatt pihen.. nagyon repetitív és monoton lett a ghost elég hamar.
Nem értettük mire jó az xp, a skell credit, és mi értelme van gyötrődni a raidben hogy 252 helyett 267-es geared legyen.. céltalannak tűnt az "end-game" content. Meglátjuk mivel dobják fel, addig meg marad a Div 2 ami sokkal jobban tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- Rap, Hip-hop 90'
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest