-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz djeperto #268833 üzenetére
Nem vagyok egyik irányban sem elfogult, ld. az eggyel feljebbi kommentemet.
Ha most körbenézek, van itthon kb. 20 svájci, 8-10 német, japán, orosz, és egy azaz 1 db kínai, azt a sógoromtól kunyeráltam el.
De ha nulla azaz 0 órám lenne, akkor is objektív megközelítést javasolnék mindenkinek, függetlenül attól, milyen nacionáléjú az órája. Mert azt lássuk be, ez egy hitvita is részben, amit nagyban meghatároz, kinek milyen az órája, órái többsége.
Engem irritál a legjobban a koppintás, akár itt, akár a kínai topikban ezerszer leírtam. De az is irritál, ha csak a ‘kínai’ számlájára írjuk a koppintást, miközben a ‘svájci’, ‘német’ vagy éppen ‘japán’ rovására is megtehetnénk. Értem, hogy ez a kínai utánzatok tömegessége, ‘ipari’ mérete miatt jobban szembetűnő, de legalább törekedni szeretnék a kettős mérce elkerülésére. Ha visszaolvasod a saját kommentjeidet, nemrég pont Te írtál arról, nincs új a nap alatt, folyamatosan egymástól nyúlnak a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest