Hirdetés
-
GAMEPOD
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Cs1csó #20781 üzenetére
két probléma lehet a UPS-ekkel ami gondot okoz:
1. az átkapcsolási idő tehát amikor elmegy az áram
2. a "kvázi" vagy négyszögjeles színusz (Line interaktív egyes típusa (van szinuszos) vagy minden offline) ugye ezeket érzékelheti zavarnak valamelyik beépített védelem, ezek ugye a kapcsoló üzemű eszközök.
Mondjuk PC esetén nem értem miért kell PSU ha van USP. Egyszerűen egy on-line UPS kellene aminek van JPWR1 és JPWR2 csatlakozása és akkor az alaplap minden feszültséget megkapna. Nem kellene kvázi szinuszos váltakozó feszültséget létrehozni.
Az UPS egy akkumulátoros PSU lenne. De a monitornak és a routernek is van egy kis tápegysége amit kiválthatna.Belegondoltam, a nyomtató tényleg nagy ampereket vesz fel.
Lehet ezeket már felhoztam. Ritkán de szembejön ez a probléma és akkor elgondolkozok miért nincs UPS-em.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest