Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Brett Shaw2 #88 üzenetére
A probléma az hogy ahogyan már korábban leírtam, nekem nagyon pengeélen táncol a játék, és sok döntő dolgot nem lehet másodkézből megtudni, ezért is akartam nagyon bekerülni a bétába.
Ettől függetlenül 1-2 dolgot azért ki lehet szűrni streamekből is. PL hogy eléggé gyengus a törésmodell (értem én hogy nem lehet annyira törékeny a kocsi mint pl egy burnout paradiseban, mert akkor játszhatatlan lenne, de azért egy legalább gta szintű törést szeretnék a játékban látni... Remélem a véglegesig ezen is csiszolnak.De legfőképpen természetesen az irányítás érdekelne amit meg csak első kézből lehet megtudni rendesen. Ha pl olyan lesz mint az NFS MW-ben, akkor nekem alapból kuka a játék, függetlenül minden mástól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest