Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz soetigabor #181398 üzenetére
Engem csak bozótvágóval lehet lelombozni!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
TayRol
nagyúr
válasz soetigabor #181398 üzenetére
nekem ez jön holnap.
-
TayRol
nagyúr
válasz soetigabor #181404 üzenetére
-
Spet
addikt
válasz soetigabor #181411 üzenetére
Külföldi fórumokban merülsz el jó mélyen, ha kinézel magadnak valamit. Elég jó információ források.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
törölt tag
-
squir
aktív tag
Ezt az órás oldalt tudom javasolni tanulmányozásra.
-
fagyalllo
őstag
válasz soetigabor #181604 üzenetére
Kézzelfogható különbség a klasszikus, menetes hátlapos acéltok, ilyen volt a legelső G-Shock, jelenleg pedig ezen kívül csak a Frogman búvároknak van.
A többi a japán gyártás, japán piac, történelem, érzés, a szél, az áramlatok és az ösztön.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
squir
aktív tag
válasz soetigabor #181617 üzenetére
No offense.
20 évvel ezelőtt sajnos már csak ritkán néztek így ki a G-Shock órák (a zenélős is Casio, de nem G Shock. Nem arra tervezték, nem úgy néz ki, nem azt tudja, nem annyi az ára)
A régebbi, acéltokos (vagy újabb limitált kiadások) gyűjtők keresett csemegéi, mivel max egy burkolatot kell rajtuk cserélni (30 éves darabokra gondolok).
Többet bír, erősebb, igényesebb, nehezebb, komolyabb felépítmény. Ennyi. -
BloodRay
veterán
válasz soetigabor #181871 üzenetére
Köszönöm.
Ő egy Seiko Prospex SRPA75K1."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
sitotomi
tag
válasz soetigabor #182249 üzenetére
(#182248) Narakh (#182249) soetigabor Köszönöm szépen Nektek is!
Ez felettébb jó ötlet, fém + több szíj! Nagyon bejön!
Akkor inkább most az az izgi, hogy mi az az óra, ami jól mutat a különböző szíjakkal? Ha nem is három félével, de legalább kettővel. (Most megmértem 17-18 a csuklóm kerülete. Szerintem ez kicsinek számít.)
Ez a Seiko is egész pofás, egyszerű letisztult, és ráébresztett, hogy fehér hátlappal nem szeretnék órát venni. Inkább sötétebb színekkel. -
gipsztigris
addikt
válasz soetigabor #182270 üzenetére
Engem a "vadászat" hajt! Szinte soha sem próbálom, csak a megérzésemre és a rengeteg netes turkálásra hagyatkozom, ahol megpróbálok jó minőségű fotókat találni az adott óráról. És berendelem látatlanba.
Ha tetszik marad, ha nem, megy a "levesbe"."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz soetigabor #182270 üzenetére
Ha itthon nem sokkal drágább, megveszem. Külföld lutri, van pár órám, ami élőben nem passzol hozzám - pedig képen nagyon bejött. Jó dolog, ha van mód élőben megnézni rendelés előtt.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
gipsztigris
addikt
válasz soetigabor #182288 üzenetére
Kb.,ahogy írod. 10-ből hét-nyolc bejön.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
knoxhu
senior tag
válasz soetigabor #182274 üzenetére
-
csabulaxi
senior tag
válasz soetigabor #183407 üzenetére
nincs tapasztalatom az eladóval, de olcsóbb és nincs + áfa
[link]bocs ez sárga
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
andersen10
aktív tag
válasz soetigabor #183780 üzenetére
Szia, új vagyok itt, de én is Seikókat nézegetek.
Én innen rendelném, ha nem félsz a netes rendeléstől: UK, ebay, eladó: cw_timeit, 190 (gumiszíjas) ill 196 Eur (fémszíjas)
Most rendeltem egy másik Seiko-t Szingapúrból de úgy hogy rájött az ÁFA, meg a DHL 6eft vámolási díja, már jobban megérte volna a fenti csatornán. Postán talán átcsúszott volna... -
gipsztigris
addikt
válasz soetigabor #184160 üzenetére
cca.50 USD
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz soetigabor #185785 üzenetére
Mit jelent idő előtt? Az óramutató minden második körülfordulásakor, 12 és 3 óra között váltja a napokat, egymás után kettőt ugrik, azaz mindig az eredeti nyelvre ál át. A tiéd hogy viselkedik? Dátumváltáskor (némi ráhagyással 21 és 4 óra között) nem szabad visszafelé tekerni a mutatókat és kézzel se szabad állítani a dátumot.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
pulutodurumo
őstag
válasz soetigabor #185787 üzenetére
Kétnyelvű a dátumtárcsa. Kb. egy óra időtartamra spanyol, aztán ugrik tovább. Ha nem hajnalban csinálja, akkor fél napot el van csúszva az idő.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
pulutodurumo
őstag
válasz soetigabor #185792 üzenetére
A "cannon pinion" amire az óramutató rászorul, szintén csak rácsúszik a fogaskerék tengelyére ami hajtja. Ezt a kereket a motorrugó előre akarja tekerni. Ha sokat, sűrűn állítod vissza akkor kopik, kilazul. Ha évente egyszer egy órát visszaállítod, attól azért nem lesz baja. Ha le van járva a rugó, nyilván nem ilyen rossz a helyzet.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
fagyalllo
őstag
válasz soetigabor #188054 üzenetére
A szíj közepéből büntetlenül ki lehet szedni némi anyagot és akkor közelebb kerülhet a tokhoz.
-
fagyalllo
őstag
válasz soetigabor #188668 üzenetére
Pl.: [link]
Érdemes megnézni a korábban eladottakat, a hírek hatására az elmúlt egy napban 26 darabot vettek!- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Sungoo
addikt
válasz soetigabor #188672 üzenetére
Igaz. Hajrá, hagy gyűljön kis hazánkban a sok szép óra.
-
fagyalllo
őstag
válasz soetigabor #188675 üzenetére
Mindig csak néhány darabos készletet ír, pedig nyilván több van neki. Általában folyamatosan szokott lenni neki, de nem lehet kiszámítani.
-
titán
válasz soetigabor #188675 üzenetére
-
szivarvég
csendes tag
válasz soetigabor #188668 üzenetére
Gizmoval nálam folyamatban van egy ügy jelenleg. Egy SARB035-öt rendeltem tőle meg, amit PayPalon ki is fizettem. Elvileg postázásra került 22-én (kínai ír lehet), de egyelőre nem tudom követni a csomagot. Az eladó szerint a második státusz után lesz csak meg ez (Post NL a szállító). Levelekre szinte azonnal válaszolt nekem, míg FerNandor kollégát blokkolta (gondolom kérdezett fizetés nélkül). Érkezés valamikor 27 és 5-e között várható szerinte. Nagyon nem izgulok, mert mind az Ebay-on, mind a PayPal-on keresztül vissza tudom szerezni a pénzt, ha nem jön meg a termék, valamin 99,9%-os és az elmúlt 3 hónapban nem volt negatív kommentje. MIután megrendeltem, a készletszám nem csökkent. Gondolom ez azért van, hogy ne vacilálj, hiszen már csak 5 db van, majdnem kifutott a készlet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest