Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
Departed #12856 üzenetére
Azért mert el kezdtem hogy majd meg csinálók minden küldetést erre ott tartok ,hogy az első küldetést nem tudom meg csinálni 3 nehézségi szinten mert a szörny erősebb mint én a felszerelésem meg 13 szinttel le van maradva ...
Nem gáz ,hogy nagyobb a szörny szintje mint az enyém de a kezdő területen miért kell 7-8 szinttel nagyobb felszerelést be tenni ? -
-
myckey
veterán
válasz
Departed #12252 üzenetére
Ahogy írtam, nem a jobban kinéző játékok érdekelnek.
Nem azért írtam, amit, mert itt a játék topicjában szeretnék grafikai pélót méregetni. Valamint nem is lehet kijelenti , hogy mi a legszebb, más és más az igény, ízlés.
Pusztán egy negatívumként hoztam fel, a végleges vizuális megjelenést. Részemről.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Departed #12249 üzenetére
jah, azért ne keverjük a CDPR-t mondjuk az ubisoft-tal, akiknél sokszor amellett, hogy butul a grafika, még az optimalizáció is f*s (lásd pl AC Unity, Watch Dogs). én kifejezetten örülök neki, hogy a viszonylag koros masinámon is elég jó részletességgel tudom futtatni a játékot
-
k-adi
nagyúr
válasz
Departed #12230 üzenetére
Hmmm, ez nézőpont kérdése.
- A kémes stílust kedvelőknek a Splinter Cell sorozat kötelező alapmű. Személy szerint én imádom ezt a stílust, és a játékok is jók (pl. a 3. része vagy a legújabb Blacklist nevű, de a 2. rész magyar szinkronján is jókat lehetett derülni anno 2004-ben)
- A Prince of Persia is elég híres.
- Az Assassin Creed sorozat is elég nagy port kavart, főleg az első pár része
- A taktikai lövöldéket kedvelőinek meg a Ghost Recon és a Rainbow Six korábbi részei mind megvannak.
- ..és akkor ott a Just Dance is.Nyilván egy rpg-be sokkal több tartalom van, mint a fentebb felsoroltakba, de a maguk kategóriájukban azért helytállóak a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest