-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wg5113
aktív tag
-
g0n21
senior tag
válasz ducati113 #135094 üzenetére
No, ebből a monológodból az jött le, hogy mint abszolút hozzá nem értő, talán nem is baj, hogy nem adsz tippeket senkinek.
Rolex" igazából orvosok,ügyvédek kezén tudom elképzelni. ????
Omega" ezt a márkát soha nem halottam, amíg ide nem tévedtem. De már tudom,hogy a James oo7 is ilyent hord. Igazából ez nagyon nem hatott meg. Így ez a márka felejtős. Te ez alapján választasz, komolyan mondod?
Breitling" Hát ezt az órát igazából bárkin eltudom képzelni és ez egy olyan márka ami a köztudatban is ismernek. Gratulálok, hibátlan érvelés
Lunetta sérülékenysége miatt viszont én a régebbi típust ajánlom.Sajnos ez a sérülés az összes búvára igaz!
Most az újabb típusokra gondolok.
Az újabb típusok kevésbé sérülnek? Mitől sérülnek? Ha nekivered valaminek. Attól sérül a nem búvár is.Az hogy régi nem jelent semmit,nyugodtan megveheted. Alapvetően igaz, de azért ez így nem jelent semmit.
Rég láttam ennyi bullshitet egy kommentben
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
tagh
csendes tag
válasz ducati113 #135094 üzenetére
Nem beszéltünk össze, de én is a Breitling felé hajlok most legjobban. Nem akarok chrono-sat, sima számlapos kell.
Én amiket ismertem: Breitling, Tag Heuer, Rolex, Omega (de ezt csak a James Bond filmekből).
Az én fejemben eddig a Breitling és a Rolex egy szinten volt. -
Reverting
őstag
válasz Wg5113 #135081 üzenetére
Hozzd at szomszed... lefotozzuk ,de a vegen meg nalam marad... na jo csak vicc volt... mert nekem is tetszik... de nem lehetek moho... most nekem draga mulatsag egy ilyen szepseg...
krx21: Koszi... jovo heten majd kiderul, a werk-et mar volt alkalmam tesztelni... hihetetlen... HAVI 1s!!! vagyis kevesebb ugye mert evi 10s... Jobb mint a Omega!!! es sokkal jobb mint a Rolex de meg a biladen casiomnal is jobb... mondjuk annal a PO is jobb...
A stilusa miatt pedig... nato es bor hegyek variansa megy ra... Az erzet amit ad a werk, na az meg ami megfogott... cr2016 gombelem meg adja a sulyt isWizad: de meg igy is a legpontosabb orad nem? roller nagyot vallal ezzel... mert ugyen ebben hordasi szokas is bele jatszhat, ha pl viszik vissza h kesik vagy siet 3s!-ot... lehet kerem nyitni es szabalyozni.
Mert leszenk ilyenek is biztos...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
törölt tag
válasz Wg5113 #135092 üzenetére
Most biztos, nem lenne aktuális, de ha esetleg küldesz nekem pü-be egy árat, hogy mire számítsak majdan, azt megköszönöm.
Már nézem egy ideje (fél éve-éve), de eddig nem láttam élőben. A múltkor a Mammutban végre láttam, élőben is nagyon tetszik, de ott elég meredek az árképzés (650 e). Ami egyedül "nem tetszik": a szíj szemei között elég nagynak láttam a hézagokat. Ez mennyire zavaró a mindennapokban?
-
ducati113
csendes tag
Én a helyedben egy ilyent vásárolnák.
Biztos,hogy így van ahogy a nagyok mondják itt a fórumon Rolex,Omega,Breitling.
Rolex" igazából orvosok,ügyvédek kezén tudom elképzelni.
Omega" ezt a márkát soha nem halottam, amíg ide nem tévedtem. De már tudom,hogy a James oo7 is ilyent hord. Igazából ez nagyon nem hatott meg. Így ez a márka felejtős.
Breitling" Hát ezt az órát igazából bárkin eltudom képzelni és ez egy olyan márka ami a köztudatban is ismernek.Svájcban mindig ezeket az órákat figyeltem a kirakatokban és az emlékezetemben is ez a típus maradt meg.Nem is emlékszek Rolex,Omega típusokra.
Rolexet mint márkát ismertem csak nem láttam vagy nem fogott meg,hogy érdekeljen.
Tag is ilyen lenne ha nem lett volna az a Seikos botrány valószínű.De ezt a nagyok itt jobban tudják.Lunetta sérülékenysége miatt viszont én a régebbi típust ajánlom.Sajnos ez a sérülés az összes búvára igaz!
Most az újabb típusokra gondolok.
Az hogy régi nem jelent semmit,nyugodtan megveheted.Breitling lesz a te órád. Crono vagy sima azt majd eldöntöd.
-
Skimaster
senior tag
válasz phranxinatra #135045 üzenetére
Látom a ronin féle szopkodjuk a Rolex botját ragályos.... Srácok ne már... Ne legyetek ennyire szűk látókörűek, hogy a Rolex az ultimate...
-
izmike
tag
Valaki akinek van egy snk809 mellérakná egy másik óra mellé egy fotó erejéig? Méret összehasonlítás végett. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
válasz phranxinatra #135084 üzenetére
Csinálok ,majd képet.
-
Wg5113
aktív tag
válasz phranxinatra #135076 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Talán nem véletlen, hogy kvarcból van több eladó példány
Wg5113:Erre mondanák egyesek, hogy mennyi vicik-vacak?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
phranxinatra
aktív tag
Semmi sem felejtős. A kérdés, hogy neked mik a preferenciáid. A kvarcnak órabuzik körében sokkal kisebb a respektje. És ha már az ember megvesz valamit drágán, akkor legalább az illúziója legyen meg, hogy annak a valaminek az előállítása sokba került. Egy kvarcszerkezet - nekem - nem adja meg ezt az illúziót.
-
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #135057 üzenetére
Azt barmelyik hulye megerti hogy melyik a kevesebb. Azt magyarazni kell hogy melyik tartomany szarabb...
Es a max 2 mp elteres is jobban hangzik mint a max 5mp.Kozel se a valodi pontossagrol szol ez a kerdes, hanem a marketingrol.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
tagh
csendes tag
A kvarc Breitling teljesen felejtős? Ha igen, miért?
Mert a hirdetések között elég sok kvarc is van. -
phranxinatra
aktív tag
válasz Reverting #135052 üzenetére
Az enyém november 31 óta napi +0,4. Pont ma néztem ebéd közben. A METAS napi 0-5 között kell, hogy legyen, ami nekem szimpatikusabb, mint a +-2. Rühellném, ha késne az órám, sokkal macerásabb állítgatni. Itt nem az Omegának kéne követni a Rolit, itt most a Rolex ment az Omega után.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz g0n21 #135048 üzenetére
Baszki, naponta jön 3 új tag a milyen órát vegyek kérdéssel. Idős ember vagyok, nem tudok minden kívánságlistát megjegyezni. A fenti állításom meg attól még áll, hogy ő nem akar annyit rákölteni. De alternatív javaslatként akkor mondom a kerámiás SMP-t használtan, az kis szerencsével talán belefér a 600-ba.
-
Reverting
őstag
válasz WiZARD #135049 üzenetére
Mert a POC nem hozza? Az en omega-m napi 0-as... gyengebb napokon +0.5s de igazabol nem is edekel...
Komolyra forditva, biztos h fog lepni, de ugye ez csak papirforma lesz... mert az nem volt kerdes h tudja... de majd most le is kell irni
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
tagh
csendes tag
-
WiZARD
addikt
mostantol minden Rolex napi +-2 masodperc pontossagra van tesztelve.
Omega vajon lep erre? Imho legalabb ugyanezt kene hozniuk a Metas-sal...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
g0n21
senior tag
600.000-ig.
Úgy csinálsz, mintha nem olvasnád a topikot, csak néha beugrasz, kiragadsz egy-két kommentet, és arra reagálsz.
Pedig olvasod.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
condy
senior tag
Macyke82-nek igaza van. Egy órát szeretnél. Vedd meg azt, amelyik neked bejön.
Ízlésről nem vitázunk, így az lesz a legjobb számodra, ami a te igényeidet elégíti ki.
De ha ráérzel az ízére, és maradsz még egy-két hétig, akkor garantálom, hogy egy-két hónap múlva már a következőt tervezed majd, vagy már el is büszkélkedsz vele. (Tapasztalatból mondom.)A lényeg a lényeg: Vedd meg az ÓRÁT, és utána jöhetnek a fotók.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
tagh
csendes tag
Igen, de annyit nem szánok rá, mert Submarinerek nem nagyon van 1,5 alatt, ahogy nézegettem.
Amúgy nincs jeletősége, de ha akarnék, akkor akár 2mill-ért is vehetnék órát, de igazából annak már nem látom értelmét annyit kiadni egy óráért.[ Szerkesztve ]
-
Macyke82
tag
Ha csak egy órát szeretnél megtartósnak, akkor halgass nyugodtan a saját megérzésedre, ahogy azt ducati113 kollega is írta neked, és vedd azt ami neked tetszik (legyen az Tag Heuer vagy akármi más), de utána szerintem hagyd is el ezt az oldalt és ne olvasgass tovább, mert úgy "megfertőződsz", illetve olyan sok információt kapsz az idő múlásávsal, hogy nem lesz megállás...
-
tagh
csendes tag
válasz ducati113 #135035 üzenetére
Na, ezzel én is így vagyok. Egy órát szeretnék, de az olyan legyen, hogy az uszodába is, de egy tárgyaláson is helytálló legyen.
Ja, és az óra-autó hasonlatot én inkább úgy hoznám össze, hogy inkább veszek ugyanazért a pénzért egy 2-3 éves fullos Audit, mint a egy fapados zsírújat szalonból.
[ Szerkesztve ]
-
von toth
tag
válasz ducati113 #135035 üzenetére
A realitás az, hogy sok embernek óra sem kell, de aki szereti, az mégis tart vagy két félét, mert ugye esküvői öltönyhöz nem biztos, hogy g-shock digitálist kell felvenni favágáshoz meg JLC master calendart.
Autót órával valóban nehéz összehasonlítani, de azért mind a kettő termék, tehát vannak átfedések valamilyen szinten. És azért egy sokkal jobban felszerelt skodkoda azért lehet hogy jobb választás mint egy fapados audi amiben az extra mondjuk a kormány.
Például egy nagynevű óramárka egy tökalap 30 ezer forintos szerkezettel meg negyven óra járástartalékkal nem biztos, hogy olyan jó vétel, mint egy fele olyan híres, COSC szerkezettel 60 óra járástartalékkal.
És a két termék közt vannak a piaci rések, ezeket sokan szeretnék kitölteni, több-kevesebb sikerrel.
-
Rocsesz79
tag
Na úgy néz ki megoldódik a doboz mizériám.
Küldenek egy másikat Günterék.Úgyhogy most már nyugodtan aludhat mindegyikőtök.
-
Macyke82
tag
válasz phranxinatra #135037 üzenetére
Mond inkább úgy, hogy extravagáns, mennyivel másképp hat
A számlap/lünett kifejezetten szép szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Macyke82
tag
Hamilton Khaky Navy Frogman
46 mm (100 bar) - Titán tok
és
42mm (30 bar) - Nemesacél tok változatban[ Szerkesztve ]
-
ducati113
csendes tag
válasz WiZARD #135028 üzenetére
Hogy kinek mi tetszik,ezen kár vitázni.
Megértve,hogy ugyanolyan szerkezettel van olcsóbb is.
De ha nekem az Audi tetszik akkor nem veszek Skodát.
Sőt gyengébb felszereléssel is inkább Audi.Tudom nem lehet összehasonlítani a kettőt. Autó Óra.
Japán vs Svájci óra,meg Német vs Japán autó,Android és Iphon,nem fogok vitázni.
Őrök vita marad.
Nincs pénzem akkor inkább várok és veszek olyant amiben látok is valamit.
Az megint más kérdés ,hogy ki mit lát egy japán vs svájci,német termékben.
Vaságy pozdorja,szalmazsák vagy esetleg tölgyfaágy? Mindegyiken lehet aludni.
Döntse el mindenki kinek mi a jó.Ki hogy él úgy ítél.
Gyűjtögetőket,szenvedély betegeket megértem. Próbaképpen, heccből én is vennék vicket-vackot.
De én nem vagyok gyűjtő.
Sőt divatot sem csinálok belőle. Sportos,divatos elegáns,exkluzív. Nem fogok minden alkalomra más órát tartani. Ehhez tényleg nagy óra buzinak kéne lennem és Orvoshoz is gyakrabban járnom. -
Tomiemax
újonc
Kellemes vasárnap délutáni ejtőzést mindenkinek!
Le tudná nekem írni valaki néhány szóban a lengésszög mérési elvét? Milyen matek alapján számolnak az okostelefonos appok, horométerek, stb.? Esetleg tud valaki hasonló appot Windows 7.8, 8.1, 10-re mint az androidos, vagy ios kiegészítők?
...Nem értek az órához. Le Locle-ban terem?
-
WiZARD
addikt
válasz ducati113 #134892 üzenetére
Azért álljunk már meg egy kicsit.
Senki se mondta, hogy megnézés nélkül 3 hozzászóló véleménye alapján kell órát venni.
Arról ne a fórumozók tehessenek már, hogy az SKX neked nem jött be. Nem hiszem hogy párszázezres svájci helyett ajánlották, 50k körül pedig sok mást én se tudnék ajánlani, mint Seiko vagy Orient, ha automata a cél.
Nem azért a Steinhart, Orient, Seiko, stb a menő itt, mert az a legjobb, hanem a legtöbbször az adott keretbe ez fér bele.
Olcsó automata svájcinak, zafírral, etával, stb Steinharton kívül nem sok lehetőség van, picivel felette Davosa.Van pár svájci órám, ezek mellett van és volt Seikom. Sok mindent lehet mondani a Seikokra, de főleg az alsó kategóriában az árához képest igen is korrekt minőséget adnak.
tagh idejött és egy Tag Heuer óráról kérdezett. Erre leírták páran a véleményüket, és bárki "hozzáértőt" kérdezel, valószínűleg hasonlót fog mondani. Senki se azt írta hogy szar, csak hogy szerintük drága a tartalomhoz képest (persze minden óránál a márkát kell megfizetni), és hogy ha eladni akarná, akkor sokat fog bukni rajta. Ez így van, szerintem ezen sokat nem lehet vitázni.
Innen már rajta áll a döntés, hogy a tények ismeretében megveszi-e. Nem kell vakon elhinni amit egy fórumon ír 10 idegen, tudni kell értelmezni és értékelni az elhangzottakat.
Van aki külső alapján dönt, és örökre azt az órát akarja, van aki hetente-havonta-évente lecseréli, és akár az értékállóság is fontos. Van akit zavar ha ugyanaz a szerkezet van benne mint egy olcsóbb órában, van akinek elég ha külsőre tetszik.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Szerviz kérdést se felejtsd el. Kb 5 évente esedékes.
Ha 5 évesnél újabb az óra, vagy ha hitelt érdemlően tudja bizonyítani az eladó, hogy volt szervizelve akkor ahhoz képest van időd.Jobb órásnál 30-40k környéke, márkaszervizben 100k körül van.
Most vasárnap meg órabörze, talán érdemes szétnézni. (online hirdető nepperek nagyrésze ott szokott lenni)
[ Szerkesztve ]
-
-
Deskdiver
senior tag
Azoknak akiket érint. Kijöttek a gyári adatok a Bulova Moonwatch-ról. Csak annyit írnak ,hogy Special Edition. Azt nem ,hogy darabszám szempontjából limitált lenne.
Átmérő: 45mm
Vastagság : 13.5mm
Tok: 316L
Üveg: Anti-reflektív zafír
Hátlap: csavaros
Indexek/mutatók: Super-Luminova
Vízállóság: 50m
Szerkezet: UHF 262 kHz
Tartozékok: Díszdoboz, 2 db szíj (Nubuck-nylon, Kevlár mintás) -
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Skimaster
senior tag
válasz Szulita28 #135016 üzenetére
Ha plusz 300,akkor 450-300 az 150...amiket te írtál egyik sincs 150 ért....tehát hibás,amit írsz.
A Tag és a Breitling nincs egy szinten, itt is tévedtél... Homály? Ezt nem is értem,bocs...Fortis, Oris, Longines, Alpina mind a Breitling alatt van...szerintem....inkább 450 ért Breitling.... Nekem.
-
Skimaster
senior tag
Vegyél fémszíjas és mielőtt nekiállsz menj el az Andrássy útra és nézz körül élőben a Breitling szalonba, aztán menj át az Omega szalonba és ott is nézz körül, aztán wdl és akkor látsz ezt-azt...
Soha nem láttál minőségi kaucsukot, ezért ne mondj róla semmit látatlanban...
Szokott lenni fehérben is,ki kell várni...Magyar oldalak: oraportal.hu, vatera, jofogas
Az órák évjáratát is nézd.... -
Szulita28
senior tag
Azt megkérdezhetem, miért akarsz kifizetni +300e-et az "ismertség"-ért? Az Omega-t még értem, de a TAG, Bretyó teljesen homály nekem..
Már 400e körül is turkálhatnál a tutiban, amiknek nevük is van (Fortis, Oris, Longines, Alpina stb.), de 300e alatt is van olyan óra, ami minden igényednek megfelelne (újan, garisan)Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Deskdiver
senior tag
válasz Dzsana #135008 üzenetére
Lehúzós oldal, eredeti katalógus fotókkal. Mostanában rengeteg ugyanilyen oldal jelenik különböző web címeken. Olvastam ,hogy volt aki bedőlt ezeknek. Nem kapott semmit az oldal meg megszűnt. Kapcsolat: egy darab e-mail cím. Se telefon, se cím. Kerülendő.
Az e-mail címük pedig:[ Szerkesztve ]
-
tagh
csendes tag
Mennyire gyakran jelennek meg újak (Breitling) a hirdetésekben? Érdemes esetleg pár hete vagy akár hónapot is várni vagy nem?
-
tagh
csendes tag
válasz Skimaster #135000 üzenetére
Mindenképpen fémszíjasat akarok, nem csak a pancsolás miatt, hanem mert szerintem sokkal jobban kihasználható. Mert egy fémszíjas simán elmegy egy elegánsabb, inges öltözékhez, míg mondjuk egy bőrszíjas szerintem hülyén néz már ki rövidgatyához, papucshoz.
Hát, a gumiszíj meg, nem tudom, nekem az komolytalan, de ízlések és pofonok természetesen.Csak az a baj, hogy én is fekete számlaposat akarok, nem kéket, amúgy az nekem tökéletes is lenne a 450-es.
De nekem tetszik még a fehér számlapos is, csak azt itthoniban nem találtam:http://www.chrono24.com/en/breitling/colt-automatic-a17380-mit-professional-ii-band--id3767790.htm
http://www.chrono24.hu/breitling/colt-gmt--id3848812.htm
Szokott amúgy előfordulni?
-
Dzsana
senior tag
Omegák nagy tudói az alábbi oldal a kamu, vagy az órák?
Tudom, higy csodák nincsenek, ezérr biztos, hoy valamelyik nem igaz, de érdekes, hogy nins feltüntetve, jogy replika.
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
tagh
csendes tag
válasz g0n21 #134999 üzenetére
Szia!
Hát köszönöm a részletes segítséget. Könnyebb is, meg már nehezebb is lesz
Mert így viszont már merültek fel további kérdéseim.- Úgy érted, hogy a 41 mm-esek 10-20%-al olcsóbbak a 44-eseknél? Mert azt néztem, hogy van 38, 41 meg 44 mm-esek. Ha nekem viszonylag inkább vékonyabb a csiklóm, akkor nekem a 41mm-esek között érdemes nézelődni, igaz?
- A Superocean amúgy miben különbözik a Colt-tól? Mert én gyakorlatilag semmi különbséget nem nagyon látok a képek alapján. És árban?
- A Detejust-okat néztem, de ami abból tetszene, az vastagon 1,5 mill felett van, annyit nem szánok rá.
- Egy Breitlinget BP-en hová érdemes elvinni bevizsgáltatni a vásárlás előtt? És ez mennyi költség kb?
- Amúgy a jófogáson és vaterán kívül van még olyan hazai hirdetési oldal, ahol ilyen órákat lehet találni? Nagyon jó a chrono24, de látatlanban nem merek órát venni.
Köszi előre is.
-
Aske
aktív tag
válasz Bazsi101 #134961 üzenetére
Szia,
egy hét az kevés. Én javaslom, hogy minden egyes állásban legyen éjszakára 1-1 hetet, tehát összesen hat hétig reggel mikor felkelsz meg este mikor lerakod érdemes regisztrálni. Ez csak azért, hogy kitapasztald.
Látszólag egy minimálisat siet, de mivel + értékek ugyanúgy vannak, abból indulok ki, hogy az esti lerakással simán lehet kompenzálni.
-
werna4
csendes tag
Sziasztok! Van bármelyikőtöknek tapasztalata vele kapcsolatban? :
A külföldi fórumokon csak jókat olvastam, kíváncsi vagyok, hogy tőlünk rendelt e már esetleg valaki. Az egyetlen dolog amiért még picit vacillálok, hogy ugyan 40mm-es és nekem pont a 40mm az ideális óraméret, de a kialakítása miatt lehet hogy élőben, csuklón jóval nagyobbnak hatna.
Egyébként akit érdekelne az óra, Február 18-ig 10% kedvezményt adnak a honlapon.
-
BAti77
aktív tag
válasz TemFug #134843 üzenetére
Ehhez képest a TÉNY az, hogy én még nem láttam olyan képet amelyen Sellita-s Tudor werket láttni (ha tudsz ilyet kérlek osztd meg!), csak ilyet...
TÉNY az is, hogy akit ismerek, hogy ilyen kaliberrel (Tudor 2824) szerelt órája volt, az is szintén ETA szerkezet volt...
TÉNY az is, hogy az az itt is sokak álltal elismert órás, aki szerelt BB, szintén "tunningolt" ETA 2824-2 werkről beszélt..TemFug
Az itt leírtak megint csak nem bizonyítanak számomra semmit, mivel a "Triviális módon igen magas extra költségekkel járna, ha mindezt kész (már teljes mértékben összeszerelt) szerkezetekből kiindulva vinnék véghez."-írásod teljesen fedi a valóságot, ha megnézed egy BB árát...
Ezek után ez a "Sellitázás" a Tudorral szemben, nekem egy légből kapott dolog...de győzz meg tényekkel, ha nem így van..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Sungoo
addikt
válasz TemFug #134990 üzenetére
"akkor azt kell venni amit itt a helyiek, ergo Steinhart, Seiko, Davosa. "
Az Orientet kifelejtetted. A "menő" listád inkább a hazai kereseteket fejezi ki, nem az ízlést sok esetben. Nagyon sok ember viselne szívesen drágább, komolyabb órákat is, ha megtehetné. Azt pedig végképp nem értem, hogy a listádon szereplő órák tulajdonosai mikor "hulladékozták" a többit? A Te tanácsaidra is kíváncsiak lennénk.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest