- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Micsurin #21449 üzenetére
Ez nagyon jó megint, ezért is mondják sokan a Yen pártiak közül hogy márpedig összeillenek igenis Geralttal, mert mindkettőnek vannak erőteljes badass és érzelmileg elég kemény, mondhatni szinte tényleg retardált megmozdulásaik
Míg Triss ebben a világban inkább a finom és kecses úrinő, aki a légynek se szeretne ártani, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tudna időnként ő is olyan franco kis manipulátor lenni ha kell, mint minden nő ( már elnézést ha valaki nőnemű is olvasna minket, abszolút nem sértés, sokkal inkább dicséret, hogy a nők ebben sokkal sokkal jobbak mint mi, hogy hogyan kell szinte észrevehetetlenül finoman manipulálni a másikat és megszerezni amit akarunk )) dee fényévekre van ebben is az összes többi varázslónőtől.
Szóval hogy amolyan túl jó Geralthoz. Viszont szerintem a witchernkünkben benne van igen is ez a dolog, hogy tudna ő ilyen jó lenni, csak rejtetten
Viszont ugye.. megint csak a 3 ban vannak olyan jelenetek Trisstől is, amik szerintem hálistennek elég badassek, csak még az egészséges értelemben.Az egész Mengével kapcsolatos dolog főleg, ha hagyod hogy végig azt csinálják vele amit akarnak.
Nagyon találó videó szerintem erről a dilemmáról :
https://www.youtube.com/watch?v=A6PUReOuHVwCiri picit súlytalan az első epizódban még valóban, Yen pedig nagyon túldimenzionált, kb ő a főszereplő Geralt és Ciri helyett, na ez pl nagyon nem tetszett a sorozatban. Nilfguard bemutatása meg úgy egészében ahogy van, és nem csak a páncélok miatt... Jaaaaj....
De hiába no, akkoriban még nem volt divat a #Blacklivematters -
Micsurin
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21448 üzenetére
Mondjuk ki, a vajákunk és a varázslónőnk is érzelmileg retardált ez itt a gond van ilyen.
A játékban inkább tűnik néha erőteljesen gorombának mint sem cinikusnak.
Az Skellige után szerintem aktuális lesz lassan.ágy kidobálós jelenetre leszek kíváncsi. ---
Ciriből irtózatosan keveset mutattak a sorozatban még így újra átgondolva mintha ez az egész valójában nem is körülötte forgott volna.Azt sem értem a feketék miért lettek úgy bemutatva mint a világok pusztítói akik csak rombolnak...Befejeztem az offot!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Micsurin #21445 üzenetére
Yen, ha nem mint opciót vesszük mint szerelmi szálat Geralt mellé ( mert szerintem annak csapnivaló, és már a könyvben is picit erőltetettnek éreztem ezt a mindenáron való dolgot amit a szerző tolt) hanem mint karaktert csak, akkor elképesztő, és kb még Trissnél is nagyobb kedvenc.
Már a könyvben is tol ugye érdekes dolgokat a fürdővizes kiöntéstől kezdve sok máson át is, és a játékban meg amikor Trisst választod.... zseniális jelenetei vannak
És nagyon jól fejezted ki, cinikus szinte mindig, és majdhogynem sosem bántó.
Bááár amikor elsüti , hogy jó, legközelebb akkor lehet nem a tó fölé teleportál minket hanem valami halálosabb helyre, akkor hogyismondjam...megfordult a fejemben hogy megfightolom a témát, ha engedte volna a játék
Meg tényleg, nála is minden rezdülésén lehet érezni, hogy bármennyire is erőltetettnek indult a könyvben az a kapcsolat, a végére bizony őszintén szerelmes lesz ő is, csak képtelen kimutatni az érzelmeit a múltja miatt. -
Dlite
tag
Eh...kár volt ide benéznem....Tolom a Division2-őt, a Death Strandinget, gép elé láncolt a Detroit: Become Human....erre benézek ide, látom a képeket és úgy érzem azonnal el kell kezdenem ezt újra, hogy a (már megvett) Cyberpunkig kijátsszam......gonoszak vagytok ezekkel a képekkel. Két gyerek (+asszony) mellett kinek van erre ideje????
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21443 üzenetére
Pontosan a könyvek felülről közepesek a sorozat sem lett rossz de a hype és Cavill vitte a vállán. A netflixet ismerve rá fognak még erre gyúrni.
Kökörcsin tényleg abszolút tökéletes volt a sorozatban. Érdekes engem a könyvekben irritál már már.
Tündevérben a Shanis ablakos részen azért nagyon jót nevettem. Mikor éppen beesett az akció sűrejébe. A sorozattal meg inkább ott vannak már problémáim, hogy megint görbítik a karaktereket a könyvek és a játékokhoz mérten most még erősebbem érzem mint eddig.
De igazából mindegy úgyis végig megyek a könyveken maxolom a játékot aztán várom forgó szemekkel a sorozatot ha elfogy addigra a 2 évad West World meg The Expanse.
Ezeket a méretű időbeli ugrásokat meg kellett szokjam kicsit irritáló volt az elején nem is emlékeztem ezekre.
Igen Triss érezhetően többet tett bele a barátságukba mint az elvárnad egy baráttól. Yent egyébként meg nagyon sarkítják a játékban sokkal kevésbé bántó mint amilyen cinikus.
A baratnéd része is mekkora poén volt a levélnél az első részében a saga-nak. -
válasz
TheNewDawn #21443 üzenetére
Azért ez kicsit erős, elég sokan kritizáltuk az alkotó irodalmi képességeit itt a topicban.
Csak néhány példa: PAtr0n, Montesantos, GypsFulvus2, vagy épp jómagam.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Micsurin #21436 üzenetére
Na végre valaki....komolyan mondom már eretneknek éreztem magam szinte a témában, mert kb szentségtörésnek számit nem földig magasztalni a sorozatot meg a könyveket is, miközben meg... nagyjából egyedüliként eddig a topikban azon a véleményen voltam én is, hogy az első évad az bizony (alulról ) közepes, amit nálam csak Geralt meg Kökörcsin játéka mentett meg úgy ahogy, meg persze bírtam benne Tissalat meg még pár mellékszereplőt, de.....hagyjuk. És a könyvek is csak felülről közepes szóval tényleg nem rosszak, de rengeteg nagyságrendekkel jobbat is olvastam már fantasy témában.
A játékok viszont.... és tényleg, nem csak a 3. hanem az első résztől kezdve az összes magába szippantott és nem eresztett egy pillanatig sem.
Kivéve talán pont a 3, ami bármennyire is zseniális, az elején volt bizony Velenben egy pillanatnyi megingásom amikor megkaptam a 15526. kérdőjelet és mellékküldit is, és kb 30 óra után nagyjából ott tartottam a főstoryban ,mint a prológus utánDe aztán miután beindultak a dolgok...
A #TeamTriss meg alap, nyilván lehet jönni a hibáival neki is, de én az életben is, ahogy egy RPG ben is azt szoktam nézni alapvetően , hogy ki mennyit tett be, ill várt el/vett ki a többiekkel való kapcsolata/interakciói során. Triss pedig mindig is többet adott, és mindig jót próbált tenni.
-
-
-
-
Micsurin
nagyúr
Off, könyv:
Elkezdtem ugye az elejétől a Witcher könyveket hát azért Sapkowski bácsi jó lesz ha erőteljes köszönömöt brekeg ki a CDPR-es srácoknak. Jók a könyvek jók de olvastam messze jobbakat hasonló témában.
Tűzkeresztség felénél vagyok lehet javul még felfelé a véleményen de nem hiszem. Tényleg nem rosszak egész jók de magukban az életben nem érték volna el pl az újra nyomást.
Ez a GABO-s változat... Ennyire puha borítót és gyenge nyomtatást (kenődik, aránylag sok hiba) rég láttam és 4k-ért vesztegetik...Azért netflix verziójával kapcsolatban lenne egy néhány kérdésem így az 5. könyvet olvasva.
Jöhet a kő érte de még mindig azt mondom #TeamTriss.On W3:
Játékban ma átugrok Skelligére nem fogok minden side questet letolni most akarom látni az alapsztorit végig aztán NG+ Yen szál + side questek na meg életben hagyom a bárónő fiát és Lethot kíváncsi leszek mi fog változni. Azt nem tudom a DLC-kel mi legyen Blood and Wine a befejezés miatt tuti meg lesz elsőre is most.Másikkal mi legyen szerintetek mennyir változik a sztorija a Yen / Triss választástól és alapvetően a base játéktól?
-
-
Szabi®
addikt
válasz
tibaimp #21431 üzenetére
Annyi a lényeg hogy
a bálon se csókold meg, és semmi flört+ ha kérdez yennefer felöl a válasz az legyen hogy yenneferrel minden rendben,így tudni fogja hogy találkoztatok,aztán jön a másfajúak mentése küldi,és amikor a hajókikötőben állnak,akkor ne mond neki azt ,hogy maradjon Nagyon jók a pikcsek
(#21430) VTom Toussaint inkább mesebelibb,de nem kidolgozottabb,sőt több tereptárgy tényleg low res,a főjátékhoz képest
-
-
-
válasz
Ovisbig #21415 üzenetére
Amikor új játékot kezdesz, akkor ezek közül választhatsz:
1. betöltesz egy Witcher 2 mentést
2. kéred, hogy szimuláljon neked a játék egy Witcher 2 mentést
3. nem kívánsz Witcher 2 mentést importálni1. A mentés importját akkor ajánlja fel, ha a Witcher 2 fel van telepítve a gépedre és a default mentési mappájában (Users > [username] > My Documents > Witcher 2 > gamesaves) elérhető mentett játék. Ekkor minden döntésed úgy szerepel majd a Witcher 3-ban, ahogy a 2-ben történt. Tehát, ha Lethot életben hagytad, akkor élni fog.
2. Ha nem érhető el a gépeden Witcher 2 mentés a megadott default mappában, vagy azt választod, hogy szimuláljon neked egy mentést, akkor a Voorhis tábornok által vezényelt kihallgatáson ki tudod választani, hogy melyik döntésed hogy alakuljon utólagosan - ekkor minden fontosabb eseményre, és annak kimenetére rákérdez. Ilyenkor tudod megmondani többek között, hogy Lethot életben hagytad-e vagy sem.
3. Ha azt választod, hogy nem kívánsz Witcher 2 mentést importálni, akkor Voorhis tábornok csak a katonái felől érdeklődik a kihallgatáson, a fontos, Witcher 2-ben meghozott döntéseid pedig fixek az alábbiak szerint, amiken nem tudsz változtatni:
- megkímélted Aryan La Valette-t
- Vernonnal tartottál Iorveth helyett
- megölted Henseltet
- Trisst megmentetted Loc Muinne-nél
- hagytad meghalni Síle-t
- megölted LethotEzek alapján úgy tűnik, hogy vagy olyan mentést importáltál, amiben Letho meghalt, vagy nem importáltál semmit, és akkor a 3. opció szerint vagy kénytelen játszani.
-
A_Papa
senior tag
válasz
Redneck #21417 üzenetére
Sikerült, egy kis taktikával..
Yrdennel valóban nagyokat sebzett a kardom a dögön, de ő még nagyobbakat rajtam
, úgyhogy amikor csehül állt a szénám elszaladtam és meditáltam egy rövidet..
majd visszamentem és folytattam a gyepálását. Így 3 kör alatt megvolt Jennyke...
Mondjuk ő is trükközött, mert néha hatalmas fényár keretében elkezdte magát visszatölteni, plusz jelentek meg random ellenfelek is. De meglett! -
-
A_Papa
senior tag
válasz
tibaimp #21409 üzenetére
Igen, ez az, köszönöm!
Tettem ide jobb nyerget, táskát és szemellenzőt is. .
@Jorus: Ok, bár nekem a játék balansz emiatt nem tetszik.. a korábbi térképen ennyire nem volt szélsőséges. Meg az is fura, h a Gyümölcsöskertben elég sok +1 képességpontot lehetett beszerezni, itt még csak egyet találtam, pedig sok kérdőjelet "feltörtem" már. -
tibaimp
nagyúr
válasz
A_Papa #21406 üzenetére
Ha bemész a karakter inventory-ba, akkor ott lesz oldalt a ló része is, ott vedd ki a szörny fejét és tedd a "hátizsákodba". Az ilyen boss szörnyek fejét célszerű betenni a lóhoz, mert pluszt adnak!! Az mindig nézzed, pl. + pénz, + sebzés embereken/ szörnyeken, stb, szóval célszerű otthagyni, illetve később cserélgetni.
A másik dolgoz, így kapásból nem tudom. Bocs.
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Az Erdei Jenny-is küldetésben kérném a segítségeteket. Verekszem vele de a az ezüst kardom alig sebez rajta. Max 15, holott a kardom kb 100 körül tudna... a küldi 10. szinten javasolt, én annyin vagyok.
Van ötletetek?Illetve egy korábbi küldiben egy hatalmas madarat kellett leölni, és a feje azóta is ott van a ló oldalán, mint győzelmi trófea.. le lehet szedni valahogyan? Köszi a válaszokat!
Papa -
-
Ovisbig
tag
Sziasztok!
Lenry írta Lethoról:
"1. Hársvölgy falujában találkozhatsz egy Dolores nevű nővel, vagy felveszed a küldetését a falu hirdetőtáblájáról (A Reardon ház bukása), azzal indul Letho küldetése."
Erre a küldetésre emlékszem, szellemtelenítem az öregasszony régi birtokát és kiderítem, hogy az öregasszony férje falazta be a bátyját, megkapom a jutalmamat és vége a küldetésnek.
Ebben hol van Letho?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Morrowind
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest