-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #218398 üzenetére
Hopsz! Most, hogy látom a Slavát, elő is kapom a tartóból őnagyságát!
Nekem a számlap lakkozása kissé napsérült, de ahogy az kinéz - mintha eleve ilyennek tervezték volna - tehát nagyon passzol és dob a maszkulin karakterem egy hatalmasat. Megkockáztatom: Eleve így kellett volna piacra dobni!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
jagertibi
aktív tag
válasz dzsi23 #218394 üzenetére
Bocsi. Rosszul fogalmaztam. (pálinka készleteimet ellenőriztem éppen) Nem azért írtam hogy bármi féle feszültséget generáljak, elnézést kérek ha így jött le. Csak szerettem volna rávilágítani hogy valójában az idősnek semmilyen hátsó szándéka nem volt az órával kapcsolatban. Nem is hiszem hogy pont ez hiányozna a gyűjteményébe Azt hogy mért nem irányította a fia boltjába nem tudom, valószínűleg a külön üzlet jelent valamit.... Még egyszer bocsi mindenkitől
-
Mercutio_
félisten
válasz dzsi23 #218392 üzenetére
Ha jól veszem ki a fia is órás, akkor miért nem hozzá küldi az olyan melóval, ami neki már nem fekszik
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
dzsi23
addikt
válasz Sungoo #218390 üzenetére
A saját óráimat én is szívesen "piszkálom" (pl. elemcsere), mert ha mondjuk véletlenül megkarcolom, akkor max. annyival olcsóbban adom el később. De máséhoz nem szívesen nyúlnék, mert ha netán kárt teszek benne, az gáz.
Ő nyilván fényévekkel jobban ért az órákhoz, de talán már ő sem olyan biztos a dolgában, mint fiatalabb korában, vagy csak már nincs kedve/energiája más órájával foglalkozni.
A javításért végül is csak pénzt kap, és az már lehet nem érdekli annyira, de ha magának csinálja meg, örömmel hordhatja.
Vagy csak túl sok a munkája, és nem éri meg nagy melókat bevállalni.
Bárhogy is van, én meg tudom érteni.[ Szerkesztve ]
Cronos Skyline karóra eladó!
-
rbalint88
addikt
válasz afrojack1 #218388 üzenetére
Seiko vonalon maradva mondjuk Sumo, ha kapsz még újszerűt, én pont hétvégén adtam el az enyémet. Vagy ha használt is játszik, akkor akkor SPB077, SPB051.
m3tr0: poénnak egy 20k-t megért volna nekem is, de valami 100 felett ment el a licites asszem, az meg sok egy poénért
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Sziasztok!
170 körül milyen jó minőségü órát tudtok ajánlani? Hasonló stílusba mint a seiko skx007SC: Herczku_Death
-
jagertibi
aktív tag
válasz Sungoo #218372 üzenetére
Az idősebb Hanga fia szervizeli a seikoimat hibátlanul. Valószínű a Midómat is ő fogja (külön álló üzlet) Elég sokat "letett" Kecskemétért. Az összes torony órát ő csinálta továbbá a városházi harangjátékot is. Mivel már 78 éves megértem hogy felújítani nem fog. Tőle maximum tanulni lehet nem elkerülni nagy ívben.
[ Szerkesztve ]
-
MARVEL
tag
válasz 5-ös kezelő #218376 üzenetére
De jól néz ki. Hogy sikerül bebronzosítani a tokot?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz MARVEL #218373 üzenetére
Köszi, megnyugodtam.
Ideiglenes CW Sandhurst pótlékom következik. Válság van, beérem ezzel is.
Bronzosított üres 150-es tokot, amiben plexit ki-be toltam, vízbe áztattam éjjelre, vízsugárral csapattam, lötyköltem víz alatt, nyomkodtam a plexit. Nem ázott be, nem párásodik. Szóval nyugodtan viszem zuhany alá ezentúl is.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
MARVEL
tag
válasz 5-ös kezelő #218363 üzenetére
Nem végleg zárták be. :) Most a koronavírus miatt pár hónapig nem fognak gyártani, a dolgozókat pedig hazaküldték karanténba. Egy spanyol órás fórumon írt egy ott dolgozó.
A vírus miatt sajnos késni fog a spanyol topikos órám is.... Nyár helyett, majd ősszel fog elkészülni...
-
pulutodurumo
addikt
válasz djeperto #218369 üzenetére
A kínaisban beszéltünk róla, sokat lépő Seiko kvarc szerkezet, acél. Teljesen normálisan néz ki, a minőségével sincs baj.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
-
aktív tag
Szép kis elegáns quartz óra sok színben "MÁSZÓS" másodperc mutatóval 70 dodó postával.
"there are more jacks then one at the fair..."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz mr.perfect #218339 üzenetére
Én nem hallottam. MARVEL kelti a rémhírt, pedig manapság 5 évet is kaphat az ember érte. Ha igaz a hír, akkor is. Az tény, h nem frissült a készlet régóta. De ilyen volt máskor is, aztán Dmitrijék legyártottak egy csomót megint. Tóth Zsolt FB-n talán többet tud erről, vannak ismerősei arrafelé.
Ma csereberéltem a Vosztokjaim belsejét /420-as tok megkapta a 916-os számlapos werket/. És milyen jó, h unatkoztam, mert a legrégebbi, még Dzsana által szervizeltből hiányzott egy csavar. Benne volt, visszacsavartam az automatika hídjába. Kilazulhatott, nem gondoltam volna. Ezeken a tükörsima utakon alig ráz a /közel húszéves volt debreceni/ Volvo busz kormánya.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
SOAD19
addikt
válasz pulutodurumo #218361 üzenetére
Köszi az infót! A hsz. megírása után vettem észre a "...meter for 20 pulsation" feliratot a számlapon.
-
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz vadászcsiga #218354 üzenetére
A hozzászólásod után ott is megnéztem és valóban. Vajon Günther van olyan rugalmas, hogy ha az ember kéri az eta-t akkor azzal szerelik vagy ezek az idők már elmúltak?
Mellesleg tetszik még a vintage gmt is de ugye az nem "igazi" búvár + sok helyen olvastam a gmt mutató pontatlanságáról.Redmi Note 7
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz vadászcsiga #218348 üzenetére
Jogos, viszont maradnék a 42 mm-es méret környékén. Azért ránézek közben.
Mellesleg az első szíj amit csináltál még mindig jó állapotnak örvend.Redmi Note 7
-
Empsepo
senior tag
válasz vadászcsiga #218348 üzenetére
Ez jó választás lehet.
-
fagyalllo
őstag
válasz wd.taz #218347 üzenetére
A Seiko márkaszervizbe vidd, vagy postázd nekik, ők akár alkatrászt is tudnak hozzá rendelni, ha szükséges.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
wd.taz
aktív tag
Jó estét urak!
Segítséget szeretnék kérni.
Egy "idős" de még aktív órásmesterre lenne szüksége az öcsémnek.
Édesapámtól örökölt Seiko - chronograph automatic (1970-1979) karórát szeretne felújíttatni,
BP-t - Kecskemét vonzáskörzetében.
Kecskeméten nincs már aki hozzá tudna szagolni.Köszönöm. Tazi
Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Látom elég nagy átalakulás, különválás volt az órás témakörben a fórumon.
Lassan 6 éve használom az első szériás Ray-em és szeretnék egy új búvárt. Sok kritérium igazából nincs az új óra kapcsán. Árban 150.000-ig gondolkodok, csakis búvár, se merci mutató se küklopsz nem játszik. Nem csak irodában hordok órát hanem strandon, vízparton is. Az hogy német, japán, etc. nem releváns de azért a 100K+ skx007 és hasonlóan elrugaszkodott dolgokat kerülném. Jöhet bármilyen ajánlás, eléggé lemaradtam az évek során. Jelenleg a Steinhart OVM eddig a befutó de visszatart, hogy nincs dátumkijelzés, az Ocean széria többi tagja pedig ki is esett a fentebb említett kritériumok miatt. Szívesen veszek bármilyen ajánlást amiket előre is köszönök!Szerk.: Ami kimaradt, hogy csak új óra jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz mr.perfect #218340 üzenetére
Paypal sincs.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
nagyúr
válasz mr.perfect #218340 üzenetére
Vérgáz ám, hogy nem secure site..
-
mr.perfect
tag
egyébként innen a gyártól rendelt már valaki? kicsit olcsóbb pl. a 170548-as, 5780.- rubel kb.25000.- Ft
http://online.vostokinc.com/amfibia/amfibija-2415-00-170548
mondjuk most látom, hogy az egész oldal not secure..nem használ titkosítást, szóval ez felejtős.. kár..az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
mr.perfect
tag
válasz 5-ös kezelő #218336 üzenetére
honnan veszitek, hogy bezárták a gyárat?
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
csaba1203
addikt
válasz 5-ös kezelő #218315 üzenetére
Köszi én is erre gondoltam,ha nem jön be visszaküldöm és megpróbálok egyet a másik kolléga által linkelt Seiko-k közül.
-
Diopapa
addikt
Sziasztok!
Esetleg tudtok olyan (lehetőleg magyar) webshopot, ahol Casio Protrek órát tudnék venni? A smart szériából az F-30 érdekelne. Napok óta bújom a netet, de sehol sem találtam, az amazonról tudnék talán rendelni. Valakinek valami közelebbi ötlet? Örülnék a magyar garanciának.
Köszi!
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
MARVEL
tag
Most, hogy bezárták a Vostok gyárat, szerintetek ugyan úgy kaphatóak lesznek az Amfik?
-
SOAD19
addikt
Ezek az új G-shockok is pofásak. Kár, hogy nem kisebbek egy kicsit (50.9 x 46.0 x 14.7):
[ Szerkesztve ]
-
rozsgyi
tag
Ez sajnos fake, a tokon szerepel a G-shock felirat. A belevaló szerkezet legalább eredeti lesz de tényleg csak szórakozásból próbálnám ki. Van két alap g-shockom egy fehér meg egy lakk fekete. A feketének a tokját cserélném, mert nem jön be.
-
rozsgyi
tag
Alin lehet kapni különböző fém tokokat, ilyen terepmintásat is (természetesen nem titán). Lehet kipróbálom az egyiket (tudom szentségtörés, istenkáromlás, shame on me, de félmillióm nincs ilyen projektre )
-
g0n21
senior tag
válasz Mercutio_ #218311 üzenetére
Köszi. Szerintem jó, de nekem eddig sem volt bajom az inverzzel.
Az az igazán fura, hogy van egy ugyanilyen tudású Casio GW-B5600-2 is, talán 37 ezerért, és valójában pont ugyanezt tudja. Ha jól sejtem a modul benne ugyanaz - de a fejem nem tenném rá.
(#218309) vzsryl Majdnem... Egyébként egy nagyon jófej srác, bázelben találkoztam vele, instáját is érdemes követni.
dzsi23 - az a vaku, amitől terepmintások lettek a számok.
Nem tudom, hogyan történt, de nagyon rácsúsztam a Casiokra. Már a GBD-H1000-re is feliratkoztam...
Igazából úgy vagyok vele, hogy annyikért, amennyikért ezek vannak, a "klasszikus órák" közül nem tudnék ezeknél jobbat választani. És ezt nem rosszból mondom, csak nem érdekesek. Mondjuk a Lunar Rainbow 280 körül volt online akcióval TC-nél. 280-ból mit lehet venni? Új Sumo, Orient Star + egy alap G-shock, Longines Conquest, vagy régi Hydroconquest, Steinhartok, Davosa, stb. Ezek zseniális hétköznapi órák. Tehát amikor kell egy-két-három óra, amiben el leheet menni dolgozni, mások se néznek rá érdekesen, és neked is teljesen egyértelmű, hogy mit képvisel az óra
Egy Lunar Rainbow egészen más kategória. Nem egyértelmű, nem érted, mit akar mondani, néha nem mered felvenni, mert hosszú lenne elmagyarázni az ismerősöknek, hogy ez nem "pride limited edition", hanem az éjjeli holdfény alkotta szivárvány a párás rizsföldek fölött.. stb.
Vagy ez a titán-camo 500e körül. Lassan egy KVARC (!!!) Seamaster kerül ennyibe 98-ból... nonszensz. Az elmúlt 3 napon aki meghallotta mennyi volt "ez a kázió", simán hülyének nézett. De nem tanakodott, vagy ilyesmi, hanem reflexből. Ha ez számítana, akkor most szomorú lennék.
Nyilván számtalan jó óra van ezekben a kategóriákban, és az a természetes, hogy mindenkinek más tetszik, és mást lát értelmesnek, sőt, egy olyan Casionál, ami fél m ft, és van 37-ért ugyanolyan más anyagból, szinte csak értelmlesebb dolgok vannak, meg normális esetben nem megy át ennyi óra az ember kezén, most átestem erre az oldalra.
Ami igazán fura, hogy ha a GW-B5600-hoz nézem, akkor nem értem az árát. Ha viszont a GMW-B5000-hez, a teljesen acél, acélszíjas G-Shockhoz, akkor viszont simán. Mert az az acél az borzalmas ehhez képest, erre viszont azt kell mondjam, hogy kifejezetten igényes.3 nap alatt ennyi, a többit majd ha megírom.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
nebancsa
senior tag
válasz Lev Abalkin #218284 üzenetére
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Lami66 #218282 üzenetére
Majdnem jó. Túl sok számjegy, és a tokfülek sem jöttek be, mikor Rodinám volt. Azért közel volt.
Csaba 1203 :
Azért nem ártott volna felpróbálni. Élőben sokszor más. De legfeljebb visszaküldöd 14 napon belül, ha nem passzol a méret v csak nem jön be. Ha nem zavar, h nem lehet koronáról húzni és nem áll meg a mp mutató a korona/állítótengely kihúzásakor, valamint tudsz vigyázni a sima üvegre, akár még jó választás is lehet. Szurkolok neked, h bejöjjön.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
-
nagyúr
válasz g0n21 #218305 üzenetére
Baszki!!! Van ára!!
Én jól elvagyok a kis matt titán Orient M-Force 1998-as verzióval.
Sehol egy karc, pedig mióta megvettem - egy napra sem vettem le!
Azóta 3x vertem oda, de nem látom a nyomot rajta.Minden tiszteletem a tervezőké! Üzenem nekik innen.
-
g0n21
senior tag
válasz Polarstar #218304 üzenetére
Hát szoktam én kamu marketing szöveggel jönni? Titán, mint fém. LINK vagy link vagy ha valaki nem várja meg a magyar cikket, akkor itt az abtw-s írás.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
dzsi23
addikt
válasz fagyalllo #218276 üzenetére
Vennék én sok mindent, de az órákra szánt keretemből max. egy olcsó szíj jönne most ki, mert a többi már órákban van. Talán emelni kellene a keretet, de nem ma...
(#218298) Szulita28:
A "G" és a "titán" eléggé árulkodó.
Szerk.: Ja, közben már szabad a gazda...(#218278) Lev Abalkin:
Atyaég, ez tényleg csak fólia.....[ Szerkesztve ]
Cronos Skyline karóra eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest