-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #64298 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #64296 üzenetére
Célozz magasra. International Watch Strap Company - IWSC
-
Deskdiver
senior tag
Sérült MontBlanc Lady Star Automata az OLX-en 95-ért. [link] Eredeti lehet? Ha eredeti talán valakinek megéri megjavítani ,hogy meglepje vele a párját.
[ Szerkesztve ]
-
Vegadog
tag
válasz vadászcsiga #64292 üzenetére
Akkor maradjon angol: Snailstrap?
-
vadászcsiga
félisten
Itt vagyok ám csak úton voltam.
BAti77
Örülök hogy tetszik a szíj, jó robosztus lett de ez jól áll neki.g0n21
Limitált példány. Ez az egy van belőleA markanevekhez: túl bonyolult nevek ezek, német megrendelők előtt magyarázkodhatnék rendesen, pláne hogy nem tudok németül
-
csabulaxi
senior tag
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
g0n21
senior tag
válasz Misi1979 #64269 üzenetére
Misi, és Ronin szerintem fej-fej mellett haladnak, én annyira nem szeretem a német nyelvet (nem is beszélem), hogy most kifejezetten tetszik
Vadászcsiga, mikor láthatjuk bejegyezve a céget???
Minenki másnak: Nem is nézi egész nap a fórumot, mikor este nyugodtan leül a gép elé, szerintem sokkot kap.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
ronin s8
senior tag
Chasse l'Escargot Maroquinerie Manufacturer S.A.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
-
g0n21
senior tag
Én a JägerSchnecke GmbH-ra szavaznék.
A napokban JägerSchnecke által feltöltött képen látható volt egy bőr kulcstartó..
Ez most átértelmezve, az alábbi képen, már nálam. Büszke vagyok, hogy JägerSchnecke kezdeti kollekciójának darabja nálam lehetKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
dave118
senior tag
-
Szabikaa20
őstag
Seiko SKX009 Dagaz mod.
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
-
BAti77
aktív tag
Megjött az új vadászcsiga szíj...
Az előző is jó kis darab, de ez bitang jól sikerült... ...igazi old school darab!
Nem gondoltam, hogy élőben ilyen szép, most lenyűgöztél...
Azt hiszem ezek után törzsvásárló leszek...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Iszonyatosan küzdök egy ilyennel. Tudja az időt, de a mutató nem hajlandó ráállni a helyes időre. Mit lehet ezzel csinálni?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Szabikaa20
őstag
Ma megjött a többi cucc is kínából!
-
ronin s8
senior tag
válasz phranxinatra #64250 üzenetére
Hát majdnem. Meghallják, hogy IWC, és pörögnek a dollárjelek a szemekben....
-
Misi1979
őstag
válasz Miamiquake #64244 üzenetére
Na igen, ezt nehéz űberelni, én mégis megpróbálom:
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Miamiquake
aktív tag
Csak mert szerda van:
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Deskdiver
senior tag
válasz Szabikaa20 #64241 üzenetére
Csak egy tipp. Szerintem egy régebbi Tag Aquaracer.
-
tibee77
őstag
válasz Deskdiver #64232 üzenetére
Pedig en azt hittem, hogy az oroszoknäl kommunizmus van nem kapitalizmus.
Arra lennek kiväncsi, hogy Jose Mujica-nak milyen oräja lehet.
Talältam is egy kepet, rola.Na vajon mennyire szegeny az urugay-i elnök? [link]
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
tibee77
őstag
Putyin bäcsin milyen ora lehet?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #64226 üzenetére
Persze, kezdettől (úgy értem az újra feltámadástól kezdve) van egy szerkezetük, meg néhány komplikációjuk, de ők is az ETÁ-val evickéltek vissza a vonatra. Most már csinálnak új werkeket, és kezd egyre kínosabbá válni, hogy manufaktura létükre még mindig vannak ETÁ-s óráik.
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz littlelion21 #64201 üzenetére
Én természetesen erre a marketing szövegre gondoltam. [link] Nem a Rogers-es ömlengésre.
-
Deskdiver
senior tag
Szerintem megállja a helyét a marketing szöveg. Én nem bántam meg a vásárlást. Cartier Tank stílusú órát kerestem és az Adriatica volt a legjobb választás szerintem. Amit a pénzemért kaptam (zafír üveg, svájci automata werk, másodperc stop, kellően nagy méret, minőségi PVD) más márkánál többe került volna. Én bátran ajánlom. Nincs vele baj azon kívül, hogy a márka egy óra fanatikusnak nem csal könnyeket a szemébe a grandiózus történelmi múltja és technikai újításai miatt. Szépen megmunkált fasza svájci óra a saját árkategóriájában.
-
ronin s8
senior tag
válasz Szabikaa20 #64218 üzenetére
ÁááÁ....szerintem az, hogy Zsazsélökutr, sokkal drágábban cseng!
Nem is beszélve a Rolekszről...[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #64209 üzenetére
Az a helyzet, hogy valszeg igazad van: az IWC csak egy marketing. Olyasféle, mint az Apple, aki semmi különöset nem tud, de valahogy mégis kiemelkedik a mezőnyből. Képesek valami pluszt nyújtani az embereknek, amiért hajlandóak is többet fizetni. Miközben maga az IWC gyár egyedül valszeg a saját cipőfűzőjét se lenne képes bekötni, és kénytelen beszállítókkal dolgoztatni, mégis a mögötte meghúzódó marketing eladhatóvá, mitöbb: értékállóvá teszi a terméket.
-
Szabikaa20
őstag
válasz cserix #64208 üzenetére
Nekem mondjuk nem dremel van,hanem Ferm,de vettem külön fejeket+ kaptam havertol dremeles fejeket legalabb 300-at hanem többet,minden félét... Érdekes hogy egy lánnyal erröl beszélek....Más leragadna annál hogy szerszám!
-
Misi1979
őstag
Nekem sosem volt Adriaticám, nem is vágytam még egy modelljükre sem, de ez a marketingszöveg számomra különösen gusztustalan. Nem vennék fel olyan órát, amely úgy reklámozza magát, hogy mennyivel különb a másik kettőnél..
Mondjuk érdekes, hogy leragadtak a Soprod/Sellita/Ronda-vonalon, etás órát hirtelen nem is találtam tőlük..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
ronin s8
senior tag
válasz dilajoska1 #64207 üzenetére
Nem dolgoznak rajta semmit, mindent az ETA csinál, a rotor "IWC" feliratozását is.
És csak átnevezték, mint a TAG és a Bretyó.Az Aquatimer 7750-esét dolgoztatták át (nem tudni kivel, valszeg magával az ETÁ-val) úgy, hogy az üvegen belül egy koronával lehet forgatni a lünettát.
-
dilajoska1
őstag
válasz vadászcsiga #64209 üzenetére
Jó választás nekem is az egyik kedvencem a Junghans.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
vadászcsiga
félisten
válasz consono #64205 üzenetére
3 misi es a tied
Ronin
Nem értek a szerkezetekhez, es lehet hogy ezzel kiverem a biztosítékot de ahogy elnézem ezeket az IWC-ket az óráik kimerülnek ebben az ütős schaffhausen feliratban.
Én ha stílusos órát szeretnék venni és nem számítana 500e Ft Junghansot vennék. A szerkezetek nem tudom mennyire vannak egymással pariban, de számomra sokkal stilusosabbak. Befektetésnek persze IWC.[ Szerkesztve ]
-
cserix
tag
válasz Szabikaa20 #64188 üzenetére
Van hozzá komplett polírozó készlet, sok kis izével. Még nem volt időm tanulmányozni, hogy mivel mit.
A múltkori pasztavásárlásotokat Dzsanával figyelemmel követtem, így azt már tudom, hogy a színekre figyelni kell.
Ehhez még dvd-t is adtak......[ Szerkesztve ]
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
dilajoska1
őstag
válasz ronin s8 #64204 üzenetére
Amúgy dolgoznak valamit a szerkezeten vagy csak simán belerakják a 2892-a2-es szerkezetet és ráírják hogy
cal.35110 mint ha a saját szerkezetük lenne benne?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #64194 üzenetére
Egyiket se láttam még előben ezért nem tudok erre mit mondani! De IWC biztos nem piskóta!
#64204 ronin s8:Nekem meg pont ez a túlságosan letisztultság nem tetszik! De kinek a pap...
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz vadászcsiga #64190 üzenetére
Ezt az IWC-t bármikor bevállalnám... Nagyon szép!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ronin s8
senior tag
válasz dilajoska1 #64198 üzenetére
Na ez érdekes, mert pont ez a Portofino, amit linkeltél, nekem külsőre nem nagyon jön be. Túl sok a számlapon a csicsa. A szerkezete viszont elég jó.
Ami nekem megjelenésében viszont a non plus ultra, az viszont csak egy szimpla 2892-A2-essel bír.
-
vadászcsiga
félisten
Deskdivernek van egy kis arany színű adriaticája
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
Nem tudok róla, hogy lenne itt valakinek, de a neten én is nézegettem. Attól függ, hogy mire vãgysz? Drágára, minőségre, jóra...
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest