-
GAMEPOD.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Na mi van, Szél van és senki nem izgul?
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3596 üzenetére
De még mennyire nem is számítottam erre a szélre. NBA2K14 lessem remélem megy még lentebb az ára. Ha nem karikor bezsákolom.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3594 üzenetére
És itt van JE!
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
albert8
veterán
válasz morvaigaben #3592 üzenetére
Szerintem ma!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
morvaigaben
tag
Jajj megy az izgulás, vajon ma kezdődik a Szél?
(amúgy nagyon örülök neki, legalább nem költök semmit, mert nincs mibű )"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3589 üzenetére
Nálam is így van, ha kell a játék megveszem, de nincs időm játszani vele mert pont mást tolok. Addig félreteszem aztán amikor végeztem a játékkal rongyosra játszottam kezdem a következőt. Időm nekem sincs sok játszani de csinálok időt magamnak alvás helyett játszok meló után vagy előtt.
-
morvaigaben
tag
Nálam már szimplán csak úgy van, hogy javarészt azért vettem meg, mert kellett, pár kivétel van csak, de egyszer mindennel végezni fogok (ami acsis, azt 100%-ra, ami nem, azt végig játszani).
Csak itt a gond, hogy egy ideje felülkerekedtek rajtam a játékok, túl sok lett, és valamivel elkezdek, de vár még 6 másik.
Mostanában nagyon nincs időm... és nem is nagyon lesz már ezek után, ha majd dolgozni fogok, de legalább lesz választék munkából hazajövet arra a 2-3 órára!"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #3587 üzenetére
Előfordul az ilyen veszel magadnak valamit és nem tetszik, de kellő utána olvasás (tesztek, teszvideók) után azért 90% eltudjuk dönteni kell vagy sem a játék.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Serpiko #3586 üzenetére
Nálam is volt olyan, hogy megvettem a bundlit első felindulásból, aztán elajándékozgattam, mert jobban utánaolvastam, és egyik sem tetszett. Így is túl sok plusz sorom van, ami csomagban volt, vagy minden várakozásom ellenére nem tetszett (pl. Bioshock, Dishonored, CounterStrike, és még sorolhatnám).
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #3585 üzenetére
A másik múltkor ajánlott nekem valaki Far Cry 3 gémet ingyen ajándékba adta volna. Nem fogadtam el pont aztért mert nekem nem jön be a gém nem játszottam volna vele. Tudom ajándékot nem illik visszautasítani, de azt mondtam neki adja olyannak akinek tényleg kell és játszani is fog vele.
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #3583 üzenetére
Jól érted rogyósra játszom amit megveszek kijátszom fullra. Csak azt veszem meg ami tényleg kell és játszok is vele nem vagyok ilyen plusz sor huszár. Csak azért nem kell egy játék, hogy több legyen a listámban. A másik nem szoktam belépni játékba azért, hogy csak pörögjön az óra sem idlézni sem szoktam. Ha játékban vagyok akkor játszok, ha nem akkor nem játszok ilyen egyszerű.
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #3581 üzenetére
Visszaigazolva! Barátok láthatják csak a profilom újra. Azért ha az összes játékom megnézed ott láthatod vannak gémek amikkel elég sok órát játszottam.
-
addikt
válasz morvaigaben #3576 üzenetére
A chates Barátoknál tudsz adni neki zárójeles nevet (Becenév hozzáadása), akkor majd nem kevered össze
Én a PH!-s neveket írtam oda, az úgyse változik.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3576 üzenetére
Na ez zsír Azért izgulok kicsit nehogy összekeverd
(#3578) morvaigaben: visszaigazolva
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3574 üzenetére
Tagfelvétel nyitva! Gyere vegyél fel...
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #3571 üzenetére
Vegyél fel szeretném itt a link nyilvánosra raktam amíg felveszel. Aztán meglesheted a játékaimat illetve azt mennyit játszottam és mivel. Nekem csak steamen vannak játékaim mást nem is veszek csak steamen illetve steames dobozost
-
addikt
válasz BomiBoogie #3571 üzenetére
Csak azért írtam hogy esetleg ne keresgess hiába Steamen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz BomiBoogie #3569 üzenetére
Nem ugyanez a Steames neve, és privát is a profilja (Barátok mondjuk láthatják, azok vagyunk azért látom).
De ha el akarja árulni valójában mi ott a neve majd ő megteszi, én inkább nem adom kiCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Serpiko
addikt
Ez jól hangzik még egy szél karácsony előtt izgulok már most. Nem vettem semmi játékot mostanában mondjuk akcióban sem volt olyan ami a kívánságlistámon van. Remélem karácsonykor akciósak lesznek vagy talán előbb is.
-
addikt
válasz BomiBoogie #3565 üzenetére
Lehet ajándékba is venni játékot...
-
addikt
válasz BomiBoogie #3563 üzenetére
A pletykák szerint lesz még őszi is december elején
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3560 üzenetére
A karácsonyi szét várom és már nagyon izgulok miatta.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3558 üzenetére
Üdv! Itt az izgulásos szakma topikban. Nem vettem magamnak semmit nem találtam kedvemre való gémet. A haveromnak vettem meg a Left 4 Dead 2 gémet ajándékba. Multkor nem oylan régen asszem hétvégi akcióban magamnak az AC III vettem meg.
-
morvaigaben
tag
válasz Serpiko #3557 üzenetére
Miújság emberek???? Rég nem néztem ph-t, ha kimarad pár nap, elrettent a 1xx új hsz száma
De most próbáltam átnyálazni a fontosabb topikokat.Serpiko mit szermányoltál a helowíni szélen?
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #3554 üzenetére
Így van Kuba visszatértem Terminátorosan Most nyálazom át a gémeket. Mit veszek még nem tudom... Ezek lesznek végig ilyen áron vagy minden nap lesznek gémek amik extra leárazást kapnak még pluszban.
-
KubanitoS
veterán
válasz Serpiko #3553 üzenetére
Látom én mi megy itt. Csak a sok panaszkodás volt, hogy kihalt a topik. Egy frászt! Szerintem simán hibernáltattad magad erre az őszi szélre és ezért tértél vissza közénk pont most. Hiába, az izgulást is el kell ám viselni!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #3549 üzenetére
Halloween erre izgulok.
(#3550) Zamery : Olyan soká nem fogom kibírni hibernáltatom magam.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Mikor kezdödik a szél izgulok már nagyon miatta.
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #3546 üzenetére
Még nincs meg a BF4, de lehet megveszem még egyenlőre más gémekkel nyomulok.
-
KubanitoS
veterán
Most vettem észre, hogy Originen meg lehet venni 30 Euroért egy olyan DLC-t Battlefield 3-hoz, amely feloldja az összes 119 fegyvert, meg perket, meg mittudomén micsodát. Gondoltam megosztom a tisztelt izgulókkal.
Best buy.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
válasz SenorGrande #3518 üzenetére
te jo eg egy pvz karomlo ! tavozz!!
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
De elritkultak itt a kommentek. Azert ide is bedobom:
Pinball FX2, masodik fordulo, Epic Quest asztalon, lehet jelentkezni, fel kene turni 20-ra a letszamot
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Zamery
senior tag
Batman játékok akcióban: [link]. Megérte izgulni?
-
addikt
Mit képzelsz, mennyé innen a hülye kérdéseiddel, ez egy komoly szakmai izgulós topik, itt csak kökemény izgulás folyik (De tényleg. Bár mostanában kevésbé, majd Karácsonykor élénkülünk újra fel)
Inkább itt kérdezz, hamarabb és jobb választ kapsz.
-
Jolet
őstag
sziasztok! nem tudom jó helyen járok e, de lenne problémám a steam klienssel... kérdezhetek vagy van rá topic?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bigyo108 #3532 üzenetére
Ezt tedd fel itt is, szerintem többen járnak arra.
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
segítség kellene :
Olyasmi játékot keresek, mint a régi Aero Fighters .
Mindegy hogy lentről felfelé vagy balról jobbra kell haladni, csa ZÚZDA LEGYEN !!!!Köszi előre is .
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #3529 üzenetére
Uplayes tudom, de a játék stemes nekem az összes része megvan nagyon bejött az összes rész eddig. A legjobban a z AC II csipázom.
(#3530) Mardel: -40% nem hangzik túl jól lehet most veszem meg alszokrá még egyet.
Más mit gondol lesz olcsóbb mint most kap karácsonykor -60% többet.
-
Serpiko
addikt
Nem kukszi játék jó kis gém Assassin’s Creed® III -60% 11,99 euro.
Egy kérdés közvélemény kutatás szinten: Halloween akcióban vagy Karácsonykor lesz olcsobb szerintetek? -75% elképzelhető?
-
Zamery
senior tag
válasz Serpiko #3523 üzenetére
Hát szállingóznak az infómorzsák, remélem lassan megérkezik a bejelentés is.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz SenorGrande #3518 üzenetére
Egyszer azért szórakoztató. Kíváncsi vagyok a második részre.
-
bigyo108
aktív tag
válasz BomiBoogie #3517 üzenetére
Sajnos a steam-en csak a Zuma van és a Bejeweled ami ér valamit .
De az abszolút befutó a Treasures of Montezuma .... abból olyan steam-es teljesítményes motyó lenne hogy ihajjjA PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
SenorGrande
senior tag
válasz BomiBoogie #3517 üzenetére
A Peggle-kkel még úgy-ahogy elvagyok, de a PvZ-t nem szeretem. Megvettem, mert mindenki dicsérte, de nem tudom, mit szeretnek rajta.
Meg van egy vedernyi hidden object játékuk.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
bigyo108
aktív tag
POPCAP HUMBLE ..... dejó lenne !
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Serpiko
addikt
válasz Mr-Pamacs #3513 üzenetére
Itt kéedezz rá a játék toppikjában talán tudnak segíteni, mert ez itt komoly Steam szakami izgulos topik.
Itt kérdezd meg: Counter-Strike 1.6
Továbbá itt: Counter Strike source
Vagy itt: CS:GO[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok
Nem rég vettem steamet és egyérdekes dolog fordult elő már is:
Bannoltak 2 órára mert beszéltem miközben az admin beszélt (no comment ez is...). Megbeszéltem vele, semmi gond nem volt, lényegében bocsánatot kért. Az okba ez volt beleírva: "2 órácska ban". Majd jönnék fel 2 óra múlva és az fogad hogy már más okkal vagyok bannolva "Wh" és a nevem sem volt ugyan az ban infóban mint amit használok.Lehet hogy valaki hamisította a steam ID-et és csalt a "nevemben"?
[ Szerkesztve ]
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Van még olyan oldal mint a Greenmangaming amin belefuthatok esetleg egy Zuma Revenge leárazásba .
Régóta vagyok már steam tag, de nem akar összejönni a dolog .
Kipörgetném mégegyszer a játékot csak az Achivementekért .A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest