-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
Már páran írtunk be tapasztalatokat, jobbára 36.-37. szinten indultunk újra a NewGame+ ban.
Ekkora szintelőnnyel, csak a Halálfutam okoz komolyabb kihívást.
Jelenleg abban nyomulok, de az alap játék Halálfutamához képest 10-20%-ban könnyebb (azon is játszottam pár órát), persze igen csak oda kell figyelni a harcok során, mert a hátulról támadók tudnak meglepetéseket okozniTöbb átvitt ereklye felszerelés szintje megugrott, így azokat csak jóval magasabb szinten lehet majd használni, persze kicsit felturbózott paraméterekkel.
Az alap lények 31- szinttől indulnak, és ha az eddigi megfigyelésem pontos, akkor az alaphoz képest minden lény 30 szinttel magasabb a NG+ban. Emiatt már nem is olyan sok előnyt jelent, hogy 38. szinten kezdtem újra, mivel 4-5 (35. szintű) farkas már komolyabb kihívást jelent, ha nem figyelek odaNekem nagyon tetszik, bár a játék eleje kicsit lehetne pörgősebb, mivel most csak a főszálon akarok végigrohanni, már ha ez lehetséges ezen a fokozaton
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest