Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fitzgerald #14635 üzenetére
Nagyjából egy véleményen vagyunk a két játékkal kapcsolatban, csak más szavakkal fogalmaztuk meg.
A lore tekintetében ugyanakkor nem értünk egyet, a Witcheré messze nincs olyan részletesen kidolgozva, elég összevetni a két timelinet, vagy a rendelkezésre álló könyvtárakat. Eleve a Witchernél 500-700 éves történelemről beszélünk az emberi faj megérkezésétől a Kontinensekre, a játékok történéseiig; a TES-nél ez ~7000 év, de ha a Dawn érát nem számoljuk, akkor is közel 5000. Egyébként ezzel nincs is gond, nem vesz le semmit a hangulatból a kidolgozatlanabb háttér, de ettől még nem lesz részletes - vallások, hitek, eredetmondák, háborúk, politikai erővonalak változása, hódítások, faji háborúk az évszázadok alatt, stb. ez mind csak néhány hanyag sorral oda van vetve, de nincs kidolgozva. De még egyszer hangsúlyozom, ezek nem elengedhetetlen feltételei egy játéknak, pláne, hogy nem saját világon alapul, hanem egy regénysorozatot dolgoz fel.
Természetesen minden lehetséges írást elolvastam a játékban, köztük a néhány soros "könyveket" is. Gondolhatod, ha a játék hatására megvettem, és elolvastam az összes Vaják-regényt, akkor a játékban sem hagytam olvasatlanul semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest