Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
david335 #58623 üzenetére
Szia,
Ahogy írtam is,igazából nem csináltan semmit, ami az azt megelőző állapottól különbözött volna. Jó ideje működött az Xposed+RootCloak- os megoldással, de nem tudom a TV Go melyik verziója volt fenn. Aztán egyik napról a másokra nem működött, szerintem korábban már leírtam mi volt. Mivel nem működött frissítettem (újratelepítettem a TvGo-t, akkor jött a rootos hiba ( Xposed+RootCloak) ellenére. Visszaraktam a TvGo 1.0.12-őt, mert többen is megerősítették, hogy ez a verzió működik a root elrejtéssel. Ennek ellenére nem sikerült ezzel sem, aztán másnap mégis működött, talán lejárt a DHCP lease vagy nem tudom, de azóta OK, bár időnként többször is el kell indítani, vagy a tabot is újraindítani, mert valami "Hiba a program beállítások betöltésével" hibaüzenetet küld és ok-ra kilép a TvGo. Minden esetre az áruházas friss verzióval nekem nem működött sehogyan sem, talán beépítettek valamit, hogy felismerje a root rejtését. Ha van valaki, akinek a legújabb TvGo-val rootolt eszközön megy a tévézés az megoszthatná velünk a megoldást, bár nekem így is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest