Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0lip
tag
válasz
Nekton #188721 üzenetére
Már jó ideje rádiós, fényevőim vannak. Nincs velük egyáltalán macera. Persze az elején illik megismerni a kezelését és egyszer be kell állítani, utána csak működik, bármikor veszem elő "atompontos". Az egyiket október 30. óta nem használtam és úgy adódott, hogy egy sötét sarokban volt azóta. Ma vettem elő, az indikátor szerint fullon az aksi, ami nem 100%-os töltöttséget jelent, de beavatkozásra nem volna szükség. Ennek ellenére, mivel ma sütött a nap és babráltam vele, kiraktam kajálni.
Szerintem pont ez a lényege, ha akarsz millió dolgot babrálhatsz vele, pátyolgathatod, manuál módban, kézi beavatkozások zömét hajhatod végre. Vagy... automatára állítasz mindent és semmi gondod vele, nem kell semmit tenni, hónapokra leteheted, akár sötétbe is és amikor előveszed pontos, azonnal használhatod.t_a_m_a_s A vételi problémákra megoldás a gps alapú szinkronizálás. Szerencsére az új órám már tudja, az atom sync mellett ezt a módot is. Hozzáteszem, a hagyományos atom szinkronizációval sem volt gondom, de valóban kényesebb, előfordul, hogy meg kell találni a helyét a lakásban, ahol jobb a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest