- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #25997 üzenetére
Erre biztos nem kerül sor. Pont azt mondták, hogy az a cél, ne maxolhasd ki a specializáció minden ágát, hanem döntened kelljen a stílusodhoz igazodóan.
-
Deck
titán
Remélem kapunk sok újdonságot. Az első részben lévő túlélő mód stb is mind jöhetne. De sok jóra nem számítok tekintve, hogy jön az ingyenes Heartland.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #25996 üzenetére
Jelenleg 165 pontot kell összevadászni a Specializációs jelenlegi maxolásához.
Ha a jelenlegi állapotot terjezstenék ki, hogy az összes benne lévő fegyvernemhez adjon hozzá +15%-ot/fegyverenként ez +3-3 szint, akkor a 165pont határt meg kell emelni...tehát drágítani...ha jól dereng akkor szintenként +5% WD az 5pont, de megnézem pontosabban.Igen, +5% 5pontba kerül, max 15%-ot ad és jelenleg 45pontot lehet fegyver talentre költeni:
MR(Sniper, mégis van),R,AR,SG,SMG,LMG és P ... azaz 7 fegyvernem van, azaz a jelenlegi 45pont(3 stukker) helyett 105pont fog kellene az összes fegyvernem maxolásához, ami +60pont...elméletileg ha az 5pont marad... de ha megemelik a költségeket akkor lehet több Specializációs pont fog kelleni, mondjuk 5/5/10 .. ez fegyverenkémt 20 pont, akkor at +140 pont emelés lenne és így tovább... vagy rosszabb esetben 5/10/15... ami fegyverenként 30pont, összesen +210pont... lenneDe ez amíg nem mondanak részleteket, addig spekuláció marad
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #25995 üzenetére
Ha figyelmesen olvastad volna, pont azt írtam, hogy KORÁBBAN volt ilyen, de már megváltoztatták, jó ideje már a jelen állapotok vannak.
Ehhez képest nem tudom min akarnak drágítani, amit NoOne1976 írt, mert akkor az azt jelentené, hogy nem lehet kimaxolni rajta jó pár mindent, ami még nem is akkora gond feltétlenül, de akkor meg lehessen azt csinálni, hogy adott loadouthoz különböző specializációs feltöltéseket lehessen elmenteni.
Igazából mindegy, majd ha lesz konkrétum akkor ráérünk azt megköpködni -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #25994 üzenetére
Én úgy vettem észre hogy mindegyikben lehet majdnem minden típusra erősíteni(sniperre nem), de adott ágon belül csak 3 fegyverehez lehet plusz WD-t maxra fejleszteni. Ugye van AR,SMG,LMG,Rifle,,SG és Pistoly... Nekem a Techesnél is van + AR sebzés pl. Épp tegnap jezetük be a Firewall specializáció utolsó szintjét...Hát megkűzdöttünk vele. Uge aki az Ultimate pakkot megvette a New York Expansion-ből, ők fullosra kapták mindegyiket.
Amúgy meglehetősen gyengénekk tartom a specializációs fegyverek
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #25993 üzenetére
A fegyvereknél eleve így volt, hogy csak 3 az amit ki tudsz maxolni.
Nem tudom játszottál-e eleinte ezzel, de a jelen helyzet előtt volt olyan is, hogy a specializációnál fixen csak az adott spechez tartozó fegyver típust lehetett erősíteni, azaz ha pl AR-t használtál, akkor asszem talán Survivalistban kellett lenned, mert a többi nem adott plusz sebzést AR-re, és így tovább.
Ezzel neklem nincs gondom, illetve van jó pár olyan skill meg ilyenek a fában, amit csak spőec esetben használ az ember.
Sokkal jobb lenne, ha a specializáció beállítás is a loadout része lenne, azaz pl a loadout 1-nél a shoti+SMG+Pisztoly lenne feltolva, a loadout 2-nél meg az AR+Rifle+Pisztoly. De jelen esetben csak ugye egy beállítás van... -
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #25992 üzenetére
Majd meglátjuk, de van félelmem bőven. A specializációnál is megdrágítják az egyes képességeket és máris igaz, amit mondtak, hogy nem fogod tudni feloldani a teljes fát (mint ahogy most se lehetett a fegyvereket) és már kész is van a nagy vállalás.
Amúgy érdekes, hogy mindenhol update-ként emlegetik, sehol el nem hangzott, hogy dlc lenne. Ez alapján inkább jön egy-két új szett, átalakítanak ezt-azt, de én jelentős változást nem várok. -
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #25983 üzenetére
Nem lvl cap emelésre gondolok, hanem szettátalakításokra és új szettek behozatalára.
-
sony309
őstag
Újabb morzsák:
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #25984 üzenetére
Nem, a lvl cap emelés azt jelentené pl. hogy a jelenlegi max lvl40-et megemelnék mondjuk lvl50-re, azaz az összes lvl40-es cuccod devalválódna, mint ahogy a lvl30 vs lvl40 cuccos között elég nagy a szakadék, azaz nem tudnál vele játszani (néhány nagyon speciális esettől eltekintve minden lvl40 cuccos mehetne a kukába ha megemelnék a maxot lvl50-re).
Azaz nem lvl1-ről kellene újrakezdeni a játékot, csak farmolhatnál ki mindent megint, és mint ahogy lvl30-ról eljutsz NY-ban lvl40-re, valamilyen content folytán el kellene jutni lvl40-ről lvl50-re.
Ennyi tartalom nincs már a játékban szvsz, illetve nem hiszem, hogy az elkövetkezendő tartalom tudna fedezni egy ilyen esetleges lvl cap emelést.De ne legyen igazam, és "érje meg" újrafarmolni mindent.
-
Nagus
senior tag
Én sem látok a 26.-i kiírásban level emelésre utaló dolgot. Az előzőtől is eljutottunk oda, hogy szépen apránként viszakoztak. Azt viszont sajnálom, hogy év végéről átrakták az új tartalmat februárra. Ez ami jelenleg megy az újaknak biztosan jó, de tartalom nélkül meghal a játék.
-
centrino
aktív tag
Az RNG istenei kegyesek voltak hozzám, a pc-n "hátrahagyott" shd level 500 as karakter után, ps-en újrakezdve csináltam egy boostolt karaktert, és még new york előtt gyorsan kifarmoltam a weekly shd projektet, egy "potya" exo cuccért. Dobott egy maxos Pestilence-t
. Igaz hogy semmire se megyek vele new york ban, de majd ha megvan a level 40, akkor nem kell farmolni már, hanem egyből mehet a reroll. Nem tudom hány exo cucc van már összesen, de számomra a legjobb jött elsőre...
-
regener
veterán
An update from The Division 2 team
Agents, Today the Developers have published an article about what we can expect in the future for The Division 2.
- The Content originally planned for 2021 has been pushed to February 2022. We can expect a new Title Update, a new season, a new game mode and extra content.
The Title Update will be one of the most ambitious so far for The Division 2.
- There will be monthly Intelligence Annex released with information about the changes coming, the first will drop this Thursday and it will discuss Specialization Revamp.
- At the end of Season 7 there will be an ingame event which will include an apparel event, player favourite Global Events and new rewards associated with them.
- The next Title Update and its game mode will be revealed in January 2022. There will be a PTS on PC for it.For more information head to the link: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/the-division/the-division-2/news-updates/76iviwhtPviBcgLnJWt7Uo
Röviden:
Idén helyett jövő Február új szezon, új játékmód és új tartalom. Csütörtökön jön az első hírmorzsa (majd havonta követi) az újításokról. PTS is lesz a frissítés előtt. -
centrino
aktív tag
Epic fail....
Gondoltam visszaugrok kicsit division 2-be, PS5 verzió szuperül néz ki, 4k 60fps ...
PC már nincs, de mi baj lehet, szokott menni mostanában a cross save/progress.Már meg is vettem egy Xim Apex, Huntsman Mini + egér kombót (shooterhez nekem kell a megszokott irányítás), erre kiderül, hogy lehet kezdeni újra mindent, mivel csak stadia és pc között működik a cross progress
Hát.... majd kiderül lesz e türelmem újra összerakni egy endgame maxos Pestilence build-et...
)Elden Ring-ig ki fog tartani de lehet még a division 3-ig is)
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #25974 üzenetére
és tényleg igaz
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lacielvtárs #25973 üzenetére
Írtam, alapból a Backspace gombbal lehet be/ki kapcsolni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #25972 üzenetére
oooo szóval akkor ez nem valami hiba vagy lag, hanem ezek szerint lehet harc közben valami gombbal bekapcsoltam
igen eddig két sebességet erzékeltem
hát igen ennek a nagyon lassú sétának, szerintem sincs semmi értelme.
PC-s vagyokköszönöm az infót
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lacielvtárs #25971 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy alapból 2 sebessége van a karakternek, akkor rosszul gondoltad, mert 3
Van ugye a normál kocogás, és (ha PC-s vagy) akkor a SHIFT-re a futás.
A 3. a normál kocogást cseréli le, mégpedig a BACKSPACE, ilynekor csak sétál a karakter kocogás helyett, a futás megmarad. Ki/be tudod kapsolni. Értelmét én nem találtam a sétának, de jópofa. Illetve akik kontrollerel nyomják, azok alapból tudnak így sétálni (soha nem volt kontrollerem, nem tudom hogy működik, de akik PC-n is így játszanak mutatták játékon belül). -
Lacielvtárs
nagyúr
Srácok jó reggelt.
tegnap olyat tapasztaltam a játékban amit még egyik játékban sem
nyomtuk a mission-t és "belassult" a karakterem sima mozgása, a sétálása.
amikor a futás nyomtam akkor futott rendben, de a séta "belassult", mintha tényleg megsérült volna mindkét lába a karakteremnek
játék újraindítás után helyre állt a rend, de vajon mitől lehet ez?
ez valami bog?
találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
előre is köszönöm a tanácsokat, tippeket -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #25969 üzenetére
értem, köszönöm neked is a tanácsod, megfogadom
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lacielvtárs #25968 üzenetére
Indíts egy másik karaktert, és akkor nem kell a mostanit törölni, és ha már a 2. karakterrel végigtoltad lvl40-ig, akkor ezt is be tudod fejezni. Több dologban jó, ha több karaktered van, max. 4 karaktered lehet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #25967 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat
Én is pont erre gondolok, mert meggondolatlan voltam, bár mentségemre legyen szólvanem ismertem a játékot, és azt hittem olyan mint a forza dlc pl, hogy oda vissza lehet utazgatni a városok között.
Meg szerettem volna csak nézni, de azt nem is gondoltam hogy nem lehet vissza menniDe igazad van újra fogom kezdeni az a biztos.
Azt látom nagyon összetett a játék, ismerkedni kell vele.
Viszont lenyűgözött a játék világa, látványa, szerintem hatalmasat alkotott az ubisoft -
Anonymus23
veterán
válasz
Lacielvtárs #25966 üzenetére
A Strory fokozat a legkisebb, az alá már nem tudod állítani, ettől csak erősebb fokozatok vannak.
Viszont ugye a fegyverek és a gearek azok szintfüggőek, illetve különböző tulajdonságokkal bírnak, amik lehetnek nagyon pozitívak, de akár hasztalanok is adott esetben.Érdemes lett volna NEM azonnal New Yorkban kezdeni, mert ismerkedni teljesen jó Washingtont végigtolni, igaz vagy 20-30 óra kezdőként + eljtuni WT5-ig megint jó pár óra egyedül.
A játék maga elég összetett, mert sok mindentől függ, hogy mennyire használható a geared, de igazából az élet majd lvl40-nél kezdődik, addig csak tanulás van. lvl40-ig nagyon hamar devalválódik a gear, utána már lesz lehetőség geart építeni és azt minél jobban kimaxolni, illetve különböző setupokat kipróbálni.
Jelen helyzetben én még mindig azt javasolnám (főleg ha bejön a játék), hogy indíts a jelen karaktered mellett egy másikat is a nulláról, és told végig Washingtont, nagyon sokat a gearbe őáldozni nem szabad, mert hamar lépkeded majd a szinteket és pl lvl15-ös gearrel már nem fogsz jól működni egy lvl18-20 szintű területen, felette meg esélytelen. Szal a területeket szépen ki kell takarítani, megcsinálni a feladatokat, gyűjtögetni az XP-t fejlődni, tanulni a mechanikákat, skilleket.
1. skillnek a REVIVER HIVE-ot válaszd ki, és azt szereld fel.
Igazából kismillió dolog van, ami fontos (lesz), és majd rájössz megtanulod, de azt kell mondjam, hogy leírni rohadt sok.
Ezért javaslom, hogy told végig Washingtont (legalább a World Tier lépkedés elejéig), mert akkor már kiismered a főbb dolgokat a játékban. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #25965 üzenetére
ma vettem meg a játékot, kezdet Wasingtonban, ott 5-ös szintig jutottam majd megvettem a New York DLC-t és mivel átmentem oda, így most 32 szinten vagyok, hirtelen
de alapvetően még csak most kezdtem a játékot, kezdem tanulni, mert a karakter fejlesztés még számorma nem logikus, és angol nyelv tudás híján is vagyok sajnos
amúgy lenyűgöz ez a játék, megvett engem kilóra...
a Wall Strret-i akció végén a három pajzsos muksó kicsinál, nem bírok velük, pedig Stroy módban van a játék, mint közben kiderült
arra gondoltam hogy lehet a fegyvereim nem sebeznek eléggé.
most azokat lecseréltem holnap megpróbálom újra a küldést hátha "komolyabb" fegyverekkel menni fogde tőled/tőletek szívesen fogadok minden tanácsot, segítséget
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lacielvtárs #25964 üzenetére
Hol jársz már a játékban? Milyen szinten vagy?
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó estét srácok, megtudná nekem valami mondani hogy hol kell a játékban beállítani a nehézségi fokozatot?
az istennek nem találom, előre is köszönöm -
-
-
Anonymus23
veterán
Arról, hogy mit is gondol az Ubisoft a játékairól és azok javításairól, (most már) mindig ez jut eszembe:
[link]De attól függetlenül, hogy mennyi kihagyott ziccer van ebben a játékban, mégt mindig az egyik legjobb játék, és "sajna" nincs másik ilyen a piacon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest