Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz dethroner #61006 üzenetére

    Persze, ahogyan a bringások közt is van hülye, úgy találsz olyat az autósok, motorosok, gyalogosok között is aki ön és közveszélyes. (Lásd pályán rollerezo, vagy zebrán minden helyzetben kilépő gyalogos)
    Csak amíg bringásokat buszra ülteted az embert, annak túl sok értelme nincs mert az nem fogja csökkenteni a város forgalmát (az autós szempontból ugyanazt erősíti, mint ami az alap probléma, csak plusz kényelmet ad az autósoknak, hogy arra se kell figyelni), mint autóról-barmilyen közösségi közlekedőeszközre (nem csak buszra gondolok itt)

    Meggyőzni úgyse fogjuk egymást, nagyon más véleményen és nézőpontok vagyunk, valószínűleg az is számít, hogy más városban vagyunk, de azt nem lehet vitatni szerintem, hogy feleslegesen sok autó van a városokban, dugóban alldogalni pedig senki nem szeret.

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák