-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz prime77 #12465 üzenetére
Persze, hogy magamra vettem, amikor a fele mondatban ott van, hogy "Te"
Ezzel kapcsolatban két dolog:
1. Míg Németországban nem próbléma egy munkáért akár 800 km-t arrébb menni, itthon már 50 km-t sem hajlandóak költözni vagy utazni. Senki nem mondta, hogy Jászszentlászlón kell leélni az életedet. Lehet ezen vinnyogni egész életedben, meg mondogatni, de pl. a kollégáim 60%-a vidékről jött fel. Pontosan ezért. Pesten és a vonzáskőrzetében bőven van most munka, tehát a lehetőség adott. Csak fel kell emelni a kicsi popsiját.
2. Majd mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet...én ~15 éve 12-14 órát dolgozom naponta, és 34 vagyok, minimum heti 5, de van, hogy 6 vagy 7 napban. Könnyű azt mondani, hogy persze, "te megveszed a 4K monitort", csak amíg síró emberek 99%-a délután 5 órakor otthon nézi a Mónika-showt, meg vasárnap délben a rántott húst sütögeti, akkor lehet én épp a melóban vagyok. Biztos nagyon sz@r lehet délután 5 órakor azon keseregni, hogy miért nincs pénz...lehet nem keseregni kéne, hanem tenni érte. Persze úgy nem lehet napi 5-6 órát a gép előtt ülni...Nekem meg ez a véleményem.
3. Holnapi kezdéssel tudok 150-300.000 Ft (+egész napi kaja) közötti fizikai munkát vendéglátásban. Csak ott dolgozni kell. Az emberek többsége meg azt nagyon nem szeret. Fel kel kelni, dolgozni kell, nem érek haza Való világra...a villanyszámlára meg nincs pénzem. Most elkezdheted magyarázni, hogy ez nem igaz, de több száz emberrel (talán 1000+) dolgoztam az elmúlt "pár" évemben, és az emberek kb. 10% alkalmas bármire, a többit le kéne lökni a francba Taigetosz-ról, mert csodálom, hogy még életben van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- iPhone topik
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 4db Hitachi Ultrastar 7k6000 / 3TB / 7200 RPM / 128MB / 3.5" LFF / SAS3 / 12Gbit / HUS726040ALS210
- Logitech G613 vezetéknélküli billentyűzet US - ITL kiosztás
- Cellularline - QI vezeték nélküli töltős autós tartó + Szivargyújtó töltő - Quick charge 3
- SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON RX 6750 XT GAMING OC 12GB GDDR6 --- GARI 2025.06.28.
- Samsung Galaxy a05s tok, fóliák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest