Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz psycroptic #1395 üzenetére
Melyik részén folyt be és hogy?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tatter
csendes tag
Sziasztok! Jelenleg 2 oldaltáskába pakolok, plusz külön a laptop. Az alábbiakat akarom elpakolni: 2 váz (5D 6D) 3-4 obi (az egyik 70-200 2.8) 2-3 vaku és 15,6 colos laptop. Nem vagyok egy kis ember, de oldaltáska elhúzna ennyi cuccal, így valamilyen hátizsákra gondoltam. Nem tudom melyik pl. jó ár/érték arányban, melyikből könnyű gyorsan elővenni a felszerelést. Főleg a gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Múltkor vettem egy BALEK feliratú pólót, nem értettem miért került 35.000 Ft-ba
-
Fandango
veterán
válasz psycroptic #1395 üzenetére
Ez nem jo hir.
-
psycroptic
őstag
Jelentem alássan a Lowepro Flipside 400 AW táskám nem bírja a nagyobb esőt beázott 80mm eső hatására a huzaton keresztül...
PSNID: Tomy83PS
-
Schuby
aktív tag
válasz BigBlackDog #1383 üzenetére
Lowepro toploaderek közt válogathatsz kedvedre.
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
Schuby
aktív tag
Nekem van egy ilyenem, de leginkább csak tárolásra használom, nagyon ritkán viszem valahova, akkor is inkább úgy hogy abban utazik a cucc. Ha fotózni megyek, nem viszek magammal mindent, igy elég a lowepro adventura 170. ebbe váz 2 obi, vaku, töltő és apróságok elférnek ami nekem mindig elég. leginkább tudom mit akarok fotózni, igy a célnak megfelelő darabokat viszem magammal. pl nagytele és makro cucc még sose kellett egyszerre.
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
Byk01
őstag
Nekem elsőre a Kata DB-453 jutott az eszembe, bár az majdnem 19 ezres. Én ennél kevesebbért még a nagyobb testvérét vettem pár éve
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
StLui
veterán
Szeretnék egy táskát, amibe belefér egy 10-es tablet, egy tükrös gép dupla kit obival, de a fényképezőgép helyét használnám simán táskaként hétköznap, talán oldaltáska amit jobban szeretnék nem pedig hátizsák.
Tudnátok ajánlani valami nem túl drágát? 15eFt-ig mondjuk?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
karis
tag
Sziasztok, valakinek van tapasztalata a Canon gadget bag 10EG-vél kapcsolatban?. A vázon kívül meg 4 objektiv belefér.
-
Byk01
őstag
Pont az 50-es nem fér bele? Az a legkisebb
De ez oldaltáska, nem? (egyébként 303-at nem találtam, csak 203-at, szóval, ha eltévedtem, dobj egy linket)
Nekem inkább egy keresztvállas kellene. A Tamrac, amim van tökéletes is lenne mind külső, mind belső méretét tekintve, ha jobbkezes lennék. Viszont, ha nekem lenne jó, akkor alul lehetne nyitni, ami nem túl szerencsés (velem együtt, hogy nem jó nekem semmi).
Lehet, egy új vállpántot kellene erre varratnom, hogy a másik oldalon húzhassam előre, ha kell valami."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Throme
veterán
Az 50-es obidat leszámítva a case logic táska slrc 303-ba a többi bele is fér (ha egyik obi a vázon van).
Szerintem bármelyik - méretben/befogadó képességben megfelelő - szimmetrikusnak tekinthető tatyó megfelelhet. Erre próbáltam írni a fenti táskát példaként, de Neked kicsi lenne, ha a felsoroltakat egyszerre akarod vinni...Ebay-en vannak tatyók és olcsóbbak (nem minden esetben persze) mint itthon....
-
Byk01
őstag
Van valakinek ötlete, hogy a 15-20 ezres ársávban milyen félvállas táska jöhet szóba, amit balkezesként is tudok kényelmesen használni?
Most egy Tamrac Velocity 8x-em van, pont jó a mérete, csak ha előrehúzom, pont rossz irányban nyílik (nekem).
Belefér okos pakolással a D90 markolattal, Tami 70-300 VC, Nikon 18-105 VR, Nikon AF-S 35/1.8DX, Nikon AF 50/1.8D, YN-468II meg az apróságok."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
_seth_
veterán
Beszereztem a jelenlegi táskáim mellé egy újabb darabot, így már a nova 190 aw, adventurer 140 és flipside 400 aw mellett van egy micro trekker 200-as táskám is, a vicc, hogy mindet meg tudom indokolni, hogy hova kell bár ennyi táska felveti azt is, hogy igazából egyik sem tökéletes mert mindig másikat viszek magammal attól függően, hogy mennyi obi kell, milyen terep és legfőképp, hogy mennyi ideig kell cipelni a cuccokat.
Mindenesetre a lowepro micro trekker 200 is jól átgondolt kényelmes és mérete ellenére egészen jól pakolható darab
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
csimpekve
tag
Sziasztok!
Keresem azt a legkisebb táskát, amibe elfér a Canon 650D egy Canon 18-135 STM-el. Van valakinek ajánlata ezzel kapcsolatban?
www.csiro.hu
-
BigBlackDog
veterán
Használ valaki pisztolytáskát teleobival? Létezik esetleg olyan, amibe belefér egy 70-300-as objektív egy kisebb vagy közepes méretű vázzal (az objektív 10 cm átmérőjű, az egész pedig 24 cm hosszú összességében)? Ha igen, akkor mi lenne az?
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #1381 üzenetére
Jóféle, csak még 2 alkalommal tudtam eddig kivinni... általában olyankor is inkább medencéztünk és már naplemente közben jutott eszembe használni...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
JohnyBlue
addikt
válasz Real_Necro #1380 üzenetére
ooo tenyleg elbótoltad szegénykét na es milyen a mikro ?
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #1379 üzenetére
Csak onnan jött, hogy lecseréltem a Mini Trekkerem egy Flipside 300-ra. Sokkal kényelmesebb, bár kevesebb cucc fér bele, igaz, már nem kell kályhacsövet cipelni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
JohnyBlue
addikt
-
Real_Necro
veterán
-
JohnyBlue
addikt
válasz BigBlackDog #1374 üzenetére
Hááth, ha hosszú a rendezvény és nincsen biztonságos hely ahova a táskád lerakd és kell a cserebere, akkor nekem ez a kombó vált be.
Lowepro Flipside 200AW hátul hordva + az övrre aggatva tele obi tartó + alapobi tartó
ha meg van rá lehetőség biztonságban tudni a dolgaid és csak két üveg kell meg a váz és nem akarsz cipekedni de a csere berét gyorsan akarod és viszonylag biztonságosan akkor,
Lowepro S&F deluxe technical belt + a fent említett két obi tatyó
[ Szerkesztve ]
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
hegyimorc
senior tag
válasz BigBlackDog #1374 üzenetére
Obisapkát én is mindenre teszek, de a lenti kép az obi nélküli vázzal nem igazán életszerű. Be lehet vele mutatni, hogy "lám, szépen elfér benne" ... csak nem láttam még embert aki így használja.
A vázon mindig fent van egy obi és úgy van a táskában.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
BigBlackDog
veterán
Akkor ez nemcsak az én "mániám". Láttam már olyan rendezvényfotóst, aki obicserénél levette a fent lévő üveget, a két lába közé fogta, táskát előrehúzta (kétpántos hátitáskát használt), kivette belőle a másik üveget, vázra feltette, majd a lába között lévő objektívet belecsúsztatta a táskába. Védőkupakokat persze nem láttam, se elől, se hátul. Megértem, hogy nincs túl sok idő, de nem pártízezres tétel volt egyik objektíve sem.
-
ccH2SO4
tag
válasz Real_Necro #1370 üzenetére
Köszi a választ. Bajonettel kapcsolatban még lenne kérdésem, de inkább a Nikon DSLR topikban teszem fel, ott jobban témába vág.
-
Real_Necro
veterán
válasz ccH2SO4 #1369 üzenetére
Elég sokat ki kell bírnia annak a bajonettnek. Nálam is variálva van, vagy üresen van a váz, vagy az utoljára használt obi van fent... ahogy kényelmes.
-
-
Andrew31
senior tag
válasz ccH2SO4 #1367 üzenetére
Hát, sokszor mondjuk nem tudni, hogy melyik kell majd éppen, szóval lehet, hogy pont a rossz lesz fenn, de azért kényelmesebb, ha rajta van. Ha neked úgy lenne jó, hogy mindig felrakod, akkor tedd úgy, nincs azzal gond. (gondolom az érzékelők nem adják könnyen meg magukat a bajonettnél)
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
ccH2SO4
tag
válasz Andrew31 #1366 üzenetére
Közben variáltam vele, mert ha a 70-300-as objektív van a gépen, akkor a 18-105 csak igen szűkösen fér mellé.
Szerintetek érdemes úgy csinálni, hogy simán a vázat objektív nélkül rakom a táskába, az objektíveket meg a mellette kialakított rekeszekbe?
Így több helyet tudnék megspórolni, csak annyi, hogy ha fotózni megyek, akkor mindig fel kell tenni az adott objektívet. -
Andrew31
senior tag
-
ccH2SO4
tag
válasz ccH2SO4 #1364 üzenetére
Végül a Vanguard Vojo 28 táskát vettem meg. A kiszemelt Loweproból nem volt készleten.
A Vojo 28-ba szépen belefér a D90-es vázzal együtt a 70-300-as objektív, mellé még a 18-105 is.
Ha a 18-105 van a vázon, akkor még plusz két objektív is belefér.
A táska ma rajtam volt körülbelül egy órán keresztül, de végig könnyed, kényelmes viselést biztosított.
Kicsit bánom, hogy nem vártam meg a Lowepro táskát, de remélem ezzel nem fogtam mellé.
Már berendeztem ezeket a tépőzáras rekeszeket is, egy kérdés ezzel kapcsolatban.
Ezek a tépőzárak mennyire tartósak hosszú távon? -
ccH2SO4
tag
válasz Andrew31 #1361 üzenetére
Közben kinéztem magamnak egy másik táskát, mégpedig a Lowepro Nova Sport 17L AW-t.
Jövő héten meg is nézem az edigitalban, és ha belefér a D90-re feltett 70-300, akkor ezt veszem meg.
Igaz a táska belső magassága 177mm, a gép objektívvel meg olyan 210mm körül van, de szűkösen talán belefér.
De azt nézem a Lowepro Nova Sport 35L AW-nak a külső mérete ugyanakkora, mint az előbb linkelt 17L-nek, de belül meg nagyobb. -
ccH2SO4
tag
válasz Real_Necro #1359 üzenetére
Nekem szimpatikusabb/praktikusabb az oldaltáska, majd valamelyik nap személyesen megnézem.
Tehát akkor a Vanguard jó választás lehet ilyen szempontból.
Köszi a választ! -
Real_Necro
veterán
válasz ccH2SO4 #1358 üzenetére
Sok cuccnál biztosan nem néznék oldaltáskát, egy hátizsák kényelmesebb nekem. Vanguard meg jó minőségű tatyókat gyárt, van Kata és Lowepro táskám is, nekem minőségben a Vanguard vitte a pálmát, csak éppen nem olcsó...
-
ccH2SO4
tag
-
ccH2SO4
tag
Sziasztok!
Nem olyan régen bővült a fotós felszerelésem egy Tamron Nikon 70-300/F4-5.6 SP Di VC USD objektívvel, ezért kénytelen vagyok fotós táskát váltani, mivel a jelenlegi táskám kicsinek bizonyul.
A fotós felszerelésem a következő:
- Nikon D90
- 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR
- Tamron Nikon 70-300/F4-5.6 SP Di VC USD
- Nikon 35/F1.8 AF-S DX GEgy olyan fotóstáskára lenne szükségem, amiben elfér a váz egy objektívvel együtt, valamint ezen felül még plusz két objektív, és egyéb apróságok.
A táska legyen komfortos, tökéletesen védjen a sérülésektől, rázkódásoktól, kényelmes viselést biztosítson. Ezek a szempontok lennének a legfőbb elvárásaim között.ITT nézelődtem, de nem tudok dönteni.
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Erről a fotós hátizsákról van valami véleményetek? Szemezgetek vele, mert a fotóstáskámat lassan kinövöm.Elég jó áron adják.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
-
Andrew31
senior tag
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz gaben75 #1351 üzenetére
250-est, igaz épp sikerült 37,45 Fontért megcsípnem, helyben szállítással (UK).
De a hazai ár most nagyon jó, amit linkeltél. Ezelőtt többért láttam itthon.
Elfér benne a gépváz, vaku, és 3 obi (18-55, 50, 55-200), plusz a töltő a kábelével.
Egy kis átrendezéssel még egy obi beleférne, ill. ha a töltőt az oldalzsebbe raknám.
13,3"-os laptop is elfér ezek mellé. (kicsit szoros neki a hely, de elfér)(eddig csak azért nem írtam az előző hsz.-od láttán, mert "nem az a szögletes fajta" után érdeklődtél... )
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
gaben75
tag
válasz gaben75 #1347 üzenetére
Sziasztok,
Valaki használt esetleg Lowepro Event Messenger 150 vagy 250 -et?
Mennyire lehet benne elférni, vagyis elég a 150 vagy inkább a 250?
Esetleg tudtok olyan helyet ahol van és meg lehetne nézni mid a kettőt?
Vagy valami hasonló táska?köszönöm.
Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
válasz Real_Necro #1349 üzenetére
Köszönöm szépen!
Azt lehet tudni, hogy miben térnek el egymástól az UPRISE I 46 és UPRISE II 46?
Van esetleg olyan ami ennél olcsóbb?A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Sziasztok!
Milyen hátizsákot ajánlanátok ezekhez a feltételekhez?:
Legyen két vállpántja, 14"-os laptop tartója. Quick accessel legyen ellátva.
Férjenek el benne a következők:
- Nikon D 5100-as váz
- 18-105-ös objektív
- 10-24-es objektív
- 50-es objektív
- vaku
- apróságokMaximum 40 000-et szánok rá.
Előre is köszönöm a választ[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
gaben75
tag
Sziasztok,
Nikon D3100 + 18-105, + 55-300, meg egy fix 50-es-hez + apróságok keresnék táskát.
Hátizsákot nem szeretnék valami oldaltáska kellene de nem az a szögletes fajta, nem tudom
pontosan milyen néven futhat.( 10000-20000-ig az se baj ha olcsóbb).
Esetleg valami boltot tudtok ajánlani ahol van választék és meg lehetne több darabot is nézni?
Lehet Ebay is csak tudjam előtte valahol megnézni élőben.Válaszokat előre is köszönöm
Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
_seth_
veterán
válasz role_of_72 #1345 üzenetére
Jo lesz az, en nagyon szeretem Igaz ma brinagztam ezert a flipside 400aw kerult elo, tekereshez nagyon kenyelmes darab.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz role_of_72 #1343 üzenetére
Tobbek kozt 190 AW taskam is van, ez az anyag nagyon tartos, nem kopik, nem szakad, nekem a formaja sem valtozik pedig tobb eves hasznalt darabot vettem. Adatlapomon lathatod, hogy mit hordok benne es 90%ban a 190esr hasznalom. Szabas teren sem vettem eszre hibat
-
role_of_72
tag
válasz role_of_72 #1334 üzenetére
Nos meglett a táska (Lowepro Nova 190 AW), fel is avattam elég szépen. Gondoltam hátha valakinek segítségére válik, megosztom a tapasztalataimat. (Ha nem egyezik a véleményünk azért ne kövezzetek meg. )
Viszonyítási alapom:
Egy Vanguard Peking 25 táskát használok 6,5 (!) éve, anno ~4500Ft-ért vettem, kb. 2 éve kicsit már ki van szakadva a használatot nem befolyásoló módon.Tesztkörnyezet:
Kb. 12 napot nyúztam idáig, eljöttünk Finnországból a Balti államokon és Lengyelországon keresztül egészen hazáig, kizárólag tömegközlekedést használva (busz, vonat, hajó), kézben és vállon hordozva.. tehát megjárattam, szó mi szó.Ami benne volt:
Canon 450D markolattal, Sigma 10-20, Canon 18-55 és 55-250 páros, Samyang 8mm halszem + minden szokásos kacat. Ez így a mérlegen ~4kg-ot nyomott, tehát volt terhelés.Amit mondani tudok:
Pozitív:
+ minden elfér benne kényelmesen (gép+markolat+5obi+430EXvaku is)
+ az esővédő tényleg fenomenális (az előző táskámon nem volt, egy stílszerű "obi"-s szatyor volt végszükség esetére )
+ a vállpántja nagyon jó
+ valószínű bírni fogja egy pár évig (de erről írok még lentebb is..)
+ úgy sejtem jól porszívózható lesz, mert kevés a tépőzáras felület a belső elemeken
(+ a zsebek elrendezését nem kellett szoknom, megegyezett szinte minden a másik táskáméval)Negatív:
- a magához a táskához használt szövet anyagát egyszerűen silánynak találom (a Vanguardnak nyomába sem ér, és ezt most komolyan mondom), szerintem max 2-3 év és a hátsó oldala ami a derekamhoz ér kiszakad
- úgy elvesztette a tartását a táska 2 hét alatt, mint a Vanguard táskám 2 év után - és itt nem túlzok (jó, aláírom volt benne cucc, de akkor is..)
- a szabása közel sem tökéletes: az első zsebe úgy behajlik pl, hogy csak két kézzel nyitható a cipzár (egyik kézzel anyagot kiegyenesít, másik kéz cipzáraz)
- hangosak a cipzárak (a Vanguardomhoz képest legalábbis)
- mivel a belső elválasztók nem rögzíthetők bárhogyan tépőzárral, így korlátozott a variálhatóság (engem zavaró mértékben korlátozott)
- a táska alja nem kapott semmilyen ellenállóbb kiképzéstÖsszességében (még ha nekem kicsit felemás is az összkép) nem rossz táska, alternatívát jelenleg nem tudok ekkora méretben, ilyen befogadóképességgel. Ezért azt hiszem marad - de sajnos főleg csak ezért.
Elnézést, ha valakinek esetleg beletiportam volna a lelki világába a fentiekkel, nem szándékos, ez csak a szubjektív véleményem volt, remélem segít azért valakinek.
Ha kérdés van ne kíméljetek!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
http://thebudapestproject.wordpress.com
-
role_of_72
tag
válasz M_o_g_y_i #1335 üzenetére
Köszi a tanácsot! Végül a 190 AW mellett döntöttem, abban elfér minden + nekem a cipzáras zárhatóság fontos, mert sokszor vagyok igen poros helyeken és nem vagyok meggyőzve róla hogy nem kerül a táskába is belőle olyanor (ok tudom, porszívó.. )
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Táskákkal szenvedek,Pentax K20D vázam van, Sigma 17-70 + DA 55-300 obikkal egy ilyen Pentax táskával. Ha az 55-300 van a vázon akkor már nem fér be mellé a 17-70 sehogy se.
Gondolkoztam hátizsákon is,de félek,hogy nehezebb/hosszabb obit cserélni így mint egy válltáskával. Tudom,hogy a legtöbbnek van oldalt is egy nyílása,meg valahogy magam elé forgathatom a táskát,de mégis bonyolultabbnak tűnik mint egy válltáska..
Szóval adott egy 17-70 + 55-300 + néha kicsi manual 50mm-es obi + majd egy Yongnuo YN560 vaku + pótakksi.
Ehhez kéne 10K-ig egy táska,érzésem szerint inkább már egy hátizsák kéne,de tényleg nem tudom mennyire lehet gyorsan "kezelni" őket.. -
psycroptic
őstag
Kínából jött és nem kellett nekem külön fizetni semmit, de ez nem jelenti azt, hogy esetlegesen a vám áfát fog felszámítani ami a beszerzési ár 27%-a. Nekem tavaly ~13.000.-HUF-ba került.
Szerk.:
ja igen én innen rendeltem kb. 30 nap alatt ért ide.
[ Szerkesztve ]
-
nagybá
senior tag
válasz psycroptic #1337 üzenetére
Köszönöm a választ!
Viszont ez nem Amerikából jön? Te innen rendelted? Mennyi a plusz költség?
-
nagybá
senior tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudnátok ajánlani, valami jó fotós táskát?
Hátizsák legyen, 1 váz és 2 obinak legyen hely min.
Ár 10-20000 -
M_o_g_y_i
őstag
válasz role_of_72 #1332 üzenetére
Egy ILYET vettem, kb. hasonló paraméterekkel bír, mint amit Te keresel, de "kicsit" olcsóbb.
Van feketében is.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
role_of_72
tag
Megtettem már azt is, általában az első hsz-t meg az utolsó 400-at átpörgetem mielőtt kérdeznék, csak még volt dilemmám Bagfinderekkel is játszottam, de még így is..
Végül a Lowepro lesz, mert abban biztos elfér minden + az esővédője zseniális! (és még olcsóbb is)..
Továbbá hasznos volt, hogy visszaolvastam mégegyszer, mert ez a Photo Sport 200 AW is jobban tetszik mint a jelenlegi hátizsákom, szóval a következő projekt is megvan
Köszönöm, szép estét!
-
_seth_
veterán
válasz role_of_72 #1332 üzenetére
Ahogy mondani szoktak: olvass vissza kicsit
-
role_of_72
tag
Sziasztok!
Válltáskát szeretnék vásárolni a közeljövőben, mert a mostani már a végét járja.
Amit be kellene szuszakolni:
- 450D markolattal + Sigma 10-20
- 18-55 IS
- 55-250 IS
- Samyang 8mm
- iPad mini
- törlők, szűrők, távkioldó, stb.
- talán még egy fix 50-es obi vagy a vaku, de nem létszükségTöbb cuccot egyszerre nem hordok, szóval ha ezek beférnek már ok.
Két kiszemeltem van per pill: Vanguard Heralder 28 és Lowepro Nova 190 AW (ez talán már egy régebbi típus).
Van tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban? Főleg a Vanguard érdekelne a kialakítása miatt (tablet rekesz, könnyen hozzáférhető gép), viszont a méretre bevallom én is neccesnek érzem. A Nova 190 méretben jó lenne, de se tablet rész, se gyorsabb nyithatóság felülről.. nehéz ügy.A kettő közül szerintetek melyik lenne a megfelelőbb a feladatra? Vagy nyitott vagyok bármilyen más típusra is.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
twinkiecz
tag
Szia nekem pont tegnap jött meg a Flipside 400 AW egyenlőre még rendes tapasztalatom nincs vele de kényelmesnek tűnik elég tágas jó minőségű egyenlőre csak ajánlani tudom főleg annyi pénzért amit Ebay-en kérnek érte. (egy Vanguard Adaptor 46-ot vált-le és már most jobban szeretem!)
linktr.ee/twinkiecz
-
_seth_
veterán
A flipside jo darab bar ritkan hasznalom. Elotte volt egy compuday pack is de annak kicsi volt a fotos resze, egy trekkert is sikerult kiprobalnom de a flipside a nyero a hatizsakok kozott ha arra van szukseg.
-
_seth_
veterán
Nova 190AW-t hasznalom 80%-ban, 15%-ban adventura 140 es 5%-ban flipside 400 AW. A nova nagyon kenyelmes es praktikus, amikor eleg 2 obi a vazzal oda jo az adventura. Ha pedig beindul a turazos szezon arra a flipside lesz a tuti. Mindenesetre nem talaltam egy olyat ami altalanosan jo lenne igy harom is van.
-
_seth_
veterán
200AW-m volt szinte ugyanilyen cuccal de nekem nem valt be, ez az egy vallpantos hatizsak kevesebb cuccal meg ok de ennyivel mar nekek kenyelmetlen volt. Biztonsagosnak sem ereztem a zipzaras reszt es pakolni sem volt praktikus ha pedig tele volt hordo format vett fel ahelyett, hogy rasimult volna a hatamra.
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok,
egy Lowepro Slingshot 202 AW-n gondolkodom és a következő cuccokat szeretném beletenni:
- Canon EOS 450D + 18-55 IS II
- Canon 55-250 IS II
- Canon 50 1.8 II
- YN-500EX vaku
- makró közgyűrű sor
+egyéb apróság(pótakku, tisztító szett, néhány szűrő)valakinek van a táskával kapcsolatban tapasztalata?
köszönöm
üdv.: Péter
-
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Cullmann Vicente NB 15,6'' hátizsákkal kapcsolatban?
Előre is köszönöm.A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
psycroptic
őstag
válasz BigBlackDog #1321 üzenetére
Talán ez. Habár ennek a méreteit nem tudom, hogy mennyire "pakolható". Újnak új! Hogy eredeti-e? Azt mondta az eladó, hogy igen. Én nem tudom csak azt, hogy az én példányomon nincsenek felfeslések, szakadások, pedig pár túrát már megélt(esőt is). Nekem megért ~13.000.-HUF-ot.
Egyébként amit manapság már nem kínában gyártanak az hamisítvány...
-
BigBlackDog
veterán
válasz psycroptic #1319 üzenetére
Nem rossz. Esetleg van olyan változata is, amiből oldalt is kivehető a fényképezőgép (tudom, telhetetlen vagyok)? A linkelt ebay-es példány eredeti, új (mivel itthon enyhén szólva drágább)?
-
Fandango
veterán
válasz psycroptic #1319 üzenetére
+1
-
psycroptic
őstag
válasz BigBlackDog #1318 üzenetére
Nekem nagyon bevált! 2l-es bladder water bag is simán belefér az elejébe.
-
BigBlackDog
veterán
Milyen fotós hátizsákot ajánlanátok egy D5100-hez? Jelenleg 18-105 mm-es és egy fix 50 mm-es obival van használva, de egy 300-as tele is jó lenne, ha beleférne. Kaja, fél literes palacknak is kéne hely + apróságok (egy-két szűrő, memkártyák, stb.). Ha esetleg még egy kisebb laptoptartó rekesze is lenne, akkor örülnék neki. Mindenképpen kétvállas változatot keresek. Állványtartó nem szükséges, esővédő huzat kellene. Eddig a Vanguard-okat nézegettem csak, azokból a Adaptor 46 lenne a legmegfelelőbb. Létezik hasonló, más gyártó által készített táska esetleg alacsonyabb árfekvésben is? Mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Vanguard Pampas II táskákkal kapcsolatban?
Szeretnék venni valamit amibe belefér a váz 2 obivel és a 22-es méretű az képek alapján jónak tűnik."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
jlaudio
tag
Vettem egy Nikon D5100 dslr-t és hozzá egy 18-105 obit, ehez keresek valamilyen táskát. Hátizsák kizárva maradnak a sima válltáskák. Nézegettem a gyártókat a Lowepro és a Kata az ami bejön. Találtam is két Kata modelt:
DC-439 ebbe egy fényképezőgép mellé meg befér egy obi és egy flash, a mérete: magasság 20cm, hosszúság 24cm, szélesség 13cm (külső méretek)
A másik model a DC-443 ez már nagyobb, a fényképezőgép mellé még 3v agy 4 obi is befér és még egy flash is. Mérete: magasság 21,5cm, hosszúság 28cm, szélesség 17,5cm.
A külömbség igazából a nem olyan nagy 4cm a hosszúságnál, 4cm a szélességnél és 1,5cm a magasságnál, az árban sincs olyan nagy külömbség a kissebik 12000 (ez új), a nagyobbik 10000 forint körül (ez meg kitünő állapotban van)
Igazából nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam, jelenleg nincs szükségem a nagyobbik méretére, de ha veszek meg egy két obit akkor meg szivás, mert vagy otthon marad valami vagy kell egy új táska.Igazából a nagy méret rettent el egy kicsit, én elég vékony és magas vagyok, nem nagyon kényelmetlen egy ilyen méretű táska? Valakinek van esetleg ilyen tipusú Kata táskája, minőségileg, tartósságban, kényelemben hogyan értékelné? -
Andrew31
senior tag
válasz Tin_Shield #1312 üzenetére
Csak hát valaki nemrég keresett ilyen elválasztókat, akkor sajnos nem tudott senki sem segíteni...
Reméljük, hogy megoldotta vagy ezt látta most!
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
-
Andrew31
senior tag
válasz Tin_Shield #1309 üzenetére
én sem tudtam, hogy lehet ilyeneket külön venni, még nem találkoztam velük. És milyen olcsók, el is mentettem...
THX!
-
rii
nagyúr
válasz Tin_Shield #1309 üzenetére
nem ilyen jóra gondoltam
de ezek tényleg nagyon a kafák!!!!köszönöm!
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Tin_Shield
őstag
-
rii
nagyúr
vannak olyan "tatyók" amik arra jók, hogyha van egy nagyobb táskám, akkor abba beltehetm a gépet, de utca viseletre nem alaklmasak?
de most ha lesz egy nagyobb táska, akkor abba elég lenne egy nem túl kemény meg vállpánt nélküli némi védelmet kínálóü cuccoss
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
sza.sa
tag
válasz Real_Necro #1305 üzenetére
Ha nincs benne a kis belső tasak, akkor 38 cm a hely, ha benne van akkor 32cm a hely hosszában.
sza.sa
-
Real_Necro
veterán
Köszi.
Jó kérdés. Le tudod mérni a középső rész teljes hosszát? Akkor kb tudom, hogy vázzal együtt befér vagy sem. Egyébként szerintem elférnék benne, csak a kiegészítőket kellene otthon hagynom.
-
sza.sa
tag
válasz Real_Necro #1303 üzenetére
2 képet csináltam, egyik a "nagy" Sigmával, a másik, ahogy általában tárolom. Ahogy emlékszem a 70-200VR jóval nagyobb, szerintem nem sok hely maradna a többi cuccodnak ebben a táskában
[ Szerkesztve ]
sza.sa
-
sza.sa
tag
válasz Real_Necro #1300 üzenetére
70-20 azért rendesen foglalja a helyet, de ha érdekel lövök egy képet, hogy az én cuccaim hogy férnek el és mennyi hely marad...
sza.sa
-
_seth_
veterán
Jó páros valóban, a Nova mellé szintén jó pont: a hátulján van egy "zseb" amibe a gurulós bőröndök húzós részét be lehet húzni, praktikus
Real_Necro: kerékpáros verseny fotózásán raktam le erdő szélén a földre... még másnap is olyan pókok kerültek ki a táskából amilyet korábban nem is láttam Ugyanakkor gyorsan obit cserélni csak így tudtam de lehet csak én nem bízom még eléggé a derékövben és lehetne bátrabban is, majd kitapasztalom még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Tamron SP 150-600mm G2 teleobjektív + álcázó ( Nikon )
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest