Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
addikt
válasz Departed #12856 üzenetére
Azért mert el kezdtem hogy majd meg csinálók minden küldetést erre ott tartok ,hogy az első küldetést nem tudom meg csinálni 3 nehézségi szinten mert a szörny erősebb mint én a felszerelésem meg 13 szinttel le van maradva ...
Nem gáz ,hogy nagyobb a szörny szintje mint az enyém de a kezdő területen miért kell 7-8 szinttel nagyobb felszerelést be tenni ? -
TazLeacher
nagyúr
-
kislaki92
senior tag
válasz Departed #12347 üzenetére
hej ! jah félreértés ne essék ! csak picit magán az egészen sötétiteni szeretnék s ahhoz kell a reshade.de most nem akar működni
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
-
myckey
veterán
válasz Departed #12252 üzenetére
Ahogy írtam, nem a jobban kinéző játékok érdekelnek.
Nem azért írtam, amit, mert itt a játék topicjában szeretnék grafikai pélót méregetni. Valamint nem is lehet kijelenti , hogy mi a legszebb, más és más az igény, ízlés.
Pusztán egy negatívumként hoztam fel, a végleges vizuális megjelenést. Részemről.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Dendytv
senior tag
válasz Departed #12242 üzenetére
Nekem bejött a 3-as rész is és most a 4-es is ( igen még csak most kezdtem meg a 4-részt!) eddig 10-órám van benne
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
myckey
veterán
válasz Departed #12249 üzenetére
Összefoglalva, te nagyon szélsőségesen nézel erre a játékra. Pozitív irányban.
De ez nem gond, csak ettől még mások gondolhatják másként is.
Ellenben, a játék tényleg nagyon jó lett. Viszont én maradok a földön. Így kezelem én.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Departed #12249 üzenetére
jah, azért ne keverjük a CDPR-t mondjuk az ubisoft-tal, akiknél sokszor amellett, hogy butul a grafika, még az optimalizáció is f*s (lásd pl AC Unity, Watch Dogs). én kifejezetten örülök neki, hogy a viszonylag koros masinámon is elég jó részletességgel tudom futtatni a játékot
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz Departed #12244 üzenetére
Mondjuk számomra csalódás lett a játék végleges fizimiskája, a kezdetleges in game megvalósításhoz képest.
Persze lehet szépen ilyen olyan modokkal alakítani, de mégis."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
k-adi
nagyúr
válasz Departed #12230 üzenetére
Hmmm, ez nézőpont kérdése.
- A kémes stílust kedvelőknek a Splinter Cell sorozat kötelező alapmű. Személy szerint én imádom ezt a stílust, és a játékok is jók (pl. a 3. része vagy a legújabb Blacklist nevű, de a 2. rész magyar szinkronján is jókat lehetett derülni anno 2004-ben)
- A Prince of Persia is elég híres.
- Az Assassin Creed sorozat is elég nagy port kavart, főleg az első pár része
- A taktikai lövöldéket kedvelőinek meg a Ghost Recon és a Rainbow Six korábbi részei mind megvannak.
- ..és akkor ott a Just Dance is.Nyilván egy rpg-be sokkal több tartalom van, mint a fentebb felsoroltakba, de a maguk kategóriájukban azért helytállóak a mai napig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest