Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Igazából csak megszüntették a 3 lépcsős mozgást.
Séta-futás-sprint.
Egyből sprint van,ami nem igazán jól néz ki,sőt egyáltalán nem jól néz ki.Olyan mintha helyből kaparva indulna és már az elején full sebességgel megy,nagyon erőltetett.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
dz kívülről
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
[link] Ha meg nem volt. Division 2 az AMD partner program kereteben fut, igy az eddigI tapasztalatok alapjan mindket gyarto kartyain jól fog futni a Division 2, is.
-
.LnB
titán
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #308 üzenetére
Ha egyáltalán kapható lesz VGA...
Hónapok óta nincs normális ellátás 1080/1080Ti fronton, nem beszélve a horribilis árról.
A Voltáról meg mindenki csak találgat, az nVidia meg hülye lenne beindítani, amikor akkora profitot realizál most a bányászat miatt, mint még sosem, az AMD meg mint már egy jó ideje nem képes normális alternatívát biztosítani a Geforca-al szemben...De most égett le a nagyker raktára, ahonnan én is vásárolni szoktam, nem hogy 1080Ti, de semmilyen VGA nincs most raktáron, illetve van, de az veszélyes hulladék kategóriában van
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
válasz #45997568 #306 üzenetére
"... first to 32 core in 2018 and by the way you don't need an aquarium to cool it...".
szerintem nem rossz ez nekünk, az amd-s koopban készült játékok elég jól optimalizáltak mindkét gyártó kártyáira.
a dx12-t meg elég jól kikupálták mostanra a div1ben, legalábbis a piros oldalon.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
RazoR
veterán
Nézem a gameplay-eket, de ettől a terpeszállásban futástól sírnom kell!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Brownage
tag
válasz akoska07 #301 üzenetére
a videókban látható lassabb futás is, nem csak a sprint. Én nem hiszem, hogy változtattak volna a módon, inkább csak az animáció lett szerencsétlenebb. Bár nem tudom, hogy az 1-ben használta-e bárki a sima futást, én személy szerint tök feleslegesnek tartom, játékélmény szempontjából is rossz. Állandóan nyomkodni a sprintet amikor elindulsz
-
nagyúr
div2 háttérképek. lehet ezek vannak a fankitben is (?).
-
nagyúr
De van,csak izééé,láttam itt vagy gondoltam megkérdezem hogy vagy.
Jaaa hogy elfelejtettem ?Te figy... Hogy vagy ,
Amúgy akartam írni sok jót és szépet,csak kb 8x szerkesztettem és az lett a vége.
--------
Amúgy meg ma ,ég dúúúrva DZ farm lesz,ha érted mi az a farm.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bombibmw #326 üzenetére
Hát izééé... ha te mondod.
-----------
Div2 csak pvp szettet fogok csinálni,és érvényesíteni szeretném a Thompson talent-jét, Vagyis Gondtalan szeretném aprítani az összes playert in DZ.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Találtam egy 4K videót.
The Division 2: 4K Gameplay + Endgame, Map Size & TONS OF NEW INFO
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
VirDan
aktív tag
GS infó ---> Story
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Ugyan megkésve, de az idei E3 óta nyüstölöm a Division első részét (Xbox-on). Imádom.
Nálam nagyon sokat hozzátett, hogy van benne magyar felírat. Valamennyire tudok angolul, de mégis jobban bele tudtam magam élni.Most jutott eszembe megnézni, és a Steam adatlapja szerint a 2. résznek egyértelműen nem lesz magyar lokalizációja. Teljesen el vagyok keseredve
-
Anonymus23
veterán
Jó nagy csend van a játék körül, lesz egyáltalán, vagy már le is fújták az egészet?
Lehet lesz belőle egy rajzfilm;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest