Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
Mister_X v, B-L-A-C-K: Sziasztok, nem voltam gép előtt, papíron tettem.
50 ezret Liverpool továbbjutásra. Indok igazából a Sevilla elég gyenge formában van, idegenben nagyon gyenge (utolsó) helyen áll, a Dortmund edzője Klopp mentálisan felkészíti a csapatát s szerintem megnyerik a döntőt.
60k akartam tenni, de sajnos beten elbuktam mindet... Tenisz nekem tiltólista az egész sportág......B-L-A-C-K: 50 ezerbe papíron.
Mister_X Ha nagyba teszel akkor továbbjutásra tegyél biztosabb, vagyis X is jó neked, majdnem olyan mint az 1X (1.3x oddsal fizetik) nah jó nem teljes egészében de ha hossz. kerülne a sor nem hiszem, hogy a Liverpool nem hajtana 1 gólért, angolok gyors játék vonatkozik rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest