Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Van egy kis ezres swiftem, 1996-os. Szeretném még megtartani mert nagy gond nincs vele viszont szeretnék kicsit felújíttatni. Szeretnék rajta egy motor felújítást/generált. Kicsit eszi az olajat, kicsit füstöl illetve itt ott van olaj folyás (bár a betonra 1 csepp se ért le soha). Lényeg a lényeg hogy szeretném rendbe rakatni a motort. A kérdésem az lenne hogy kb mennyibe is kerül ez? Tudom így nehéz megmondani de mégis, milyen árra lehet számítani?
-
Barell
senior tag
Sziasztok, Suzuki Swift 1996, 5 ajtó, 1.0. Erre keresnék olyan sportdobot ami a legkevesebb mókolás nélkül rá megy és nem hangos, csak kellemesen öblös, hallható. Akár linket is megköszönök!
-
Barell
senior tag
Sziasztok, SOS! adott egy régi swift (96) és olajcserét csinálnák. Adott minden hozzá, vettem egy benzin szűrőt is de sehol nem találom hogy hol lehet. Tudna ebben valaki segíteni?
-
Barell
senior tag
Sziasztok, adott egy régi Swift (96) és elérkezett az olajcsere ideje. Az autót 3500km-el vettem, 2x biztosan átfordult az óra de 3x nemhiszem tehát most van benne remélhetőleg 213000km. 15W40-es olaj volt benne de kicsit ette, kellet után tölteni ez alatt a 10k alatt. A kérdésem az lenne hogy milyen olajat vegyek bele? Kapni szettben Eneos-t szűrőkkel 7500ft-ért de nekem nem mond semmit az az olaj. Szeretnék valami minőségibbet ha már ilyen kis öreg és így kitart. Tehát a lényeg hogy eszi is kicsit, öreg is kicsit, sokat is ment kicsit, mit adjak neki?
[ Szerkesztve ]
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Gyors kérdés leegyszerűsítve: Suzuki swift (96 előtti) reggel szétfagyva pöcre indult amíg odébb álltam vele 2 métert majd most este próbálnám indítani és nem indul. Az önindító forgatja, fel fel hörren a motor de vissza is fullad. Olyan mintha nem kapna benzint de az van benne. Remélem csak valami kis szűrő eltömődés vagy valami lehet de nem értem hogy reggel miért indult be most meg nem akarta az igazságot.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Adott egy régi swift amin bal első lámpát szeretnék kivenni majd egy másikat berakni. Kérdésem az hogy ehhez elegendő a csavarjait illetve csatlakozóját szétszedni és ki jön vagy esetleg útban lehet neki a lökhárító, helyzetjelző?
-
Barell
senior tag
Sziasztok, adott egy régi Swift. Szeretnék valamilyen úton módon állítani a fényszóró magasságon de nem jöttem rá hogy mi ként tehetném. Az egyik fényszórója gyária másik egy után gyártott ami kicsit felhord, főként ezen szeretnék kicsit állítani. Van ennek valami módja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest