Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Az nagyon gáz, hogy napok óta játszom a Skyrimmel, de még csak most értem el Riverwoodba? Hiába, annyira tetszik a világ, hogy csak mászkálok, próbálgatok dolgokat, beálltásokat, ismerkedem a játékkal... Nekem teljesen új ez sandbox TES világ, de nagyon bejön.
-
X2N
őstag
Van esetleg valami mód hogy kikapcsoljam a füst/köd effekteket? Ez rombolja legjobban az fps-t nálam, az összes barlangban elég sűrűn van használva, kint a szabadban 50-60fps az átlag. Barlangokban 30körül.
[ Szerkesztve ]
-
mariobros
tag
Nem tudja valaki miért tűnt el a map a játékból? Az m betűre előjön, de a minimap nem jelenik meg, és így elég nehéz tájékozódni... :S
Üdv: Dani
-
Mukorka
addikt
Elég csak a c:/users/blabla ini fájlt szerkeszteni mivel a játék onnan hívja elő az adatokat. Oblivionban is így volt és tekintve hogy bármit szerkesztek csak abban az láthatóan hatást fejt a játékra így úgy vélem nincs több kérdés.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz mariobros #957 üzenetére
Ohh, szerintem azt az ini-t adtam oda amiben kikapcsoltam a Compass-t
szerkeszd az ini-t és keress rá : bShowCompass=0 írd át 1-re és jó lesz ha mented
(#910) danih: Lehet hogy neked jobban tetszik de nézd meg a fát jobban, több árnyék és textúra ami világos részeken jobban látszik hogy kivetül mindenre (árnyék)
Maga a ház meg jó kérdés , ez elvileg egy sharpen effekt rajta , amolyan élesítés. kinek mi tetszik[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz mariobros #959 üzenetére
jaja
Na most betoltam még egy Sunglare pluszt is hogy nappal ragyogjon a nap szebben. Készült valami textúra pakk is , nemsokára csinálok arról is képet . Esetleg rövidesen összedobom az egészet egy nagy rar-ba és aki kéri elküldöm hogy ne kelljen szórakoznia vele és akkor kb olyan vagy valszeg még jobb látványa lesz mint a korábban linkelt képen ( Többféle hold van, aki nem szereti a vörös-parás holdat annak van szép világoszöld is )
-
törölt tag
Van a feltámasztás spell (reveant vagy mi), ez végleg vagy csak bizonyos időre támaszt fel valakit?
-
CSiPet2
tag
Nah Arc-Mage lettem. De az utolsó boss csata Morokai ellen... Vagy letekeri az ember easy-re, vagy trükközik. Azt szemtől szembe full esélytelen. Az az őrült aki ezt így megtápolta...
Mindenesetre Oblivion mage guild questline sokkal hosszabb volt, szal ez kicsit csalódást keltő.
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Hogyan kell kivitelezni a "Power Attack" fajtákat? One-handeddel tolom...
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
uk.gamesplanet.com-on venném a játékot, de azt írja, hogy Payment Refused, PayPal-t állítok be neki és nem akarja...
El se jut addig a folyamat, hogy belépjek a PayPalomba.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
kriso
tag
Spoiler: Tudja valaki, hogy amikor Alduint megyek kinyírni, a kis menedékében, hogy kell beállítani az állatmotívumos oszlopokat, hogy kinyissa a kaput? (a temple részen)
-
Sonja
nagyúr
Érdekes dolgok vannak ebben a játékban. Leütök egy patkányt, erre dob egy gyűrűt.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
törölt tag
Kipróbáltam a Thief-et is. Soha senki nem vett észre de mégis rám jött 3 verőlegény, a hullákból ki szedtem egy cetlit amin a nevem volt és, hogy tolvaj vagyok
3x 50gold volt náluk amiből azt gyanítom, hogy nem vagyok valami híresség[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Szereztem most egy egykezes staffot, ami gyakorlatilag távolsági fegyver.
Eddig Destructionra meg One-Hand weaponre raktam a skilljeimet, gyakorlatilag harcos-varázsló vagyok (High Elf a classom).
A staffot is egykézben tartja akkor most a + damage erre is vonatkozik?
Mert én nem találtam külön staff skillt... -
hoffman_
nagyúr
Na, csak rászántam magam, hogy leszedjem végül. Az imént ment fel. Eddigi konklúziók:
- grafikára nincs panasz, nem csúnya, de az Oblivion világa sokkal közelebb állt hozzám
- 1680x1050-es natívhoz high beállításokat rendelt(de hogy finombeállítás hol van, még nem találtam), szépnek szép, és semmi lag
- az emberek kidolgozása nem tetszik
- az intentory és loot rendszert teljesen átszabták az elődhöz képest, egy használthatatlan vacak eddig
- a harcrenszerrel minimális dolgom volt, az még jó is lehet
- a menürendszer, intentory felépítésében is szar ugye, de az hogy csak billentyűvel lehet navigálni az a pofátlanság határa, ráadásul bénán, nehezen szokhatóan kivitelezve
Újdonság varázsa ide, történet oda, grafika amoda, eddig nekem egy pofára esés. Egy fostos konzolport, én nem ezt vártam a Bethesdától. Nyilván fél óra alatt nem a játék sava-borsa jön szembe, de az első benyomás a béka segge alatt van.
Még adok neki maximum pár órát, ha akkor se győz meg, akkor ezért tőlem nem kap pénzt a Bethesda, sőt el is küldöm őket a jó fenébe.
mod:
A TES IV bevezető videója közben minden egyes alkalommal magam alá csurrantok, hát ez itt nem hogy elmaradt, de még intro sincs kb. A grafikáról nekem Dark Messiah és Gothic 3 ugrik be egyértelműen, ami nagyon zavar. Nem a szépségével van bajom, kb olyan közepes szintre lehet belőve szerintem, ahogy most néztem. Ha kint leszek valami szép helyen majd ráküldök mindent, és megnézem hogy a diavetítés szép lesz-e.
Ami nagyon zavar eddig: nincs meg hangulat. De lehet, hogy túl ellenséges vagyok, még kiderül.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
válasz hoffman_ #970 üzenetére
Túl sokat vártál ettől a játéktól, mindannyian így vagyunk ezzel. Azért van hangulata rendesen. Régen volt már dolgom ilyen játékkal ami ennyire lopja az időmet. Menj majd éjszaka egy havas hegyes részre ahol pár rom épület van, sarki fény és a szél ahogy játszik hófúvást az nagyon üt. Talán a WoW volt még az amibe ennyire belemerültem TES IV óta.
Megint csak meglepődtem valamin: ezek a falubeli lakosok nem normálisak, kis Imperial katonát leböktem és felvettem a cuccait, erre a lakosok úgy néznek rám mint valami sárkányra. Átöltöztem és már tesónak hívnak (Nord kari)
-
ADAM1337
nagyúr
Van valahol leírás kifagyások és megoldásaikhoz ?
Nekem a bethesda logó után szó nélkül bezárodik a játék. -
albert8
veterán
Milyenek a tapasztalatok igy elsőre?
bugos a game?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Landon
őstag
Aki szerekszette az ini-t: Nálatok nem okoz valamelyik tweak egy olyan problémát, hogy bizonyos megvilágítási körülmények közt fehér körvonal szerűség látszódik a fegyver körül? Nem emlékszem már, hogy itt mondta e valaki vagy egy külföldi fórumon...
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
hoffman_
nagyúr
válasz #57919488 #971 üzenetére
Nyilván sokat vártam a Morrowind és az Oblivion után természetesen, hogy sokat vártam tőle.
Közben kibukkantam a felszínre. A "tutorial" az Olbivionban jobban tetszett, bár itt is voltak jó megoldások. A cucc kint is szép. Feltekertem mindent maxra, kaptam olyan 10 fps-t, a hasraesés elmaradt. Ez nem azt csinálta, mint anno a Crysis 10 fps-nél. Most med/high beállításokkal játszom, nyilván van különbség látványban, de annyira azért nem releváns. Becsületükre legyen mondva, legalább optimalizálni úgy ahogy lehet, a szintezés működik, a belállíotott értékeket figyelmbe véve. Más kérdés, hogy látványban ez nem nyilvánul meg ennyire.
Biztos, hogy van benne pár olyan ötlet, amitől lepadlóznék, jelenleg nincs 100 órám, hogy belemélyedjek. Ez így eddig viszont kevés, eddig 40 perc plusz egy kis babrálás, és nem látom sokkal jobb színben. Meg kell hagyni a karakterem és a ruházat nagyon faszán ki van dolgozva. De pl nem tudom, hogy hogyan csekkolhatnám magam, nincs meg az a képernyő, ahol magamat látom, és pakolhatom fel/le a ruhákat.
A beállítások között is kismilló konzolra igazított van, egy vérbeli PS-s játéktól ez tökönrúgás.
mod:
Az tisztán látszik, hogy a végtelenségig van egyszerűsítve. A Morro után az Obli is ilyen szájízt hagyott maga után a vérbeli TES III-oknak, nekem speciel Morro már sok volt, Obli már pont optimális az összetettséget tekintve. Ez viszont már nagyon kevés. Az, hogy csak úgy be vannak ömlesztve a skillek egymás hegyén-hátán, aztán pakolj ahogy tetszik, háát, csúnya dolog, na.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Na most már beugrott arról amit General_XTX mondott, az AA okozza ezt a kék/fehér körvonalat. Egyelőre pasz mit lehetne vele kezdeni... :\
Amiket küldtél árnyékra azokat rakhatod nyugodtan 1000-re is, 2500-on nincs akkora javulás, 1000en már észrevehetőbb viszont a benti területeknél valamiért nem javul. A benti árnyékokhoz nem kell még azokon kívül állítani valamit amit küldtél?
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
whitezo88
nagyúr
válasz hoffman_ #977 üzenetére
nekem az is feltűnt, hogy nincsenek abilityk, legalábbis én nem találtam... szintlépéskor van erő, hitpoint, meg stamina, aztán szebb jövőt... érd be.
a perkek mondjuk jó dolgok, de ezt nem kellett volna kiszedni.a menurendszertől meg rosszul vagyok... van gyors fegyver vagy spellváltás? nem vicces kattingatva váltogani.
-
Landon
őstag
Az más lesz... Vagy valami spell vagy megtámadtak vagy ittál valamit etc etc. az normális. Ez a jelenség akkor van PC-n ha AA be van kapcoslva és egy egy pixelnyi kék körvonal lesz a fegyver és pajzs körül azaz akörül amit épp a kezedben fogsz. Más is írta más fórumon, de megoldásról egylőre nem tudok.
-
Zolinho1026
tag
válasz whitezo88 #983 üzenetére
Van. Bejelelölöd az inventoryban Favorite-nek az itemet, aztán a Q-t megnyomva előjön a lista azon belül a megfelelő tárgy "fölé" lépve megnyomsz 1-9-ig valamit.
Amúgy kicsit nehezen szokható, de szerintem kifejezettem kézre álló a menürendszer.
[ Szerkesztve ]
Loxone and Loxberry superuser
-
addikt
Annyira, de annyira jó nálam az egér.
Ha 60 fps alatt vagyok, akkor vízszintesen többet mozog.
Ha 60 fps körül, akkor optimális.
Ha 60 fps fölött, akkor pedig függőlegesen mozog többet az egér.Sz*rjanak sünt, az egeret csak nem lehet elb*szni egy ilyen AAA játékban.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Landon
őstag
válasz Cucuska2 #986 üzenetére
De erre van megoldás! Ini-be kell manuálisan a x, y mozgást. Írták is valahol, hogy el van cseszve mert FPS-től függően változik.
-
Mukorka
addikt
Nem tudok róla, úgy olvastam hogy ez belül is kifejti hatását. Nekem már 2500-on is megfelel bár jó lenne tudni egyáltalán milyen értéket állít ez. Ha 1000 akkor többet kell dolgoznia/lassul a game? . AA-meg ugye buherálva lett az ini-ben, így ott kell szétnézni de már értekezem az illetékes mod fórumon erről is.
-
Landon
őstag
AA-t is buherálva lett? Pontosan hol? Mert én AA-ra vonatkozó sorra sehol nem emlékszem, pedig azóta magam is átszabtam párszor az ini-t.
Melyik forumon értekezel? Érdekelne engem is.Cucuska2: Pontosan nem tudom mert nekem ezzel nincs gondom csak arra emlékszem, hogy ezt olvastam több helyen is. Google-be beírod, hogy Skyrim tweaks és tuti, hogy a leírásokba ez is benne lesz! Ne a reddit.com-os leírást nézd csak mert az még viszonylag 'kezdetleges' és nincs benne minden ha jól tudom.
Egyébként én annak örülnék a legjobban ha erre a sok szarra jönne egy újabb patch... és szerintem fog is csak kérdés mikor. Mondjuk úgy jövőhét Péntekkel bezárólag kiegyeznék...
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Thalmor embassy-ból hogy tudok kijutni? Már ott furcsa volt a dolog hogy állítólag a cuccaim becsempészték egy ládába. Egy nagy büdös lóf@szt! Sneakeljek a benga Redguardommal utcai ruhában. Megtaláltam utána mind2 ládában a dokumentumokat majd a játék egy padlóban lévő ajtóra mutat hogy arra tudok meglógni. Ehhez kulcs kell amit sem találtam eddig. Valaki tudja esetleg hogy hol van?
Redmi Note 7
-
-
hoffman_
nagyúr
Köszi a választ így utólag, közben már bevetésen is volt a dolog. Alapvetően nem a magok száma volt az ami érdekelt, szerintem az esetek 98%-ban ma is elég két mag. Az viszont már nagyon nem mindegy, hogy egy e6320 alapon vagy egy e8500 húzva az a két mag, vagy akár innen is felfele
-
HS 2142
őstag
A lopás tényleg így működik a játékban?
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest