Hirdetés
-
GAMEPOD
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raskolnikoff #3248 üzenetére
Weben rákattolsz (belépve), majd mikor rákérdez a telepítésre reload, és már meg is vetted.
-
Viktor77
titán
válasz
raskolnikoff #3248 üzenetére
3 pötty, Kosárba, Megrendelés.
-
Dilikutya
félisten
válasz
raskolnikoff #1857 üzenetére
Nekem még nem remegett az ujjal a "register" gombon. Az a pixelszemét nem vonz, de a This War sem birizgál. De a For Honor se, lényegében csak több hős választható a standard-ban, de a starter is a teljes játék. Még PvP is van benne, ami már egy fölösleges extra nekem. Kicsit ilyen hörcsögtanya nekem ez az Epic, mert amúgy ok, hogy osztogatnak, de mind az ingyen sem kell kategória.
-
csokinick
csendes tag
válasz
raskolnikoff #972 üzenetére
Köszönjük! Steamen kívánságlistás volt.
Redneck:
Nekem is ilyen egyenlőreRemélem megoldódik azért előbb vagy utóbb.
-
Redneck
nagyúr
válasz
raskolnikoff #972 üzenetére
Köszönöm az infót! Hozzáadtam és ki is írta hogy mostantól bármely PC-n tolhatom, de a játékaim közt a Watch_Dogs-nál azt írja "Hamarosan". Ha rákattintok az előzetes verzió letöltése lehetőséget mutatja.
Nem értem, mondjuk az Ubisoft foshalmazainál semmin nem lepődök meg.
Dilikutya:
Köszi, böngészőben is beregeltem de ugyanaz.Valami frankó kis bug lesz mert ezt írja ha rámegyek a játékaim közt:
"A játék még nem jelent meg. A megjelenés napjától kezdve bármikor játszhatsz majd vele a Uplay rendszerében.
A legfrissebb hírekért, előzetesekért és képekért keresd fel a játék hivatalos honlapját:http://watchdogs.ubi.com"
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Microsoft Excel topic
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest