Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
Egy hete tesztelem a lowe orion trekker II-t. Ennyi pénzért (persze kintről, postával 13k-ban volt) szerintem dobogós. Kényelmes, hat rekeszes (állítható nagyságúak) fennt sok kis zseb, nagy vállszíj.
Egy aggodalmam van csupán. Pont fél centivel alacsonyabb az alsó rekesz rész, így kénytelen vagyok fennt hordani a 70-200at, ez mellé meg nem tom befér-e a 400-as. Majd kiderül, akkor szólokErősen ajánlott kategória.
Fejo: mini trekkert nem fogod megbánni, nagyon jó zsák. szomszédomnak ilyen van, brutál nagy.
[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Utána már gondoltam, hogy A4-es papírra gondolsz, csak ezt az "a/4"-et nem ismertem.
Hát, akinek kell leptop, annak ez nem jó hír, de tekintve, hogy még gépem sincs, csak obim, így olybá érzem, a leptop még arrébb van számomra. Már ha egyáltalán lesz valaha.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
jellemző... rákerestem neten, 4-6 napos postával 5ezerrel olcsóbban megjön, mint amennyiért edigital-ban megkapnám, és akkor még a benzinpénzt nem számoltam mókás ország ez...
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
-
veterán
[link] Én ezen gondolkodom. Bár affelől kétségeim vannak, hogy jó dolog-e a kajapia alá berakni a dslr-t, (rázkódás ütődés, súly) de ha az elválasztó jól van megkreálva, akkor valszeg ilyenben fogok díszelegni nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest