Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
Nem számít, hogy játszottál-e az eggyel, mert az nem ilyen volt, annak más volt az irányítása. Point&click rendszerű volt a harc. Egyébként nekem az sokkal jobban bejött, a második rész leggyengébb pontjának az irányítást tartom, egyértelmű visszalépés. (Ha már itt tartunk, a menürendszer is jobb volt az 1-ben, szerintem átláthatóbb volt, és a stílusa is jobban passzolt a játékhoz hangulatilag, bár ez egyrészt ízlés, másrészt megszokás kérdése.) De a lényeg, hogy ne érezd hátrányban magad amiatt, hogy nem játszottál az 1-gyel, mert a játékmenet szempontjából nem számít semmit.
SPOILER
(#698) medvezsolt: A ládikához nem kell kulcs, beszélj a fószerrel, és kérd meg, hogy hadd nézhessél bele.
-
medvezsolt
senior tag
Milyen égtájak?
Nyomd meg azt a gombot ami megjelenik a képernyőn azt annyi
De egyébként értem amit írsz csak kötekszek picikét
. Egyébként a bunyók látványosak, viszont abszolút nincs bennük kihívás. Engem még nem vert le senki, sőőt nagyából sértetlenül megcsinálom mindet. Lehetnének 3mas 4es kombók is benne (W-S-A) .. stb.
Kérhetnék egy segítséget?: Nem tudom ki járt Floatsamban a másik erdő részen, ilyen nagy kő akármin kell átkelni és haramiákkal lehet találkozni. Nekik van egy kis kunyhójuk amihez kulcs kell. Az vajon hol lehet?
Ill. Annak a fószernek(Lius asszem) a szobájában akihez visszaviszed az endriág és nekker szerződéses küldiket, van az asztalán egy kulcsos ládika, annak se tudom hol a kulcsa. -
maszi99
őstag
Bunyó technika !!!
(nem szakszöveg).
A 4 égtájat vetítsd le a billentyűzet mozgási kordinátáira (pl: észak= W , stb).
Ennek megfelekően mindig azt nyomd meg amit a képernyőn megjelenik az egér
(pl: észak W= fent középen egérmegjelenés a képernyőn, és így tovább)
Időnként 2 egérmegjelenés is lehetséges egymást váltva (ezek ütés, és védekezési kombinációk)
Csak a képernyőn az egér megjelenési pontjait kell figyelni, és levetíteni a mozgási bill-re égtáj koordinációk szerint, nekem bejött simán
Látványos bunyók vannakJó küzdelmet uraim:
-
maszi99
őstag
Szkander technika !!! (nem szak szöveg)
Ha megjelenik a csík indul a erőlködés, ha nyerni akarunk mindig jobbra kell húzni az egeret, persze ésszel, és óvatosan !
Minden nemű rángatás gyors mozgatás végzetes hiba, és egyéb más nyomkodása is.
Finoman érzéssel kell húzni jobbra, és közben néha picit visszaengedni (szintén lágyan), mert véletlenszerűen ráránt az ellenfél ellenkező irányba.
Arra ügyelni kell, hogy a csíkon belül maradjunk, mert csak így tarthatjuk nyerésben magunkat, és minél jobban megyünk jobbra, annál inkább kisebb lesz a csík amiben mozoghatunk az egérrel
Igazából rá kell érezni a lágy mozgásraJó küzdést uraim:
-
priti
addikt
válasz
KKaresz45 #690 üzenetére
Elég nehéz kitapasztalni. Ráadásul én az egyel nem is játszottam. A védekezés fura nekem, lehet hogy túl korán nyomom meg néha az egéren a nagy igyekezetben, de előfordul hogy nyomvatartom a gombot és nem védekezik, csak ha elengedem és újra megnyomom, na ez elég idegesítő, mert számítok rá és csak az első sebzés után veszem észre hogy bakker nem védekezik.
A gépigény is elég durva. Kénytelen vagyok 1030MHz-re húzni a 6870 GPU órajelét, különben túl magasnak érzem a válaszidőt a játékban, így viszi rendesen, de ezt a védekezést látva lehet hogy még így sem tökéletes, bár annak látszik, de a felbontást nem akarózik lejjebb venni, inkább fűtse a rendszervizet. Egész jó a grafika amúgy. A mozgásmotoron lenne mit javítani, ez az ergurulós ugrás se lett valami jó. -
maszi99
őstag
válasz
KKaresz45 #690 üzenetére
Lehet választani csoportos sebzést, amikor fejlődési pontot lépünk, csak sajna nem az elején lehet kiválasztani
Összejöttek a megoldások, nem volt éppen fáklyás menet, de sikerült !!!
Kayran kivégezve, nekker, és endriád szerződés megoldva
Triss is összejött a tünde fürdőben, az nem semmi volt (hát azt nem lehet szavakba önteni, hogy megcsinálták a készítők (erotikából is szépen vizsgáztak)
Mondhatnám, leesett az állam
Természetesen csak full grafikán tökéletes a hatás (vizualitás)Jó vadászatot uram:
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Wolverine #687 üzenetére
Tapasztalatom szerint a targetlock nem sokat ér, mert amint belockolok egy targetet, egy másik ellenség rögtön beékelődik a belockolt taget és közém, majd Geralt szépen tovább megy a lockolt target irányába, és már szépen közre is fogtak. Mindezt egy pillanat alatt.
Nekem is az a halálom, amikor körbe vesznek harc közben (néha négyen is szoktak jönni), bár tényszerűen vannak az ilyen szituációkat könnyítő elemek a játékban. Erre az első részben volt a csoportos harci stílus, nekem az nagyon bejött. Itt is lehet tanulni olyan skillt, amitől több ellenség is sebződik egyszerre, de egyáltalán nem olyan hatékony, mint az 1-ben volt. Ilyen esetben inkább menekülni szoktam, szeparálom az ellenségeket egymástól, és egyenként végzek velük. Favágó módszer, de ez nekem bejött. Ha bent maradok középen, akkor tuti kinyírnak nagyon gyorsan, akármit is csinálok, jelek ide vagy oda.
-
priti
addikt
válasz
Wolverine #687 üzenetére
Közben megtaláltam, hogy a kép és nyelv menü alá tették a billkiosztás menüt, logika az van
Mindegy, így hogy már minden kézre esik miután beállítottam faja kis cucc ez, bejövős
Eslőre nem szúrtam ki, azt hittem akkora konzolport, hogy nem lehet átállítani a billentyűzetkiosztást. Így már hogy az egér mind a 6 gombját tudom használni egyből más a festés.
-
Wolverine
félisten
3 embernél érdemes a pajzs (Quen) vagy a csapda (Yrden) jelet használni. Az előbbi csökkenti a bekapott sebzést, az utóbbi leköt egy ellenfelet. Amúgy meg használd a Space-t és ugorj el; és kerüld el, hogy mögéd kerüljenek
szerk: egyébként a targetlock benne van a tutorialban. -
priti
addikt
Gondoltam, hogy valami gomb lesz, ezért utálom, amikor játék közben nem lehet kimenni a menübe és belekukkantani a bill kiosztásba, nyomogatod ott találomra a gombokat, mint a hülye amíg rá nem jössz hogy megy... ha átállítani nem is, lehet legalább egy listát kinyomhatna valami control menüben.
-
kenwood3
addikt
Az AMD se siet igazán
" Update - we will have Brink and Witcher 2 hotfix driver released this week. (hoping in the next couple of days). Stay tuned "
-
priti
addikt
Sziasztok
Nekem kimaradt az első rész. Ezt elkezdtem, de nem vili az irányítás. Hogy kell valakit támadni? Nekem belevág egyet, majd magától átugrik a másik ellenfélre, így viszont ugrik a stratégia és bekerülök 3 ember közé, majd levágnak, mert a védekezést hiába nyomom olyankor. Nyomva kell tartani valamit vagy hogy megy, hogy ki is nyírja a hozzám legközelebb esőt és ne ugorjon a közepébe a másik kettőhöz?
Bocs a láma kérdésért -
maszi99
őstag
Őszintén örülök neki, hogy nem sértődtél meg, nem kenyerem a vitázás
Egyébként tényleg megadtam a választ a kérdésedre, csak mellékeltem egy jó tanácsot, amit ha akarsz betartasz vagy se, csak rajtad múlik
Ha valakivel kötekedni valóm van, vagy lerendezni valóm akkor priviben teszem azt, és nem nagyközönség előtt !!!
Ismét egy jó tanács (vedd komolyan), ha már tört játékkal nyomod .
Töröld le a mostani sz@rt, és tegyél fel valami normálisabb változatot (biztosan van jobb).
A helyedben szégyellném magam, régi motoros létedre, ha már arra sem veszed a fáradtságot, hogy utánanézz valami épkézláb változatnak
Csak remélem, hogy normális srác vagy, és figyelembe veszed a dolgokatBéke veled, és jó keresgélést:
-
Szasinka
tag
válasz
bigdigit #633 üzenetére
spoiler
A titkos szoba átkutatása után (régi tekercsnek kell ott lenni) a partra kell menni éjfélkor. Lehet nem jelenik meg a szellem akkor ülj le a megadott pontra meditálni, jelöld, hogy éjfélig vársz és akkor megjelenik. Ha esetleg úgy alakul és másodjára is oda kell menni akkor is hasonlóan kell eljárni.
-
Kobe
veterán
válasz
FehérHolló #668 üzenetére
leortam az elobb is h 2 gbos 540m mvidia
-
Tompo92
senior tag
válasz
KKaresz45 #669 üzenetére
Wolverine,KKaresz45
Na végre! Egy normális ember aki értette velem a témát.
Eddig abban a hitben voltam, igen valaki megveszi, feltöri crack stb de nem tudtam hogy ennyire megváltoztatja a játékot én szimplán úgy tudtam, hogy a játék ugyan az marad hisz csak feltörte.Általában megveszem én is a játékokat csak hát az anyagiak most nem úgy jöttek össze
Nem csoda hogy nem tudtam ilyenekről, azért ennyire ingyen élő nem vagyok
A hülyeségeimért elnézést, legalább tanultam ma is valamitÉn egyáltalán nem sértődtem meg Maszi99 fórumtársra, csak kicsit furcsállottam hogy nem hisz nekem holott semmi hazugságot nem mondtam sőt...többet mint kellet volna, akkor most nem írnám ezt a HSZ-t.
-
Scooby
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. Hol tudok feljebb menni a pontar folyón, és hol találom meg a második hajót? 2 napja ezzel a quest-el szenvedek. Köszönöm!
-
Wolverine
félisten
Oké, akkor elmondom érthetően: a tört játékod valószínűleg bugos, és olyan hibák vannak benne, amik az eredetiben nincsenek. Épp ezért ha bugba futsz (mint a trófeák hiánya), hiába kérdezel, mert nálunk egyszerűen nem bugos. A megoldás: köhögd ki az alapjátékra azt a 10k-t és vedd meg.
-
Huma
addikt
válasz
KKaresz45 #669 üzenetére
Nem hiszem, hogy a trófeák száma és a tört verzió közt összefüggés lenne. Szerintem csak nem vette fel őket.
Pl kinyírtam vagy 200 nekkert mégiscsak egy trófeám van tőlük.
Ellenben lidércből volt vagy három pedig kb 10-et öltem meg az elején.Szerintem random dobálja a játék őket. Talán van összefüggés a trófeák gyakorisága és hogy milyen erős a lény akit legyőzöl, nem tom.
Lehet hogy csak nem volt szerencséje a véletlen generátorral. -
KKaresz45
senior tag
Figy, ez a törős téma már néhányszor ki lett beszélve, ha nem is itt, de rengeteg más fórumon. Ez a játék azoknak készült, akik fizetnek érte. Ez egy termék, azért csinálták meg, mert a készítők pénzt akartak vele keresni. Ha mindenki törttel akart volna játszani, akkor nem csinálták volna meg, mert senki nem fizetett volna érte, ergó nem kerestek volna vele semmit, és akkor neked sem lenne mivel szórakozni. Itt a fórumon a döntő többség megvásárolta a játékot valamilyen formában. Ez az én olvasatomban azt is jelenti, hogy mi pénzeljük a te ingyenes szórakozásodat is.
Részemről mondjuk ez nem katasztrófa, nekem végülis nem fáj, én akkor is megvettem volna, ha te nem játszanál (bár az elgondolkodtató, hogy ha többen megvennék, annak milyen hatásai lennének, talán nem döglődne a PC-s játékpiac... ). Meg álszent sem akarok lenni, bizony, én is blicceltem már a villamoson, és volt idő, hogy én sem engedhettem meg magamnak az eredeti játékot, néhány évvel ezelőtt még én is a virágboltba mentem.
De ha már ez így is van, legalább ne akard azt éreztetni, hogy nekünk kell szarul éreznünk magunkat amiatt, hogy nem segítünk neked egy olyan problémában, ami nekünk lehet, hogy nincs is, mert mi becsületesen játszunk. Az őszinteségért piros pont, ne gondold, hogy nem értékelem, de sajnos ez a tényeken nem változtat.
Egyébként maszi99 válaszolt a kérdésedre a #629-es hsz-ban, csak neked fontos megsértődni valód volt. Ha van egy trófeád, akkor lesz több is, csak nem volt szerencséd eddig. Nekem például még egy sincs, bár én még nem is tartok ott, ahol te. Lehet, hogy az a baj, hogy eredeti verzióm van?
-
Kobe
veterán
válasz
FehérHolló #657 üzenetére
en azon tolom. core i5 540m 2 gb plusz 4 g rendszermemo 1366 highon ubersampling offal vagy fullhd kozepessel\egyedi beallitassal megy rendesen de pontosan nem tom megmondani hany fps de lemerhetem kesobb
-
Huma
addikt
válasz
medvezsolt #663 üzenetére
Az az egyel ezelőtti konfigom.
A mostani:
Ati 5750, 4Gb ram, AMD 4850e (2 mag, 2500mhz)A procira már jócskán gyúrni kéne. Egy phenom 2 x4 beficcenhetne.
-
Drizzt
nagyúr
Kaptam a supporttól választ, habár sajnos nem személyre szabottat. Viszont azt írták benne, hogy jövő héten jön a peccs, meg hogy együtt éreznek, sajnálják, ha nem indul ezt csináljam, ha lassú, azt olvassam, stb...
-
Huma
addikt
Az én gépemen kb 17fps-el megy.
Néha kilép ill lassan töltödnek be a textúrák, de amúgy nem gáz.Amit még nagyon utálok benne az eddig felsoroltakon kívül az az, hogy nem lehet benne ugrani és ha nem arra akarok menni amerre a játék készítői megálmodták akkor simán elakadok egy bokáig érő vakondtúrásban is. Persze ha félméterrel arrébb megyek akkor már tovább tudok menni, de amikor egy bokron nem tudok átmenni vagy egy egyszerű tereptárgyat átlépni az már eléggé gázos.
A játékmenet hozza az előző részből megismert minőséget.
A táj gyönyörű és a harcok is látványosak.
Az irányítást és a nézetet is sikerült nagy nehezen megszoknom.Összességében egy nagyon jó játék néhány igen bosszantó hibával.
-
Tompo92
senior tag
Ezzel magyarán azt mondtad hogy szerinted hazudok
Ezt meg végképp nem értem: "és már páran írtak neked ehhez hasonlót"
Mégis mihez hasonlót? Senki nem mondta hogy kamuznék mert nem is kamuzok.
A 2 felvonás vége fele járok ami egy értelmű hogy sok bestiát kinyírtam már, különben nem járnék ott ahol most.A sztorimon mi nem stimmel nem értelek full őszinte voltam még azt is bevallottam hogy tört el játszom de a játék attól még ugyan az a hibáikat kivéve amiről nem tudtam tényleg.
Na mind1 -
FehérHolló
veterán
Laptopon próbálta már valaki?
-
medvezsolt
senior tag
-
-
S e t h
nagyúr
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok ,hogy egy Intel Core Duo E8400 3 Ghz, 4 giga ram, Geforce 8800gt-s rendszerrel érdemes nekiállni a játéknak?
Több mint egy éve nem játszottam semmivel, a Witcher 2 érdekelne, de nem tudom érdemes -e belevágni, vagy majd csak esetleg vmikor gépcsere után.
Előre is köszi a választ! -
maszi99
őstag
válasz
Darth_Revan #650 üzenetére
Hála isten nincs szükségem semmiféle eredeti meghekkelésre, gyönyörű szépen pörög a játék akármilyen full beállítás alatt is
Igaz nem kevésbe van a gépem, és régi motorosok tanácsai alapján állítottam össze főleg a DX11 maximalizása miatt
Hála nekik, semmi gondom nincs semmivel, mint nagyon sokaknak, amiket olvasgatni.
A kényszer nagy úr lehet, de ha úgy van ahogyan leírtad, sokak hasznát veszik majd !!!Jó vadászatot uram:
-
Huma
addikt
Nem lehet a cuccomat tárolni sehol? Féltem, hogy ez lesz. Reménykedtem benne, hogy csak én vagyok béna és nem találom hová lehet pakolni.
Ez szerintem iszonyat nagy visszalépés az előző részhez képest ahol ugye a fogadósnál hagyhattad a holmid egy részét.
Hogy miért is nagy visszalépés? Azért mert a játék egyik fő motívuma az alapanyaggyűjtés. Minden szörnyből potyognak a testrészek, belső szervek és mindenféle váladék.
Ráadásul a tárgyak készítésénél is rengeteg alapanyagra van szükség. Pl páncél esetén vagy 25 súlynyira (most nem emlékszem a mértékegységre).
Tehát ha nem pakolsz mindenhová csapdát ill nem hajigálod tucatszám a bombákat akkor hamar tele lesz a zsák.Pedig a második fejezetben rögtön az elején még saját szobát is kapok a fogadóban. Azonnal át is vizsgáltam minden centiméterét, hogy hová lehet pakolni...
Lehet élni fogok azzal a zero weight moddal. Bár nem kenyerem az ilyesmi, de szerintem ebben a játékba kellene egy láda vagy valami.
Elég idegesítő ha találsz valami tuti receptet/ábrát amivel lehetne egy nagyon jó tárgyat készíteni, de a hozzávalókat épp előtte adtad el mert már nem bírtad el.Amúgy fel nem foghatom, hogy miért hagyták ki mikor a Diablo 2 óta szinte minden RPG-nek szerves részét képezi valamilyen tárolási lehetőség.
Mivel nagy gyűjtögető vagyok ezért nekem az eladás csak végső esetben jöhet szóba.
Aktív témák
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest