Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz tomrRRR #72533 üzenetére
Holnap utalom is. A Franciák voltak a legesélyesebbek szerintem de ahogy ma játszottak.. Na nem mintha a Németek jobbak lettek volna csak beakadt az a szabadrúgás.. Múltkor is mákjuk volt.. Na m1. Elődöntőben remélem kiesnek. Minden labdánk hosszú volt.. Olyan lassan játszottunk mintha vezetnénk..a gól után lett volna 80perc még nyerni.. De minek mi? Lassúak voltunk. Áh.. Megszegtem a saját szabályaim közül kettőt is így buktam de nem baj. Megtanultam a leckét
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz razorka777 #72539 üzenetére
Mindenki akinek drukkol olyan származású? Logikus.. Németek se érdemelték meg jobban a továbbjutást.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Nincs olyan nap, hogy valaki ne kiabálna bundát
PS5
-
Deck
titán
válasz janos1988 #73086 üzenetére
Nem olvasok el minden kommentet ami arra vonatkozik ki mit tesz meg.
Vb-t én befejeztem fogadásilag, jövő héten nyararok egyet aztán majd neki állok a stratégiámnak teljes bedobással Persze gondolom nem egyedül vagyok vele, hogy jó sok pénzt akarnék
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Kivenném a nyereményeim tippmixpron ha érdemes másikhoz irodához menni. Bet365re gondoltam de ez a beszüntetik hülyeség miatt nem oda fizettem be először. Bwin a régi kedvencem, a support remek lehet inkább vissza megyek oda csak megint a navos hülyeség.. Ötlet? Vélemény? Fontos, hogy 5-6 napra előre tudjak fogadni
PS5
-
Deck
titán
A holnapi női vizilabdára mik a tippek?
PS5
-
Deck
titán
Ezek a szar olaszok elvitték a szelvényem.. Tudtam, külön kellett volna megrakni a magyarokat.. :/
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Van valakinek Skrill-e? Segítségre lenne szükségem.
PS5
-
Deck
titán
FTC - Chelsea meccsre mikortól lehet fogadni rá? Mivel még semmi odds rá :/
PS5
-
Deck
titán
Van itt aki "melyik csapat szerzi az első gólt" ra szokott fogadni? Van benne lehetőség?
PS5
-
Deck
titán
Olyan előfordulhat ha mondjuk bet365-ön sokat nyerek rendszeresen pl havi fél-1 milla mondjuk akkor letilt, vagy korlátoz? Vagy ilyen nem lehet?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Most beszéltem a bet365 supporttal. Nem hallottak még olyanról, hogy valaki rendszeresen nyer és emiatt tiltják a számláját, vagy mert, túl sokat nyer. Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget
A másik, hogy testvérem is regisztrálna de egy háztartásban élünk. Azt, mondták nem gond a közös ip csak a kedvezményeket csak egyikünk fogja tudni használni. Ez biztos így van? Van aki egy háztatáson belül 2 fiókja van?
[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera