- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz zsakadam #126784 üzenetére
Valóban.. esetleg ha tud valaki értelmes alternatívát, szívesen veszem... Lényeg, hogy automata legyen, világos számlap, zafír, jobb esetben vízálló, sötét bőr szíj menjen hozzá és lehetőleg kék mutatók (ez a gyengém... ).
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Broomi
tag
Sziasztok.hozzáértő véleményt szeretnék kérni,a kiszemelt óráról. Citizen AT9030-55L. Válaszaitokat előre is köszönöm
-
adoks
aktív tag
válasz Reverting #126788 üzenetére
Hantosék engem nagyon át akartak vágni. A munkával nem volt baj, de pont a dupláját akarták kérni mint amit ők mondtak előzetesen.
28000 helyett 56000-et egy Certina számlapcseréért. Az volt a szerencsém, hogy volt egy rögzített telefonbeszélgetésem amiben elmondták, hogy a számlap+munkadíj együtt 28000. Mikor kész lett az óra, mellesleg hónapokig vártam rá, akkor felhívtak, hogy akkor 28+28 lesz a vége. Mondtam hogy nem ebben egyeztünk meg és elküldtem a telefonbeszélgetésünket. Így nagy "kegyesen" azt mondták, hogy jó hát akkor legyen annyi, de akkor nincs gari a javításraEz úgy 4-5 éve volt...
Ezért is kértem most hogy ajánljatok valamit, mert oda többet nem megyek.
Viszont 3 hozzászólásomra sem reagált senki 2 nap alatt.[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz Deskdiver #126783 üzenetére
Sajnos sok a hiszékeny, naív ember akik bedőlnek ilyen képtelen ajánlatoknak talán így ünnepek előtt még hatványozottabban.
Razor1: szerintem egy ref. számmal kezd, hogy be lehessen azonosítani az órát pl., hogy chrono szerkezet van-e benne mert annak nyilván drágább a szervize.
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
zsakadam
tag
válasz apholyon #126774 üzenetére
Szia!
Szerintem ezt ne rendeld kintről... Én is most voltam Orient vásárlásban és az első kiszemeltem nekem is a Sun&Moon volt (végül nem az lett). Viszont voltam bent a Westendben a Tutu-nál és ott, velük nagyjából egy magasságban oldalt van egy másik órás... Ott ezek a régebbi Sun&Moon-ok 49.000-ért voltak... Számlával, itthoni garival, zafír üveggel szerintem nagyon jó vétel. Én is megvettem volna, ha addig nem ejti rabul a szívemet egy másik Orient..., ami viszont csak a Tutu-nál volt. Most már ott sincs, mert nálam van
[ Szerkesztve ]
-
Razor1
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 5 éves Tissot PRC 200 Automatic órám, tökéletesen működik. Eljött az ideje az első karbantartásnak, de nem vagyok képben az árakkal. A váci utcai Millenium Óraszervizben megkérdeztem, 40-50ezret mondtak, ami elsőre kicsit soknak tűnik az óra értékéhez képest.
Mi a reális ára egy ilyen karbantartásnak? Ha van tippetek, hova vigyem, azt is örömmel veszem. Köszi!
-
Gabor970
addikt
válasz alphaville #126767 üzenetére
Egy kollégának van automata krono tissotja, amit már garanciában javitani kellett. Elszabadult egy alkatrész benn, fellazult csavar miatt. A garis szervizben kérdezte, vegyen esetleg omegát, azzal nem kell ilyen bakikra számítania? Válasz az volt, vegyen Orient Star-t, azzal nem lesz gond.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Orient 46b46 werk-ről vélemények? Meglepném magam egy Sun and Moon-nal, persze dfi-n elfogyott, amelyik tetszik... mi a tapasztalat, mennyi idő, mire újra elérhető lesz?
Előre is köszi!Szerk.:
Erre gondoltam:
[link][ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
válasz alphaville #126749 üzenetére
Ez jó volt... gondolom asszony nem olvas fórumot
-
adoks
aktív tag
A sokat emlegetett hongkongi webshoppal mi a tapasztalat vám szempontból? Átcsúsznak az órák vagy még rájön itthon az áfa+eljárási illeték?
Köszönöm a válaszokat. -
Toxiksteel
csendes újonc
válasz Tomiemax #126746 üzenetére
Ismerős sztori! az Éhes homáron olvastam egy hasonló történetet. Ott kettő márkaszerviz erősködve állította az alanynak, hogy csak teljes szerkezet csere, de kitartó volt,és betért egy Óráshoz aki azonnal, a többiekhez képest fillérekért megoldotta. Talán TagH. volt a szerkezet. Érdemes rákeresni!
-
-
zsakadam
tag
-
End-ru
aktív tag
Az itt hirdetett cuccok valami másolatok ennyiért? [link]
„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
Wg5113
aktív tag
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz teratti #126754 üzenetére
Köszi, láttam, szerkesztettem.
Egyébként jól tudom, hogy a kérdéses Tissot valami ETA szerkezettel van szerelve? Az azért elég szomorú, hogy már egy standard szerkezethez is a neten kell órást találni, meg hogy miért nem lehet azt mondani, hogy "nem értek hozzá, nem tudom megcsinálni, csak cserélni tudom"?
Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
És ezt már az asszonynak is mondtad?
Tomiemax, melyik városban keresel órást? Szerk.: ja, látom közben írtad... Parancsolj, itt van Dzsana! Küldj neki privátot, az a legegyszerűbb.
Ha az asszony már ettől az egy órától is válni akart, ne szokj rá erre a topikra, mert annak garantáltan válás lesz a vége...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Tomiemax
újonc
Alphaville
Most egy kicsit jobb kedvem lett!Misinek: Heves
Szizolnak, Misinek "az órát hordani kell": Azt hiszem megtanultam és hamut szórtam a fejemre. A büntetést métósággal fogom elviselni.
Sungoonak és mindenkinek: Dzsana Mestert meg fogom keresni, de előbb bátorságot gyűjtök .... meg megtanulom ezt a fórumozás dolgot.
Köszönet mindenkinek!
...Nem értek az órához. Le Locle-ban terem?
-
Narakh
senior tag
válasz Veron #126747 üzenetére
A többi fizetési módról nem tudok nyilatkozni, de PayPal-es vásárlás esetén minden gond nélkül vonnia kéne az accounthoz rendelt számláról. Arra ügyelj, hogy a fizetésnél átváltáshoz a saját bankos opciót válaszd a PayPal rátája ellenében. Így USD-ben terhelik a kártyádat, amit a bankod vált át automatikusan forintosított összegre, így az ő árfolyama dönt, míg a PayPal rendesen lefölözné a pénzed.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Wg5113
aktív tag
Tudnátok adni email cimet a Steinhart Günteréhez email elérhetőséget, köszönöm.
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Aki járatos Skywatches rendelésben, segítsen légyszi!
Paypalos fizetés esetén már a Paypal számlán kell lennie a pénznek, vagy elég ha csak a hozzárendelt számlán van pénz? Valamint ha nem Paypallal fizetek, akkor még milyen módokon lehet?
Próbáltam "guest"-ként eljutni a fizetési módokig, de állandóan a név kitöltését hiányolja, bár olyan mező nincs.Kösz!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Tomiemax
újonc
válasz Misi1979 #126737 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok profi fórumozó, nem tudom mi a szokás, hogy egyenként kell válaszolni, vagy sem. Ezért összefoglalom.
Igen én is úgy éreztem, hogy meglátták a "vidéki lúzer" feliratot a homlokomon. És mivel műszaki ember vagyok, nem tudtam megemészteni a diagnózist.
Azóta az órásokat járom. Elemcserét bárhol vállalnak. Aztán volt olyan műhely ahonnan magamtól fordultam ki, látván a munkakörnyezetét. De ÓRÁS SZAKEMBERT nem találok. Pedig már az ország másik végébe is elmennék. (Heves megyéből).Esetleg egy megbízható SZAKEMBER JAVASLAT? Olyan ahová ti is elvinnétek a kedvenceteket.
-
resool
aktív tag
-
imcsoo
aktív tag
[link] Ez innen eredetinek tűnik, vagy mennyire megbízható oldal? És maga az óra milyen, mert sokat láttam hogy írtátok nagyon jó stb.
-
Unsign
tag
-
Misi1979
őstag
-
Szizol
tag
válasz Tomiemax #126731 üzenetére
Én is elvinném egy másik szervizbe is. Valószínűleg nem tett jót neki, hogy sokat állt egy helyben, ilyenkor az olajozás nem lesz egyenletes és amikor újra elkezd járni esetleg sérülhet vagy kophat valamelyik alkatrész. Viszont talán ez önmagában nem indokolna egy komplett szerkezetcserét. Mivel ilyen keveset hordtad még az is elképzelhető, hogy eleve egy selejtes szerkezetet fogtál ki csak ennyi idő alatt még nem jött ki a probléma.
-
-
Misi1979
őstag
válasz Tomiemax #126731 üzenetére
Te is tudod a választ. Szerviz kell neki. Nem szakszerviz, szerviz
Nem a szervizperiódus be nem tartása miatt "romlott el" az órád, hanem van egy másik alapszabály az automata óráknál: párhetente illik hordani őket, legalábbis felhúzni.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Broomi
tag
Azzal én már nem igen foglalkozom,hogy másnak tetszik-e amit hordok,én magam miatt venném a chronograph ot mert az tetszik ilyen egyszerű!
-
Tomiemax
újonc
Szép estét minden órakedvelő fórumozónak!
Véleményeteket szeretném kérni.
Öt éve megleptem magamat egy új Tissot PRC 200 automata, stopperes órával (T014.427.11.051.00). A Google szerint C02.211. A drágaságot kb. 3-4 hónapot használtam összesen, alkalmi viseletként. Sohasem volt vízben, és nem ütöttem meg. Erősen biztosan nem. Nemrég azt vettem észre, ha nem mozgatom a karomat, viszonylag gyorsan leáll. Gondoltam karbantartás hiánya van, mert bizony megfeledkeztem a 3-4 évenkénti szükségességéről. A szervízben azt mondták, hogy szerkezet csere szükséges, az óra új árának 2/3-részéért. Ez mélyütés volt számomra és azóta sem hevertem ki (1 hónap). Nagyon rossz érzésem lett, így órát végül javítás nélkül elhoztam a szervízből. Azóta is tehetetlenül nézem esténként a kicsikét és nem tudom mit tegyek. Az óra rövid csuklómozgatás után most is jár kb. 25 percet és ilyenkor „minden funkció működik” rajta. De a koronával nem tudom felhúzni (korábban sohasem próbáltam), bár az a fogaskerék, amelyiket a rotor hajtja, az kézi felhúzáskor is forog (hátul látszik).
Lehetséges egy ilyen kategóriájú óránál, négy hónapnyi járás után, hogy szerkezetet kell cserélni?
Amennyiben itt van, aki az órámat bevizsgálta, az ő válaszáért kifejezetten hálás lennék!!!Előre is köszönöm a hszeket!
-
krx21
nagyúr
válasz jookomak #126724 üzenetére
"Többieknek: miért akar mindenki elsőre sokmutatós agyonbonyolított számlapos órát?"
Lehet mert az teszik neki... Gondolom csak a megjelenése miatt.Holnapra lehet megvan a kollekcióm....
Persze nem presztízs órák, csak jó minőségű quartz órák... A zafír üveg nálam is követelmény volt, sokáig szép maradhat...
Szerettem volna Seiko-t, de hosszabb vizsgálódás után azt a konzekvenciát vontam le, a Ciziten többet ad a pénzemért... Úgy álltalában gondolok itt pl: a zafír üvegre, az a Seiko-ál drágább általában... Persze ez nem feltétlenül van így...[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz Broomi #126720 üzenetére
Festinát inkább ne. Certina, Tissot, Seiko, Citizen, Casio, Bulova. Ezek kb minden beleférnek árban (ugye kronó ilyen árban--->csak kvarc lehet). Vedd meg ezek közül amelyik tetszik, nem dönthetünk helyetted. Arra figyelj, hogy zafír üveges legyen, én speciel legalább wr100 vízállóságot választanék. Ezen kívül, hogy ne legyen integrált szíjas, kb ennyi. Ja és átadom a lehetőséget a következő hózzászólónak, hogy lebeszéljen a kronográfokról, és rábeszéljen egy automatára
Többieknek: miért akar mindenki elsőre sokmutatós agyonbonyolított számlapos órát?
-
fagyalllo
őstag
Összeállt a a szegény ember LLD-je, mutogatók, számlap, belső lünetta, ínyenceknek domború zafír, az alap pedig csak $90-100, a végeredmény olcsóbb mint némelyik SRP 5-ös.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz resool #126719 üzenetére
Tax-ot írt, de nem érdekes. Rákeresek a hozzászólásokban, nem égek itt tovább. DFI-ről már rendeltem, az tiszta ügy volt, készséges ügyfélszolgálattal. Valamikor ezt is el kell kezdeni. Ha oroszoktól megjött az óra, innen is meg fog.
Lume kérdés részben megoldva, piacon vettem 4,5 cm-es zölden világító számokkal 230 V-os /nem adapteres,azt utálom/ asztali ébresztőórát 2500-ért. Jó minőségnek látszik. Még bemérem az áramfelvételt azért, ne hivatkozzanak rám Paks II. hívei...39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Broomi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,épp óra vásárlás előtt állok és nem tudom elődönteni melyik márka legyen,én a Festinát,illetve. a Tissotokat néztem,a keret ami lenne rá kB 300-350€ ja és chronograph legyen!
Köszi a válaszokat! -
resool
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #126718 üzenetére
Nem lehet, hogy a dobozra gondolsz a 4 dollárnál? Mert az pont annyi.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Narakh #126712 üzenetére
Ne csalj, én csuklócsont felett hordom. Köszi a képet, sztem jó lesz nekem.
Terra : Neked is kösz, legfeljebb én is passzolom, de most kell egy óra. Boctok óta nem vettem csak kínait.
Resool : Átállítottam az országot, de maradt. Megpróbálok írni nekik PP ügyben, csak nyugisabb lenne. Jó, h megfogadtam, nem rendelek semmit Karácsony előtt a tumultus miatt, de most rám jött.
Fagyalllo : Köszi, elég lesz talán, a mutatókra talán jutott elég. Ha beválik az óra, úgyis mutató csere valószínű, snzg71 típusú egyenes szabásúra.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
veloke
tag
válasz terra052 #126715 üzenetére
Jó kis órák ezek a Sinn-ek, látszik rajtuk a minőség és a precíz német kidolgozottság, de engem kicsit zavar, hogy némelyik modelljük megtévesztésig hasonlít a "nagy" elődjére...Pl Sinn st103 a Breguet pilóta kronográfra. Nem tudom a többi modellel mi a helyzet, de ezeken a segédszámlapok elhelyezkedésén kívül szinte minden dettó ugyanúgy néz ki....
-
terra052
őstag
Megint promo, de csakis közszolgálatilag. A Sinn nagyon komoly VIDEÓT KÜLDÖTT, érdemes megnézni, akit érdekel.
De kit nem érdekel itt egy Sinn videó?werkmania.hu
-
terra052
őstag
válasz 5-ös kezelő #126701 üzenetére
Nekem a 18-18,5-es csuklómon a 37-es SNK369 nagyon kicsi volt, így vérző szívvel, de hamar új gazdára lelt
werkmania.hu
-
Narakh
senior tag
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
-
fagyalllo
őstag
A lume ezen elég kis felületű, csak a pöttyök világítanak, nem túl erősen, de kitartóan.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
WiZARD
addikt
válasz Mr. Deluxe #126704 üzenetére
köszi a válaszokat.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
resool
aktív tag
Ha átállítod Mo-ra a szállítási címet akkor nincs azaz extra 4 dollar.
-
BAti77
aktív tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz csabulaxi #126668 üzenetére
Eddig azt hittem, külföldről írnak kivándorolt honfitársaink, vagy nagyon ittas állapotban lévő orbanisztáni honfitársaink. Ha nálam értelmetlen a szöveg, azért lehet, mert a Vista képernyőillesztőm hibája miatt gépeléskor elugrik a kurzor, és máshová írja - nem mindig veszem észre.
Voyi : Jól néz ki, csak az a fránya dátumtárcsa színben elüt a számlaptól, és /nekem/ nagy.
Fagyalllo : Én már majdnem rendeltem tőlük, snzg71j1 volt a kiszemelt, 40 ezer körül. De a tok nem elég kerek.
Tegnap éjjel meg majdnem rendeltem Sky-ról egy ilyen óccó szajkót, csak élőben kellene a csuklómon látni a 36-37-es méretet. A fekete még kisebbnek is hat /17-es csukló/. Orient Flight menni fog, ez lesz helyette talán. Más is vett itt ilyet, ha jól tudom. Lume remélem erős, forma bejön, ár jó, mutató esetleg csere egyenesre.[link]
Furcsa ez a Sky, majd visszaolvasok, még nem rendeltem innen. Rárak 4 dodó adót még, de így is olcsó szerencsére.39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest