- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsher
őstag
válasz thorstrong #127395 üzenetére
Az a két doboz szépen meg van pakolva
In the pipe - five by five!
-
Broomi
tag
Mondjatok mar meg nekem ezeket az eco drive orakat,hogy lehet beallitani?
mert delelott amiota megjott szarul jar -
Pé
senior tag
válasz bucsher #127380 üzenetére
Tuti. 1000%
(#127381) fagyalllo : Köszi. Eladó lesz nemsoká
(#127383) szbalogh : Köszi. Háttőőő nem egyszerű szerkezet van benne. A koronával előre húzod fel a csörgőt, hátrafelé az órát. Kihúzott koronával állítod az időt. Ha a gombot benyomod 1 kattanásig, az ébresztést inaktiválod. Ha benyomod 2 kattanásig, kiugrik a korona és állíthatod az ébrsztést. Ha visszanyomod a koronát, kiugrik a gomb, és az ébresztés éles.
Ami a különlegessége az órának, hogy 34mm-ben gyártották, de ez a baromi ritka 39mm-es "oversize" kivitel, amiből eddig csak neten láttam 1 példányt.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #127379 üzenetére
A TimeCenter oldalát nézegettem és nem találtam még hasonlót sem, amit Sungoo ajánlott.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Vasinger! #127312 üzenetére
Ha villanyos óra kell, TimeCenter-nél biztosan találsz egy jó Citizent. Amit Sungoo ajánlott pl.
Ha automata, akkor természetesen Fortis az ajánlatom. És ragaszkodj a teljesen fehér mutatóhoz, fémszegély nem lesz jó, ha majd romlik a szemed.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Pé
senior tag
Újak:
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz biokox #127299 üzenetére
Le vagyok törve. Sumóm nem volt, nincs összehasonlítási alapom, de a lume ugyanolyan jó volt az M-Force-okon, mint a Mako v Monster óráimon. Nehéz, de nem csúszkál, ha viszonylag szorosra / pontosan a méretedre állítod a szíjat. Pontosságot meg be kell lőni a viselési szokásokhoz, de valszeg csak sokat pihent Alpha dobozában. Remélem, egymásra fogtok hangolódni - senkinek nem javaslok olyan órát, aminek én nem örülnék.
Égbolt Órák áruházból sikerült megrendelnem PayPallal a szajkó 809-est. E-mailben kértem, h PP-lal fizethessek, két napon belül megoldottuk.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
tupacamaru
veterán
válasz csabulaxi #127369 üzenetére
A fehérre miért nem tudtak már kék mutatókat tenni?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Vasinger!
nagyúr
válasz g0n21 #127348 üzenetére
Ez tök jó lenne, csak mindenképpen fel szeretném próbálni élőben, mielőtt megveszem. Ilyen Hamilton órát hol lehet Pesten kipróbálni?
Ugyanez lenne a kérdésem a Citizen BM6831-59E Sport Aviator-ra is.
BluEyes:
Ha egy 5000 Ft-os óra tetszik meg, akkor azt veszem meg, ezért is írtam, hogy nem számít. Egyébként tetszik ez a Casio.
-
tupacamaru
veterán
-
csabulaxi
senior tag
válasz tupacamaru #127354 üzenetére
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
tupacamaru
veterán
válasz csabulaxi #127353 üzenetére
Vedd meg a Monster mellé. Tényleg jól néz ki.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
csabulaxi
senior tag
a fene essen belém, tökre belezúgtam.
quartz, több, mint 15 éves kb. 80 ezer ft lenne.
eladjam a monstert?
hülye vagyok?
igen!
minden porcikája tetszik , a mutatók, a kis vörös pláne, a számlap, áááááááá!
segítség!!!!!talán ugye homokszórva van a tok, nem políros?
Ugye?![ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
resool
aktív tag
Szerintem kicsit még tisztázd ezeket a feltételeket, az ár nem számít mindenkinek mást jelent. Nekem azt jelenti, hogy valami felső luxus kategóriás (10 ezer + dollár) órát szeretnél, viszont kvarcot, ami meg szinte kizárja az előzőt.
szerk: mire elküldtem, már látom válaszoltál. Szóval akkor az ár nem számítból az lett, hogy 200k-ig max?
[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
Bepörögtek ezek a Steinharték, mindent DLC-sítenek: [NERO]
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz Vasinger! #127342 üzenetére
Javaslom akkor még ezt a Hamiltont is, az oldalon lehet 15%-ot alkudni, így 380 EUR körül adják, garanciával, hivatalosan.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
fagyalllo
őstag
válasz jagertibi #127334 üzenetére
Nekem fehér, fémszíjas testvére van, bátran vedd meg.
(#127336) Narakh: ne vele akard megcsináltatni, csak az alkatrészeket rendeld meg tőle és egy helyi szakival szereltesd össze.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Vasinger!
nagyúr
válasz condy #127314 üzenetére
Hát nézd, azért a határt nem a csillagos ég, de most jelenleg egyáltalán egy órát akarok találni ami tetszik, aztán vagy lesz rá pénzem, vagy nem
csabulaxi:
Ennek nagyon vastag pereme van és csak 4 szám van a számlapon.
g0n21:
Szintén ugyanaz a bajom az első kettővel, a külső plusz gyűrű nem kellene rá, számomra teljesen felesleges és csúnya. A harmadik Hamilton Khaki Field az viszont nagyon bejön.
Eagl3:
Szintén a gyűrű nem tetszik rajta.
Sungoo
Citizen BM6831-59E Sport Aviator Tetszik
Takuun:
Nem rossz, de túl sok rajta sallang, nem tudom mi a nevük azoknak a kis óráknak a számlapon, azok nem kellenének oda.
fagyalllo:
Túl kicsi a számlapja, de egyáltalán nem rossz.
TimeCenter:
Igen ezt már korábban Takuun is linkelte, ott leírtam mi a baj vele.
Összegzés:
Most rájöttem, hogy a radio controlled órák nagyon jók lennének, mert akkor se a napokat, se órát nem kéne állítgatni, ami nagyon kényelmes lenne.
Lehet hogy a fémszíjból is lejjebb adnék, mert láttam, hogy bőrszíjasból is van olyan ami gyorscsárdás, csak gondolom a bőr/műbőr nem szereti annyira a vizet, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz WiZARD #127332 üzenetére
A kérdés feltevése alapján a kérdező az én olvasatomban nem az a kifejezett órabuzi (mint mi itt páran), szerintem csak egy faja időmérő eszközt szeretne. Erre én is valami rádió kontrollos, eco-drive Citizent mondanék, nem csilliárd forintos svájcit, akkor sem ha a pénz nem számít
Holnap majd jól beletépünk...
-
Narakh
senior tag
Egy rövid ideig komolyan elgondolkodtam egy Yobokies-féle SKX007 modon. Aztán árajánlatot kértem tőle. Hát...egyedi óra ide vagy oda, százhúszezret (plusz áfa) egy kicsit más sokallnék egy 7s26-os jószágért.
Az én készülékemben van a hiba?
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
szbalogh
addikt
válasz WiZARD #127330 üzenetére
Ha tudom, hogy negyed milliárd Ft egy Patek, Akkor nem szedem szét
Ennek a Patektelenítése már megtörtént.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
-
WiZARD
addikt
válasz condy #127314 üzenetére
Próbálok ár nem számít alapon keresni, de q nehéz.
Vagy számok nincsenek meg mind, vagy dátum nincs, vagy hét napja nincs, vagy fémszíj hiányzik.rázogatni szerencsére egyiket se kell, mind automata, amit néztem
talán ezek vannak a legközelebb, de itt sincs fémszíj
erre talán lehet szerezni fémszíjjat
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Takuun
aktív tag
Ez bár nem fém szíja, de mindenben megfelel az általad leírtaknak: [Citizen AT8011]
A fém szíjat szerintem meg lehet oldani, mert hasonló modellből van fém szíjas változat is.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
-
condy
senior tag
válasz Toxiksteel #127293 üzenetére
Még nem rendeltem tőle, de ha nem lesz jó, akkor majd reklamálok.
Vasinger!: Ezzel az "ár nem számít" megjegyzéssel elég magasra dobtad a labdát. Már lelki szemeimmel látom előre az ajánlatokat.
Broomi: Gratula! Használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Óravétel előtt lennék, de teljesen tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán merre nézelődjek.
Amit szeretnék:
- Fém szíj
- Lehetőleg fekete alapon, fehér számok, mind a 12 darab.
- Legalább nap kijelzés számmal, de az se baj, ha hét napja is ott van mellette
- Közepesen nagy átmérő, nincs igazán nagy csuklóm.Ennél több nem kell, tehát viszonylag minimál stílusú legyen.
Ár nem számít.
Mechanika olyan legyen, hogy ne kelljen rázogatni/felhúzni, csak járjon évekig, viszonylag pontosan és max. elemet kelljen cserélni benne.
-
7s26c
őstag
csak kíváncsiságból... 50000-ig bezárólag melyik automata órát tartjátok a legjobb vételnek? (új) Köszi!
[ Szerkesztve ]
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
szbalogh
addikt
válasz CoolBoy323 #127265 üzenetére
Nincs valami vásárló szolgáltató az usákoknál aki megvenné és olcsón idepostázná?
Nick: HE_Storm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest