Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Más eszköz vagy média már gyakorlatilag nem is létezik. A közvetlen (és tágabb) ismeretségemben is egyre kevesebben vannak, akik gondolkodnak és mondjuk egy hasonló témáról lehetne velük érdemben beszélgetni. (Van most egy beszélgetős műsor a TV-ben, minap feldobta a Youtube, de látatlanban nem nyilatkozok róla, az már elkezdett határokat feszegetni.) Nincs különösebben baj szerintem, ha itt mindenki leírja a véleményét, megvitatjuk, örülünk, csak megváltani a világot ezzel nem tudjuk.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Neurotoxin
őstag
Az összes, általad felsorolt hangos kisebbség irányzata, hangja egyre jobban tompul, mert az emberek nem hülyék, hogy ezt erőltessék rájuk a médiában, sőt, minél inkább tolják, annál inkább a visszájára fordul. Rendre azt hallani, hogy az ábrázolt nők túl szexik, a férfiak pedig nagyon férfiasan vannak ábrázolva. A '80-as (talán még a '90-es évek derekán is) években olyan tévésorozatok, filmek, videoklippek készültek, amikben lemásztak a hormonok a képernyőről, mégsem zavart ilyen mértékben senkit. Schwarzi filmek? Manapság mit látunk a közösségi médiában? Persze, legyenek a férfiak kevésbé férfiasak, a nők kevésbé nők, mosódjanak el a nemek határai...Hát kösz, de nem.
@podtibi: Engem speciel nem zavar cisz heteró férfiként (más megfogalmazásban, "szuperheteró"), ezzel adják el a játékot. Sőt, rengeteg csaj streameli ezekben a percekben is játékot, szerintem őket sem igazán zavarja. Inkább nem látom értelmét beleállni abba, hogy miért szükséges vagy szükségtelen ehhez nyúlniuk a marketingeseknek. Fentebb már leírták, ennyi erőből az összes ázsiai "manga-lány" média terméket napestig lehetne ekézni.
@TBT:"Én úgy mondanám, hogy minőségben nem igazán Naughty Dog/Santa Monica Studio/Guerrilla Games színvonal" Óó, tehát csak ők, a "nagyágyúk" tudnak élvezhető játékot letenni az asztalra. Értem....
Nekem ez a fajta mantrázás már annyira elcsépelt.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Döglött Róka #10 üzenetére
Béna lett?Biztosan egy játékról beszélünk?
Eszembe jutott egy mostanában alkotott meme:
-
Neurotoxin
őstag
+1. Elsőre japán fejlesztésnek gondoltam a főszereplő hölgy fenotípusa alapján. Azért az enemyk kategóriáin felnevettem: "Gigas és a Corrupter főellenfelek"
Jó hogy már nem Renitent, Agressor vagy Dominator
Kár hogy nem jön PC-re/Xbox-ra, pedig játszanám, néhol egészen szép, főleg a belső terek!Tudom, attól nem lesz szebb valami automatikusan, hogy UE5-el készítik, de már a negyedik évébe léptünk a generációnak és még mindig UE4 játékokat kapunk. Mondjuk 21.-én jön a Hellblade 2, immáron UE5-ön.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Látványos akciójáték soulslike-elemekkel, amelynek legközelebbi rokona sok szempontból a Nier Automata. Hát csoda, hogy azonnal belevetettük magunkat?
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Corel Draw topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest