-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
Ez a Casio volt már? Szerintem kellemes modernizálása az egyébként klasszikus A168-nak, egy picit el is gondolkodtam rajta. Ugyanakkor viszont nagyjából semmi szükségem az extra funkciókra, az electroluminescence hiánya meg kicsit fáj, úgyhogy egyelőre marad a jó öreg A168.
[ Szerkesztve ]
-
krono.
tag
válasz tboldi #275074 üzenetére
Én egy ilyet használok, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Lehet bele pár érmét dugdosni, bár én sosem tettem. Jó vastag bőrből van és patinásodik, ami nekem külön tetszik. Anno reklámban kaptam mindig, és kicsit félve rendeltem meg, de egyáltalán nem bántam meg. A beépített NFC tag is egy baromi jó feature, csak pont nem tudom használni semmire (a céges belépőkártyát nem lehet saját eszközre, más meg nincs).
-
krono.
tag
válasz pulutodurumo #274489 üzenetére
Ennek azért egy fokkal fapadosabb a számlapja és mutatói, mint a Sugess (ha az eredeti Breitlinget vesszük alapul).
Nekem van egy ilyen Sugessem egyébként, szeretem. Amennyibe kerül, annyit szerintem tud is.
-
krono.
tag
válasz andrew01 #272608 üzenetére
Csipesszel sokkal nehezebb megfogni, folyamatosan "szorítanod" kell, miközben próbálod a helyére tenni, könnyebben megsérted, és könnyen ki is fordulhat a csipeszből, ha az élén fogod. A kis ragadós gyurma baromi sokat segít ezen.
Én is most építettem egy órát, az ilyen lett:
Persze nem lett hibátlan, elsőre véletlen rossz lábat csíptem le a számlapról, mintha a korona 4 óránál lenne, nem pedig 3,8 óránál, úgyhogy lábakkal ferdén állna a tokban. Ezt végül egy kis ragasztós kontárkodással megoldottam (azért nem is féltettem, mert a logó festése elég rossz minőségű volt, és már vissza is kaptam a pénz nagy részét, és úton van a cseredarab). A mutatókon a lume pedig teljesen el van rontva, a külső króm keretet is lefestették, de erre is visszakaptam a pénzt. Egyelőre nem rendeltem új mutatókat, de szerintem abból is veszek egy új szettet.
Összességében boldog vagyok a végeredménnyel, nyilván a számlapon lévő szöveg
hazugságféligazság, de logó nélkül meg hülyén néz ki (meg ez a számlap nagyon bejött, és mindenképp ezzel akartam összerakni).#272611 fagyalllo: hűűűű, ne csináld, lehet nálam is ez a gond! Lehet mindjárt neki is esek és megnézem, hogy én voltam-e a hülye.
[ Szerkesztve ]
-
krono.
tag
válasz Fox Mulder #270649 üzenetére
Én is úgy értelmezem, hogy jelenleg megfelel, számla kötelező, ha jól tudom.
Én magam nem szívesen írnék bele, elég egyértelmű lenne az utólagos belenyúlásom, és nem szeretném, ha az lenne kifogás, hogy én egészítettem ki. -
krono.
tag
válasz krono. #270592 üzenetére
Megkaptam a választ a garanciát illetően a Citizen szerviztől.
A vásárló e garancia keretében javítási vagy beállítási költségek tekintetében semmiféle igényt nem jelenthet be, ha:
1. A hibát nem rendeltetésszerű, durva vagy gondatlan kezelés váltotta ki.
2. A hibát nem erre kijelölt CITIZEN képviselet vagy annak kiskereskedelmi üzletei
révén eszközölt, nem rendeltetésszerű javítás vagy beállítás okozta..
3. A kereskedő neve, címe, az óra típusa és az eladás dátuma nem szerepel
a garancia jegyen.
A garancia nem vonatkozik:
- a nem vízálló óráknál a vizesedésből adódó meghibásodásra
- a mindennapi használatból adódó üveg, tok, csat, karcolásokra, kopásra
A garancia jegy elvesztése, hamisítása, vagy abban valótlan adatok feltüntetése a
garancia megszűnésével jár.
A következőkre NEM vonatkozik az ingyenes garanciálisjavítás:
1. Egy éven túl tönkremegy az óra.
2. Ha a tulajdonos nem rendeltetésszerűen használja, megrongálja.
3. Ha tűz vagy egyéb természeti kár éri az órát
4. Elveszik a garancia jegy
5. Ha megsérül az óra üvege, illetve szíja.
6. A quartz órák esetében az elemre
7. Helytelenül illetve hiányosan kitöltött garancia füzet.
Az alábbiak alapján úgy értelmezem, hogy a fentebb bemutatott garanciafüzet érvényes, de kíváncsi vagyok mit gondoltok. -
krono.
tag
válasz krono. #270472 üzenetére
Meg is érkezett az óra, igaz már későn csatlakozom a topic Tsuyosa klubjához. Kép majd hamarosan.
Garancia tekintetben egyébként elméletben Citizenes garanciáról beszélünk, nem pedig boltiról, ami viszont kérdés, hogy ennyi infóval kitöltve is érvényes a garancia? Nem vitték túlzásba a kártya töltögetését, de pecsét, modellszám, vásárlás dátuma mondjuk van. -
krono.
tag
Sziasztok, ezzel az edurko nevű webshoppal van valakinek tapasztalata?
Régóta szemezek egy sárga Tsuyosával, az ára is tetszik, és ez a kiterjesztett garancia is jól hangzik, de nem tudom, hogy ehhez hivatalos Citizen garanciát kapnék, vagy valami boltit (vagy mindkettőt)?
-
krono.
tag
válasz Memmaao #269451 üzenetére
Hű, elég érdekes a pali. Soha nem értettem ezeket, mert ez egy borzasztó üzletpolitika. Nyilván, ha úgy nézi a vevő, akkor hatalmasat nyert, hiszen ingyen kapta az órát, ugyanakkor a nap végén egyik fél sem elégedett, és az eladó sem szerzett így visszatérő vendéget.
Kvázi magát lőtte lábon, többet refundolt, mintha valamilyen megállapodásra jutottatok volna, de a bizalmadat is elvesztette.
"you must be satisfied now." - sajnos az elégedettség nem így működik. Persze én megtartanám az órát, az ő döntése volt a refund, de le is írnám neki, hogy ez így nem egy jó lépés volt. -
krono.
tag
válasz mert_csokis #268703 üzenetére
Nem véletlenül nem gyártanak ők kvarcot.
Mi számít középkategóriának? Mert pl Hamilton és Tissot is eszembe jut hirtelen mint quartzot használó szerintem középkategóriás gyártó.Egyébként szerintem egyszerű megválaszolni, mert az óra szerető embereket nagy általánosságban érdekli az óra működése, egy mechanikus órát pedig a végtelenségig lehet csiszolgatni teljesítmény és megjelenés (szerkezet) tekintetében is. Az óraszerető emberek szeretnek elveszni a részletekben, és ha valamit biztosan tud egy mechanikus szerkezet, az rengeteg apró részletet. A Porsche is feladhatta volna már a 911-et, ha tisztán a teljesítmény a cél, de a vevőkör pont értékeli azt, hogy egy alapvetően hátrányos helyzetű motort a tökéletességig csiszoljanak a mérnökök, az órával is így van a többség.
Nyilván mondjuk a tok, számlap, mutató kidolgozás végére sokkal hamarabb el lehet érni, egy quartz pedig szerintem nem tud olyan látványos lenni. Nyilván vannak kivételek, például a Bulova Accutron, de elég niche közönségre lő.Holott fordítva ez például nincs így.
Szerintem ez pont az így van esete, hiszen csak arról volt szó, hogy kevesebb mozgással sem kell félni az automatától, amire érkeztél te...
Amit egyébként meg tudok erősíteni, home officeban, íróasztalnál üldögélve sem állt meg soha a kezemen a szoruló rotoros Seiko 5-öm se, javítás után meg pláne.Fura amúgy nekem, sokan mondják, hogy nincs idejük tökölni a beállítással, meg felhúzással. Nem mondom, hogy nekem mindig van, ott a Casio A168, meg egy moonphase Raketa, ha csak fel akarok kapni valamit, de egyébként lehet én csinálok valamit rosszul, de ez nem tart többnél max 1-2 percnél, pláne ha kézzel húzható. Sokszor csak felkapom az órát mikor megyek valahova, és amíg a kocsi motorjában kerül egyet az olaj addig gyorsan beállítom, vagy amíg a tetszőleges tömegközlekedési eszközre vár az ember sima ügy. Persze nem mondom, hogy ez nem tud valakinek teher lenni, csak én nem érzem ennek olyan súlyát, hogy emiatt ne hordjak egy órát, ami tetszene alapból.
-
krono.
tag
válasz fakekorom #268220 üzenetére
Emlékeim szerint egy bizonyos időlimit van, hogy meddig engednek kint lenni olyan appot, ami nagyon régi api-t targetel.
Tudna valaki egy ilyen exportált mentést küldeni nekem valamilyen platformon (drive link például)?
Ránézésre nem tűnik egy túl bonyolult alkalmazásnak, ha lesz időm lehet fejlesztenék valami ilyet (de ígéretet tenni nem merek azért), és jó lenne ha be lehetne importálni korábbi adatokat. -
krono.
tag
válasz jzvereb #268100 üzenetére
Eredetit árulnak, de a garancia csak a timestore-hoz szól, hivatalos garipapírt nem kapsz (én legalábbis a Seikomhoz egy üres kártyát kaptam).
Garanciális ügyintézés ennek megfelelően úgy megy, hogy el kell küldeni futárral egy megadott címre, onnan felveszi a timestore, elviszi saját órásához, az megbütyköli, majd visszaküldik (emiatt az tovább eltarthat, mint máshol). Az én órámat kellett szervizelni, a hátlapot pedig megkarcolták levétel vagy felrakás közben. A visszaküldés árát kifizették nekem, de külön kellett kérni.
-
krono.
tag
válasz SOAD19 #267964 üzenetére
Ízlésesen retro és modern egyszerre, nekem nagyon bejön ez így első pillantásra.
Régebben is nézegettem ezeket a Yema-kat, de sokszor láttam a minőségellenőrzésre panaszt, quartzoknál nagyon melléütő mutatók, mindenféle problémák. Jellemzőek ezek még rájuk?[ Szerkesztve ]
-
krono.
tag
válasz baal-amiga #267925 üzenetére
Nekem a NATOval jön be jobban
-
krono.
tag
válasz SOAD19 #267879 üzenetére
Nálam nehéz ilyet mondani, mert kb kéthavonta váltogatom. De talán legtöbbet a Casio A168 volt rajtam idén.
Év vége felé pedig egyértelműen az új Sugess.
De közel járt még a Raketa Big Zero-m is, az elmúlt éveket nézve valószínűleg az lenne a nyertes. A régi nagy kedvenc Seiko SNK809-em szinte semmit, kicsit ráuntam, szerintem meg is fogok válni tőle a közeljövőben.
-
krono.
tag
válasz SOAD19 #267824 üzenetére
Jó cucc, nekem a Retromatic (link, link, link, mind random cikk/videó a 3 különböző színről) a kedvencem, de a 450 euró + ÁFA + vám + szállítás miatt sosem ugrottam bele, annyit egy NH35-t annyira nem ért meg.
Ha már szóbajött, másik hatalmas kedvencem az Autodromo Group B. Ha valakinek ismerős Davide Cironi, ő is ilyet hord a videóiban. -
krono.
tag
válasz SOAD19 #267689 üzenetére
Egészen biztos, mert a moonswatchoknál sokszor jött elő, hogy olyan puha anyag simán a körmükkel is nyomot tudtak rajta hagyni emberek... Az meg, hogy a színe befogta az ember csuklóját teljesen elvette a kedvem tőle, pedig először tök jó hiánypótlónak gondoltam amíg le nem nyelem egy eredeti Speedy árát
Ez az új collab nem tudom milyen, de nem is jön be sem képen, sem élőben. -
krono.
tag
válasz zmilaner #266897 üzenetére
Nekem semennyire kb, vannak plexisek, üvegek, zafírok, de igazából tökmindegy, mindre vigyázok. Telefonra is csak megszokásból veszem kb az üveget
De egyébként Seikokhoz szerintem könnyen és olcsón beszerezhető utángyártott zafír, ha annyira zavarna ez, megvenném az üvegeset, aztán az első komolyabb karc után cseréltetném.
-
krono.
tag
válasz 5-ös kezelő #266623 üzenetére
Tudom, de sajnos a szemem nem békült ki annak a látványával.
-
krono.
tag
válasz rbalint88 #266467 üzenetére
Az eredeti Breitling is ilyen, bár visszafogottabb. Az én szememben a kettő között lenne valahol az ideális.
-
krono.
tag
Valakinek megígértem, hogy írok a Sugess Breitling
kopihomage óráról, ha megérkezik, íme!Előrebocsájtom, hogy nem vagyok nagy kínai órás (sőt), illetve leginkább régi modellekből áll a "gyűjteményem", de a mechanikus chrono, meg az ST1901-nek története is izgatta a fantáziámat. Miután a sima 1963 számlapját képekről kicsit laposnak találtam, nagyon megtetszett ez, pláne a színek miatt (bár végül a legegyszerűbbet vettem, ha éppen nem jönne be, egy kevésbé megosztó modellt könnyebb eladni, illetve a subdial recézettsége is ezen jött ki legjobban talán).
Csomagolás: meglepően takaros kis dobozban érkezett, meg is lepett. Járt hozzá egy nemzetközi garanciakártya (üresen ), illetve egy borzalmasan fordított kínai-angol használati útmutató, valamint egy milanese szíj, amiről semmi szó nem volt, mondjuk szerintem nem is illik az órához.
Ami pozitív: A számlap, egyszerű, egyszínű számlapra vártam a képek alapján, de kicsit metálos csillogása van, az indexek jól néznek ki, a Sugess logó is rendben van. A mutatók és színviláguk is kifejezetten tetszik. A szerkezet baromi jól néz ki, ugyan ez nem a swan neck verzió, csak a sima, de így is jól mutat és a hangja is kellemes. A szíj egyébként meglepően puha a kínai szíjakhoz képest, szerintem jól is mutat, de elég vastag (3,5mm).
Ami negatív: a számlapon található mechanical chronograph felirat valószínűleg minden dizájnban érintett embert szíven fogja ütni, PAPYRUS BETŰTÍPUSSAL VAN ÍRVA! Őszintén az, és a hátoldalon szintén ezzel a betűtípussal írt feliratok tartottak vissza idáig a vásárlással, gyűlölöm sajnos. Egyedül az a szerencse, hogy a számlapon lévő elég kicsivel van írva ahhoz, hogy ne szúrjon szemet minden alkalommal mikor ránézek. A gomboknak jó mechanikus érzése van, de a start gomb kicsit nehézkesebben jár mint várnám, nem annyira precíz műszer érzetét kelti.
Összességében kellemesnek gondolom, egyelőre marad.
Régóta szerettem volna egy chronot egy ilyen autóverseny inspirálta dizájnnal, azzal meg hogy kínai, van egy cseppnyi története, meg a maga komolyanvehetetlen dolgaival igazából jó helye van a többi órám között. Azért nem kizárt, hogy később eladom, és megveszem a zöld-kéket nyárra (meg egy macro objektívet is a kamerára).
-
krono.
tag
válasz Tsebacsi #266378 üzenetére
Nekem ez amolyan tanulóprojekt volt az ilyen precízebb forrasztásokhoz, a teljesen csináld magad módon készülttel is ez lett volna a terv, csak nagyon hamar nagyon sokat akartam csinálni, és a szükséges tudásom elektronika téren kevéske volt, ezért félre lett rakva.
Amit a képen látsz, az innen lett vásárolva, a csöveket leszámítva. Egy elég jól tervezett vezérlő, kb mindent tud amire szükség lehet (éjjelre kikapcsol, átforgatja a számokat az elhalványulás ellen, 12-24 órás üzemmód)
Ezekhez nixie csövet külön kell vásárolni, a linkelt darabhoz tartozó cső egyébként pont egy drágább típus, én innen vettem, de ebayen is lehet találni, talán olcsóbban is van. (mikor az első szettet vettem, nem volt)Ennél egy fokkal olcsóbban meg lehet úszni, ha az ember mondjuk másik cső típusra lő, én eredetileg IN-16 csövet vettem, az kisebb mint ezek az IN-14esek, viszont maga a szám benne majdnem ugyanakkora. Viszont sajnos azoknak a lábkiosztása más, így vagy egy elég nagy magicet kell elkövetni a 12 láb össze vissza beforrasztásához, vagy olyan PCB-t venni, ami ahhoz van tervezve. Van is ilyen ugyan annál az eladónál, itt található, de ezekhez sajnos a fa dobozt és a sárgaréz cicomákat magának kell csinálnia az embernek.
Érdemes lehet még itt szétnézni, náluk is kaphatóak hasonló kitek (akár csövekkel együtt).
Egyébként szerintem az IN-12 csövek is jópofák, szépen be lehet építeni őket valami dobozba.Én a sajátomon még a fa dobozt tervezem kicsit megcsiszolgatni, mert elég élesek az élei (a szememnek), talán lekerített élekkel jobban menne a karakteréhez.
Egyébként működés közben is kifejezetten izgalmas, ugyanis (a működést eléggé leegyszerűsítve) a csőben minden egyes szám egy izzószál, amik térben egymás mögött helyezkednek el, így például az 1-ees szám hátrébb van, mint a 9-es például. Jól néz ki "mozgásban", ahogy mászkálnak a számok. Amit még érdemes tudni szerintem, hogy azért, hogy a képeken nagyobbnak tűnik, mint valójában, ezen az IN-14 csövön a számok mérete kb 2.7cm.
Ha szükséges még valami infó privátban szívesen segítek.#266379 Szirtimorc - na igen, a VFD is menő, de az nekem ilyen különálló csövekben mindig is furának hatott.
#266382 driv4r - igen, elég nagy feszültség kell a csövek hajtásához, az én IN-16-osaimnál a 150-nél kezdtek éledezni, utána kevesebből is elvan (bár bontott csöveknél azt olvastam boostolni kell a feszt, hogy ne legyen halovány). De az áramerősség viszont nem jelentős egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
krono.
tag
Órának óra, de karon viselni kicsit kényelmetlen lenne, kis lazításnak dobom be a jelenlegi téma mellé.
Régóta szerettem volna egy ilyen nixie órát, neki is álltam egy teljesen DIY projektnek, amit azóta sem fejeztem be, de nemrég nekiálltam egy másiknak, ahol egy előre megtervezett nyákra kellett csak felforrasztani a csöveket. Íme a végeredmény! (A kép milyenségét nézzétek el nekem, a hangulatos termékfotó nem az erősségem.)(A korábbi óradoboz témához pedig: igazatok volt, nem 2500-3000, hanem 3799 volt (2020). Bocsánat a hamis infóért. Az eltelt idő megszépítette az emlékeket (sajnos az óradobozt nem). )
[ Szerkesztve ]
-
krono.
tag
válasz Misi1979 #266263 üzenetére
Szvsz egy rommáhamisított típus is negatívan hathat ki egy márka presztízsére, illetve ha szigorúan (és hangosan) lépnek fel a hamisítványok ellen azzal is becsatornázhatnak vevőket a hivatalos forrásba (új/hivatalosan bevizsgált használt, saját boltból). Persze nem vagyok ilyen téren képzett ember, lehet ez nem éri meg profit tekintetében.
-
krono.
tag
válasz Misi1979 #266254 üzenetére
Köszi, így már világos a sztori. Azt hittem, hogy gyakorlatilag nem lehet megállapítani (amit nem annyira értettem volna), de inkább a konfliktus kerülése a cél.
Mondjuk összességében furcsállom ezt, nem tudom, hogy a magyar, illetve más képviselete a márkának hogyan történik céges szinten, de azt gondolnám, hogy az anyacégnek ebben a szegmensben illene beleállnia az ilyen ügyekbe, elvégre érdeke lenne szerintem, hogy a forgásban lévő óráik eredetiek legyenek. Persze lehet ez az eset hozzájuk el sem jutott.
-
krono.
tag
válasz SH4D0W2011 #266156 üzenetére
Hú dejó ez az 1963!
Én is néztem, de végül a kismutatók nem jöttek be, illetve hogy a sub-dialok csak nyomtatottak. A képen viszont bejön, főleg a tok.
Viszont rendeltem egy Sugess-t, a napokban fog megérkezni, kíváncsi leszek. -
krono.
tag
válasz Tsebacsi #265732 üzenetére
Kérdezted, csak a kérdésben egyből benne is volt az értékítéleted. Az pedig, hogy ezt szóvá tette nem hiszem, hogy sznobság volna.
#265728 baal-amiga nekem szinte csak az van a gyűjteményemben, leharcoltabb állapotban is bejönnek, van egy sajátos bája, amikor szépen ketyeg az 40-70 éves öreg óra
-
krono.
tag
Egyébként a Timex is készített ehhez hasonló terméket, ők a szíjba integrálták a chipet, ami sokkal több lehetőséget nyit meg, de azt hiszem csak 1 amerikai bankkal szerződtek.
-
krono.
tag
válasz rwin5 #265169 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz szigorúan a formához (de a számlaphoz inkább), akkor a Tissot PRX is hasonló (vagy legalábbis annyira hasonló mint a CasiOak ).
-
krono.
tag
válasz fagyalllo #264172 üzenetére
Más termékek esetében szerintem feltételezhető, ha a viszonteladóhoz visszaviszem, és javításra kerül sor, akkor azt a gyártóhoz küldik, vagy tudatják velem, hogy milyen módon történik. Itt egyik sem történt, de felírom akkor a saját tudatlanságomnak.
Ugyanakkor továbbra sem értem ezt a lenéző hangnemet, szerintem releváns és korrekt volt a hszem, de nem vagyok itt járatos.
-
krono.
tag
válasz fagyalllo #264167 üzenetére
Nézhetsz hülyének, persze, de nem részletezi az ÁSZF, illetve a FAQ szekció sem, hogy a megvásárolt órára nem vonatkozik a gyártói garancia, és nem gondolom, hogy az egyszeri vásárlónak tisztában kellene lennie, - és nem is gondolom, hogy tisztában van -, hogy milyen garanciát kap a termékhez. De kérlek mutasd meg, hogy hol tisztázzák ezt a weboldalukon, mert én átfutva nem találtam, ellenben azzal, hogy mennyire eredeti minden termék, ami alapján gondolhat arra a vevő, hogy így a márkára alapvetően jellemző garancia is érvényes.
Végülis megjavították, persze így már semmiféle biztosíték nincs arra, hogy az elvégzett munka megfelel a hivatalos szerviz minőségének, ha a karcot nem is tekintem. Ami egy értékesebb óránál (például az említtett Tissot esetében) mondjuk nálam már nem férne bele, ezért is írtam a hozzászólásomat.
Valószínűleg az eredeti hsz írójának sem feltétlen tiszta ennek ténye, különben ennek ismeretében lehet nem lett volna kérdés, hogy miért ennyivel olcsóbb mint máshol, így szerintem releváns a válaszom.
-
krono.
tag
válasz fagyalllo #263982 üzenetére
Ha eredetinek eredeti is, a hivatalos gari felejtős, szürkeimportok ezek... Saját "órásmester" javítja az órákat, akinek a munkája, mondjuk úgy, hagy kivetnivalót maga után.
Én csak egy egyszerű Seiko 5öt vettem tőlük, a hivatalos gari kártya üres volt, de ez akkor nem is szúrt szemet, meg nem is nagyon érdekelt, mert kellően olcsó volt, és csak egy dailyt szerettem volna. Hamarosan sajnos kiderült, hogy a rotor szorul, ezért javítani kéne, besétáltam a Seikohoz naivan, ott derült ki, hogy a garim felejtős. Felvettem a kapcsolatot a bolttal, futárral küldjem el nekik. Ez volt November 30-án, az órát legközelebb már csak a következő évben láttam viszont, hátlap összekarcolva... Mikor tekerték le, az eszköz kiugorhatott a helyéről. Nem mentem bele a vitába, mert egy budget órán 2-3mm karc ennyi fejfájást nem ért volna meg, de egy értékesebb darabon nagyon fájt volna ez.
Szerkezet cserét kaptam, hogy milyet, milyen forrásból, azt ki tudja... Szóval én személy szerint értékesebb órát, ha vennék is tőlük, csak annak tudatában, hogy a javítást saját magam kell intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Zille babakocsi eladó!
- Elektromos rollerek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari