Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"L" és alul az INVENTORY melletti ikonra kattintva tudod a tárcsát programozni., Szerintem idióta megoldás ez a tárcsa így ahogy most van. Nem tudom miért kell összekeverni a dolgokat, miért nem lehet a HEAL-t, a eldobható dolgokat, meg a többi más szart úgy, tematikusan elrendezni, szeparálni, ahogy az az elmúlt 30 évben szokás volt.
Amúgy az a megfigyelésem, mostanában az UBI szeret játékos szopató dolgokat bevetni. -
Közben megtaláltam, hogyan tudom a tárcsát programozni. Az mindenesetre is elég gáz, hogy limitált számú sync shot lehetőség van. Az is elég bénaság, hogy a távcsövet is rátették erre a tárcsára, ezért nem érhető el külön.
Most nézem tovább, hogyan működik ez a sync shot, de nem őszinte a mosolyom. :-) -
Nekem azt ALT-ra nem jön elő a Sync Shot Drone. A raktárban (I betü) 5 darabot mutat.
Ezt a tárcsát lehet valahogy programozni?
Egyébként a Wildelands-et végigtoltam, az egyből kézre esett, ez valahogy ügyetlen, sok szempontból.
Azt sem értem, hogy amikor akár a felderítő drónnal. akár a fegyó célzóján át Q-val kijelölök egy célpontot, hogyan tovább?
A távcső sem jön elő, semmilyen billentyűvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest