Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Ezek az fps dropok engem mindig megzavarnak, mert simán hiszem, hogy a gépemmel van valami szarság, mert nem csak AAA címek csinálják, hanem olyanok is amiket a laptopom is elvisz 1660ti-al, ott is megmeg akad. De akkor megnyugodtam, hogy szarok ezek a játékok mindenkinek.
#8 kolopele: Tudod az a baj, hogy ezek a játékok a legnagyobb esetben nem tartalmaznak mondanivalót. Megcsinálják, összehánynak valami játékmenetet, de semmi érdemleges téma, érték, csak adjuk már ki alapon nyomják. Vagy mnet közben fogy el az ihlet. Ha nincs mit végigmeséljenek, nincs is mivel megtölteni a játékot é nekünk meg nem lesz miért végigtoljuk.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kolopele
nagyúr
Tényleg semmi köze az Ori - hoz, viszont kicsit unalmas így lassan két óra után. Ennél a játéknál pont előny az, hogy rövid, és sajnos a szokásos fps droppok itt is meg vannak, úgy tűnik mára ez már minden játék részévé válik sajnos. Itt persze nyilván nem zavaró olyan szinten, mint mondjuk egy Hogwarts, Last of Us, Jedi, Gollum esetében.
-
GodGamer5
addikt
Végtelenül unalmas játék, az első félóra után töröltem is.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
wolfman
veterán
Az ilyen Indie játékoknál mindig olyan érzésem van, hogy ha egy idő után termel rendesen bevételt, kaphatna részletesebb grafikát is. Nyílván a kevesebb büdzsé végett alkalmaznak minden egyes alkalommal, ilyen "felületes", egyszerűbb grafikát, de ha már befutott, lehetne emeni a részletességen, hiszen teljességgel megérdemelnék.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
félisten
Jó játék és hangulatos. Vannak benne tényleg egyedi ötletek, de mégis is azt gondolom ebben sokkal több is lehetett volna.
Kicsit Rime, kicsit Ori dizájn, de azért azokban szerintem több tartalom volt ennél.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest