Hirdetés
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
entropy
tag
válasz
vadászcsiga #73034 üzenetére
Hát, én is törtem rajta a fejem, mert azért látszanak a tokon használat nyomai (nálad jobban én se értek az órákhoz, az biztos
). De apró kis karcok csak, ki lehet políroztatni az tuti. Mondjuk egyelőre nem néztem utána és nem tudom mennyibe kerülhet.
A pontosságot most már figyelem és ha tartja ezt az átlagot, akkor kb. 10-12 mp-t siet naponta, de majd kiderül...
Járástartalékot pedig egyelőre nem tudok mérni, mert nem bírom levenni a kezemről, de ha le is veszem, akkor folyamatosan a kezemben van és nézegetemMindenesetre egyelőre baromi jó vételnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Politika
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest