- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA V
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz forceberg #1419 üzenetére
Végül rávettem magam egy 400-asra, ami meg is jött a héten.
Készülök épp a derékpárna levágására. A párnázott rész levágása után marad még kisebb deréköv csatlakozására lehetőség, Ugyanis a párnázott rész beállítására egy-egy külön kisebb öv van, amit lehet majd használni derékövnek is. Szóval a szivacs levágása után a deréköv lehetőség megmarad...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
_seth_
veterán
válasz forceberg #1422 üzenetére
Egyébként van megoldás rá kés nélkül: összecsatolod a táska elején, én is így szoktam és akkor nem zavar, nem akad bele semmibe sem
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz forceberg #1419 üzenetére
Nagyon tud zavarni általános utcai használatnál, de nagyon kényelmes ha bringázok (nem városra gondolok hanem montival terepen) Jó lenne ha le-fel csatolhatóra gyártották volna de ez van A micro trekkerről hiányzik a derékpánt pedig van hozzá csak levehető
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
End-ru
aktív tag
válasz forceberg #1416 üzenetére
Málhásnak nekem is van egy CompuPrimus AW, de utóbbi időben azt vettem észre, hogy nincs kedvem egy pár órás sétára magamra aggatni. Flip 300 már elég kicsinek tűnik belül. Jó lesz ez a Mini szerintem, kikötőből már meg is rendeltem.
„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
_seth_
veterán
válasz forceberg #1407 üzenetére
Valami ilyesmire gondolsz ha jól sejtem, furán fest de jó lehet.
Flipside 400AW van nekem is egy de még eddig akkora esőt sem láttam vele amikor egyáltalán a saját huzatára szükség lett volna viszont jó tudni, hogy alapos esőben vigyázni kell vele, ugyanakkor 80 mm azért nem tréfa
-
psycroptic
őstag
válasz forceberg #1398 üzenetére
Nem folyt be. Egyszerűen az esővédő huzaton keresztül felszívta az elválasztó szivacs is a vizet. Tehát a hátrésznél is, ahonnan hozzáférsz a felszereléshez és előröl is ahol csak a kisebb dolgok férnek el. A védőhuzatot pedig totál ráhúztam a táska tetejére, tehát a huzat gumírozott része a hátam és a táska között volt felülről. Gondolom nem arra a csöppke 80mm esőre tervezték.
PSNID: Tomy83PS
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Parfüm topik
- Milyen videókártyát?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning