Hirdetés
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
szundybence #104932 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. 21 vagyok és például ma is egy ilyen felújított kacatot viseltem a vizsgámon. És nem azért, mert hülye vagyok, hanem mert feelingje van, mert ketyeg-mocorog, mert tetszik. Imádom. Dzsana is hobbiból tanulta meg a szakmát, mert érdekli-szereti, ezért is olyan jó benne. (Nyilván pénzért csinálja, de ki az a hülye, aki nem akar pénzt keresni a tehetségével?!)
Azzal pedig az égvilágon semmi baj nincs, ha ezt te nem érzed át, ha neked elég egy pontos óra vagy az okos telefon. De kérlek ne próbáld már meg ezt ledugni egy óra fanatikus topic tagjainak torkán, mert ez olyan, mintha széllel szembe vizelnél, bennünket ebben az ügyben hidegen hagynak a racionális érvek. Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest