-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodania
újonc
-
csabulaxi
senior tag
válasz Zsombe #31560 üzenetére
Kb. nmásfél éve olvasom a fórumot, akkor a Tissot PRC-200 volt a sláger, én is azért kerültem ide (fehér urat próbáltam körbeszaglászni), azután jött a Seiko Monster mánia, én azt vettem, de mostanában itt mindenki az Orient Mako-t (Ray-t) veszi.
Ha még maradsz egy kicsit itt a fórumon akkor nem lesz Neked sem más választásod mint egy Rolex Submariner."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
TimeCenter
tag
válasz Zsombe #31558 üzenetére
0. Nem problémás, de javíthatatlan a svájci ETA G10 szerkezet. Ha elromlik, akkor kuka és új szerkezetet tesznek az órába ( szakszervizben 50.000 Ft ).
1. Az EDB-600 modellen van visszaszámláló riasztás is. A többi paramétere megegyezik.
2. A jelzett CERTINA is G10-es kronográf szerkezettel szerelt. Én nem ajánlom. Ha svájci órát keresel vegyél automatát vagy sima ( 3 mutatós ) kvarcot, azok javíthatók, szétszerelhetők.
[ Szerkesztve ]
-
TimeCenter
tag
válasz Zsombe #31548 üzenetére
Zsombe:
1. Annyi pénzért ne vegyél G10-es javíthatatlan szerkezetes órát. Spórolj inkább álmaid órájára.
2. Magyarországon a németországi és az angliai atomórák által sugárzott jeleket figyeli. Gyakorlati tapasztalatok alapján a németországi jelek naponta pontosíthatják, ha a legkisebb eltérés is lenne rajta.
3. Az edzett kristályüveg ( sime üveg ) jobb mint a plexi ( ez nem reklámfogás ), de a zafír még jobb nála ( ez sem reklámfogás ). A zafírüveg nagyon ritkán lesz karcos. Nekem 4 zafírüveges órám volt, ebből 1 lett karcos, a másik három még mindig úgy néz ki mint újkorában. Egy ház TERRANOVA nemes vakolatához nyomtam véletlenül, akkor karcolódott meg.
4. Az interneten megrendeled és átvételi helynek a valamelyik szaküzletet adod meg. Így ott is kevesebbet fizetsz.
Két külön cég a szaküzlet és az internet áruház. Más-más költségekkel.[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
válasz Zsombe #31548 üzenetére
Az óráknál a sima üveg = edzett kristály üveg. Sajnos imitt-amott megjelenik rajta ez-az, még ha vigyázol is rá.
A zafír tényleg jobb megoldás.Ui.: Gondold át, hogy mennyi bizbaszt akarsz az órádra, mert a végén csak az időt nem fogod látni rajta, mert keresgélni kell a mutatókat. Szvsz TimeCenter ajánlata lényegesen letisztultabb, felnőttebb megoldás.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
TimeCenter
tag
válasz Zsombe #31543 üzenetére
Zsombe:
Mindkét CASIO órából sokat eladtunk nincs rejtett hibája. Merem ajánlani őket. A pontos tudást itt és itt
találod.
DE sajnos csak sima üveges mindkettő. Ez nem baj ha vigyázol az órára, sőt a SWATCH-nál aminek plexi az "üvege" még jobb is, de igazából a zafír kristályüveg a legjobb megoldás.Ha "kicsit" hozzáteszel CITIZENből zafír kristályüvegeset is találsz.
-
Miamiquake
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest