Hirdetés
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Aktuálissá vált, hogy vegyek magamnak egy "komoly" órát, ami egy Orient Black Ray-ben fog megtestesülni.
Felvettem a kapcsolatot young78 fórumtársammal, aki volt olyan rendes, és megnézte nekem az órát nagykerben, de jelenleg nem kapható, csak drágábban, mint amennyit rá tudok szánni.
Mellékelten jegyzem meg, hogy a Tutu honlapján a kék Orient Ray 8 ezer forinttal (!!) olcsóbb, mint a fekete. Sajnos nekem kizárólag a fekete jöhet szóba, a kék nem tetszik (mivel élőben nem sikerült megnéznem, ezért látatlanban nem merem a kéket rendelni).
Ekkor jött el az a pillanat, hogy megnézzem, mi újság a vaterán. Van is egy ilyen óra, ráadásul számlát is adnak hozzá, dobozzal + 2 év garanciával. Szerintetek eredeti lehet az óra? Merjek innen vásárolni? Annyi mindent hamisítanak, hogy már semmit sem merek onnan venni.
Az eladó azt írja, hogy az óra szaküzletből származik. Rákérdezzek hogy pontosan honnan?
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv: ElRamos
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest