Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Mittu88 #238855 üzenetére
Ezen nem feltűnő a logo. Kínai Aliról. [link] Viszont nem írja a tok anyagát.
Nem szólunk le senkit az ízlése miatt, mindenki azt vegye, ami bejön neki. Nekem a nyitott szíves számlap sem jön be, nemhogy a csontváz, de az üveg hátlap általában igen. Gyerekeknek lehet nagy szám, megnézni az óra belsejét, anélkül h szétszednék. Én is vettem már átlátszó műanyag tokos kvarcórát kisgyereknek, azzal menőzik az oviban.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Sakic19
csendes tag
válasz Mittu88 #238855 üzenetére
Igaz kínai "márka" de nem annyira bazári talán a kinézetük :
[Pagani Design Skeleton 1]
[Pagani Design Skeleton 2]
[Pagani majdnem skeleton][ Szerkesztve ]
-
-
zoarden
tag
válasz Mittu88 #239836 üzenetére
Két éve majdnem vettem egy majdnem ilyet itthon (csak talán nem kismásodperces volt), akkor még 160-180 körüli áron, de aztán karra véve egy kicsit soknak tűnt egyszerre a belbecs.
De ez ízlés kérdése.
Amúgy a kidolgozottsága ár/érték arányban nagyon jó.A chrono-nál van azért bebiztosítás, soxor le volt itt írva a topicban, bocs de most nem ismétlem, rá tudsz keresni.
Ha ezt sem érzed biztonságosnak, akkor kérj róla friss fotót, valami olyannal együtt lefényképezve, amiről tudni lehet hogy most van.
De tekintve hogy sok órát árul jelenleg is és a korábbi vevők elégedettek, nagyon nagyon minimálisnak látszik az esély hogy az óra nincs meg vagy egészen más, mint a feltett képeken.
Minden esetre bármi van, a chrono-n keresztül írsz neki, elvileg nagy baj nem érhet érkezés után.[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
zoarden
tag
válasz Mittu88 #239845 üzenetére
A felárazás utáni leárazás tipikus példája egy a kinézettel közeli rokon óránál.
:-)
Dzsi23 linkelt az emagról egy másikat, aztán ennek mentén nézegettem hogy milyen egyéb Orienteket kínálnak még, így találtam ezt.I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
zoarden
tag
válasz Mittu88 #239858 üzenetére
hát ez a típus olyan semi-skeleton inkább, nem teljes-de lehet pont ezért tetszik neked?
De ahogy mondtam mindenkinek más az ízlése így véleményeket nem érdemes szembeállítani egymással.
A legelső órám, ami az órabuzulás szokásos, elsőlépcsős és szinte elkerülhetetlen tanulópénz stációjában nekem az első volt, egy "caruselles"-es - a csuklóméretemhez orbitálisan nagy óra volt. Eleinte állandóan a billegőt bámultam, amikor csak tehettem :-)
Ezzel nem azt mondom hogy az open heart meg a skeleton általában csak az első szerelem, nincs vele semmi gond csak az ember ízlése változik idővel, meg a szeme gyengül :-) és már nem lesz olyan fontos hogy a horgonyvilla mozgását kövesse...I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
@mriya@
őstag
-
hallador
addikt
válasz Mittu88 #240009 üzenetére
Hát ezzel az a baj, hogy új alkatrész ehhez nem vagy nagyon drágán lesz. Ha nem kopott annyira az óra, hogy ráteszik egy horometerre és nem azt mutatja, hogy agyonhasznált akkor talán van értelme, de ha már ilyen hetente 8 - 10 percet késik, akkor nagyon nincs értelme felújítani, max működőképessé tenni és ennyi.
Nagy eséllyel azok kerülnek ennyibe amik tényleg hozzák a gyári pontosságot, és egy fiókban csücsültek hosszú ideig.
Egy ilyen óra nagy eséllyel ha jó, és nem a korának megfelelően kopott, akkor hetente 1 - 2 percet késik, vagy siet, kiindulok az én új Poljotomból, ami 2 perc-et késik 15 nap alatt, de a Marvin 560-am (1950') már inkább 5 - 7 percet késik 10 nap alatt, a Seiko 6602-1990-esem (1971) meg 4 - 5 percet késik, a járástartalékok pedig már a Marvin esetében 30 - 33 óra között van, ameddig a Poljot simán elmegy másfél napnál többet is.
Persze a gyári adatok 30 - 40 másodperc per nap eltérésről beszélnek, de alaphelyzetben ha nincs szétkopva a szerkezet, akkor ez 5 - 15 másodperc inkább egy ilyen új szerkezet esetén. A járástartalék meg 36 - 44 órának illik lenni, a Poljot ahogy néztem kb 40 órát tud.Ha ez az Eterna hozza azt amit egy jó mechanikus, akkor kaphat bárki érte ennyit amit írsz, ha ezt nem hozza, akkor kétlem, hogy ilyen összegeket adnának érte. Ha csak nem kötődésből veszi meg.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 20 éve regisztráltam
- OTP Bank topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kupon kunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest