Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Kicsit félve írok ide, ránézésre ez a hardcore "igazi" órás topik, de rbalint88 kolléga javaslatára azért bekérdezek.
Jelenleg egy Apple Watch-ot használok és szeretnék valami elegánsabb, kulturáltabb megjelenésű okosórát. Ez alapból szűkíti a kört, az meg méginkább, hogy iPhone kompatibilis kéne legyen. Eddig amik felmerültek, mint opció:
-Huawei Watch GT 5 Pro - talán a leginkább óraformájú okosóra, ami érdemben használható iPhone-al.
-Valamilyen Garmin, bár ami relatíve jól nézne ki, ott már elég vastagon fog a ceruza
-Apple Watch Ultra, kedvességből nevezném én is elegánsnak, de ugye a kompatibilitás és featureset miatt ez lenne lenne egy alternatíve. rbalint88 megpróbált lebeszélni róla a méretei miatt.Néztem még a Withings ScanWatch2-t, de mutatós órákat sose tudtam megszokni. Tudom, ez írtó gáz meg minden, főleg egy órás csoportban. De nem tudok vele mit csinálni.
A keret egyébként 200-max 250 lenne.
Anno egy Amazfit Stratos 2-t használtam, nekem az kellőképen szofisztikált volt egy barna bőrszíjjal és valami kulturált számlappal.
Előre is köszi a tippeket, remélem nem vasvillával fogtok elkergetni a több pontos eretnek kijelentésem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest