Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxbury

    őstag

    válasz Roxbury #50438 üzenetére

    Úgy néz ki meglesz a hiba. Felhívtam a Rewoprot megint, azt mondták nagyon kicsi az eselye, hogy elektronika hiba ha nincs hibakod. Mondták, hogy megbeszélik. Visszahivtak. Arra jutottak, hogy valoszinuleg fel vannak cserelve az abs kockában a fékcsovek. Megnéztem az autót. Forditva van bekotve az egyik körön a fékcső.
    A főfékhengertől a két felső szélsőbe jön be gyárilag a fekcso. Onnan a két kozepso megy az elso kerekekhez. Na most nekem ugy kototte be ezek szerint nyáron anno egy szerelo az abs kocka csere utan, hogy a balos ketto az jol van. A balos jon a fofekhengertol, a balrol a masodik megy a bal elso kerekhez. Viszont a jobb oldalon a legszélére jonne be a fofekhenger, na most oda a jobb elso kereket kototte be. Jobbrol a masodikra lenne rakotve a jobb elso kerek. Na oda meg bekototte a fofekhengert. Este csereljuk is vissza a fekcsoveket.

    Bárki így jár ABS kocka csere után, az akkor tudja, hogy ez a hiba. ( ABS KOCKA KERÉK BLOKKOL)

    Itt a gyari utasitasban a helyes bekotes

    [kép]

    Itt egy helyes bekotés. Látszik, hogy a szélén kene lennie a ket hosszabb teteju fekcsonek.

    alt="" title=""

    Es itt az enyém. Na most nekem latszik, hogy a jobb oldalon a hosszabb teteju van bekotbe jobbrol a masodikba. A rovidebb pedig a jobbosba, ahol semmi keresnivaloja nincs.

    alt="" title=""

    [ Szerkesztve ]

    | Galaxy S23 | Watch5 Pro |

Új hozzászólás Aktív témák