Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hat felfele. Mondjuk en most adtam el 850en a papirjaim amiket meg az 500as korrekcio utan vettem 450ert.
Azert ez 38 papirnal mar lathato osszeg.
De szerintem hamarosan korrigalni fog lefele, ez nekem meg eleg
Majd 700-750 kozott megint veszek.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
ddekany
veterán
"Na, de mi lesz az Nvidia-val, ha mindenki magának gyártja az Al chip-eket?"
Mármint, az nVidia most is a TSMC-nél gyártja a chippeket. Hogy mi lesz az nVidia-val... Ha maradnak mostani GPU-ra hasonlító AI gyorsítóknál, akkor lehuznák a rolót. De ezt ők is tudják, és ennyi tőkével és tapasztalattal esélyes, hogy a más elven működő chip-ek tervezésében is elöl fognak járni. De persze, az nagy buktató nekik az, hogy az MS, Google, AWS, OpenAI, stb direkt nem akarnak függők lenni tőlük. Akkora pénzeket fektetnek beléjük az AI aranyláz miatt, hogy kíbírják a saját megoldások kezdei magas költségeinek, akkor bizony az nVidia-nak marad a maradék sok kicsi kiszolgálása, mi ki tudja mekkora piac lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest