-
GAMEPOD.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz DamianB #5398 üzenetére
Ezt találtam.
Open the Epic Games Launcher.
Click your profile icon in the top right corner.Klik beállítások.
Under the Preferences section, check the Enable Offline Mode Browsing box.
Remélem segítettem.
#izgulok vajon sikerült megoldani.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
-
őstag
Nem tudom ki írta az összefoglalót de nagyon király
Kérdésem lenne nem tudom offlineba rakni ezt a gyász epicet . Valakinek ötlet ?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #5396 üzenetére
Ebben bízok háta eljön na. Csak a bacsikám itt fogom osztogatni meg sorolni a dekeket.
#izgulok
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #5394 üzenetére
En meg izgulok hozzon Gabe bácsi mindenkinek ajándékba decket. lenne egy topik tali amire meghívóm. Eljönni szerintem?
#izgulok
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz SenorGrande #5391 üzenetére
Köszi mindenkinek, értem, akkor megnézem majd a theVR videót!
-
Serpiko
addikt
Izgulok decket akarok lol.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #5391 üzenetére
Nagyon akarok decket de drága sajna csak lesz rá valami jó kis akció.
#izgulok
-
SenorGrande
senior tag
válasz BomiBoogie #5388 üzenetére
Engem nem érintenek a hordozható eszközök, viszont így felpörgött a linuxgaming, protonra ráfeküdtek, meg állítólag majd a Deck felülete fogja leváltani a Big Picture módot az asztali kliensben, szóval jót tett szerintem.
Gyakorlatilag egy hordozható PC, így azt futtatsz rajta, amit akarsz. Én csak videókat néztem róla, de ütős cuccnak tűnik.Remélem a Deck OS-ét letölthetővé fogják tenni.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Serpiko
addikt
Nézd meg VR Pisti videóját youtobeon abban bemutatja. Elég jó cucc.
-
eami
veterán
tudom sokaknak nem tetszik ahogy a srácok tolják (én sem követem őket rendszeresen), de ez egy elég korrekt videó a témában.
net net: hordozható kézi PC, olcsón, korrekt hw, és full nyitott rendszerrel. Még hivatalos alkatrész boltot is nyitottak nekik a héten.
-
Serpiko
addikt
Nálunk már esik asszem most el tudok aludni a nagy izgulás után. Egész este izgultam de jó vót. veletek Mizu izgulosok. steam deckkel fogok álmodni.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulok nagyon most olyan rossz érzés nem szokott ilyen lenni. Lehet beteg vagyok nem bírom tovább megyek mert aludni kéne. Ti hogy bírjátok?
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulok a steamon és én vagyunk ketten olyan jó ez a szerelem.
#izgulok
Ui: kell egy deckA titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Izgulok megint alvás helyett nem lesz ez így jó. Ez van elfogadtam. steamon bámulóm az akciókat. Lol
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz Flowtation #5377 üzenetére
Helyes így kell ezt ki kell izgulnod magad ide bármikor jöhetsz itt szoktunk izgulni közösen mert úgy jobb.
#izgulok
-
Golden9
veterán
válasz Flowtation #5374 üzenetére
[ Szeretkezve ]
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok a témában, de jobb topicot nem találtam. A lényeg: megvettem a gyereknek a Minecraftot a g2a oldalon, meg is kaptuk a kódot. Kellett egy Microsoft account, ezt meg is csináltam a gyerkőcnek, de emiatt kellett egy felnőtt fiók a jóváhagyáshoz. Na ezt úgy elkavartam, hogy az én live.com fiokomhoz sikerült a játék kódját érvényesíteni. Magyarán az én fiokom kell a launcherhez, mert a gyerek fiókjában csak a demo verzió van. Át lehet ezt állítani, iranyitani, hogy ne így legyen?
Remélem érthetően írtam le.
Köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Tudom hogy nem igazán jó helyre jön, de itt talán tudtok segíteni. Vettem egy vezeték nélküli xbox360 kontrollert usb stickel. Nem eredeti. De állandóan ledobál. Játék közben is. Néha 10 perc után néha 5 mp után. Mi lehet a gond? Köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Serpiko
addikt
Izgulni olyan jó érzés erre jöttem rá.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Apropó a portál bridge megéri? Izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #5362 üzenetére
Mindenki izgul magában tudtam most keltem olyan mintha másnapos lennék de nem is ittam. Biztos az izgulástól van
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulási van de nagyon lolipop.
Valaki itt van?
-
Serpiko
addikt
válasz tomy88trance #5359 üzenetére
Meglesz igyekszem koncentrálok meg mobilon azért fut a steamon biztos ami biztos. Lesem ha felebredek rögtön.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz tomy88trance #5357 üzenetére
Ismeros érzés sokszor van vele. Is így csak bambán bámulom a stemon de nem veszek semmit. Elfáradtam asszem alszok kicsit remelem az izgulás miatt tudok majd aludni. Akciókkal álmodom ma is remelem.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulok itt magamban egyedül de nagyon majd túlélem valahogy
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Ki izgulna velem ma este? Egyedül nem jó ez nekem nem jön be. Steam szél jöhetne már vagy akármi.
#izgulok
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz tomy88trance #5352 üzenetére
Na hol van ennyiért? Lesz olcsobb is szerintem.
Xbox-ra 7.000.- vettem használtan kb. 1 éve.#Izgulok
-
tomy88trance
tag
Sziasztok! Izgulok, van valami sale féle rdr2 11 körül jónak tünik
Kérlek támogass! Köszönöm! https://4fund.com/hu/kgjmu9
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #5350 üzenetére
Milyen igaz akkor nem megyek aludni máskor. Nagy igazság minden fekszem lebasszem. Az a baj egy idő után győz az álom. Remélem steam akcióval álmodom legalább. Lol
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulok nem bírom ki reggel lesznek gondok a felkelessel asszem lolipop. Ki mit csinál most?
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Semmi alvás csak az izgulás nem bírom tovább kell egy dekk
#izgulokA titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Epicen húzom be a játékokat, de mikor fogom kijátszani őket azt nem tudom. Ismerem a mondást +1 sor je
Asszem nyugdíjas koromban jó lesz ez a sok játék
#Izgulok
ui: Amúgy újra rákaptam a CS:GO-ra. lolipopinyo.
-
Serpiko
addikt
Lesz valami nagyobb szél mostanában a nyári előtt? Izgulok már nagyon
#Izgulok
-
Serpiko
addikt
Capcom kiadói vásár erre jó ébredni ez az je Megérte izgulni mint vegyek valami rezit? Melyik lehet jó? A legújabbal szemezek.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Steam deck akarok most.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #5334 üzenetére
Ezt lopom tök jó.
#izgulok
-
cskamacska
addikt
Vagy videokártya a benzinkútra.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Serpiko
addikt
IZgulok steam deck jöhetne már.
# izgulok
-
Serpiko
addikt
Mondjuk ez igaz tényleg így van izgulásra fel
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Portál Brige steamon 1.19 euró megéri?
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Haverom is rendelt jól csúszik neki a szállítás de meglesz mondtam majd adja kölcsön pár napra kíváncsi vagyok rá nagyon. Szerintem baszos lesz.
Lehet Gabe bácsi hozza ki neked is személyesen#izgulok
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Na mizu izgulosok hogy vagytok? Nekem megy az izgulás nagyon steamon imádás van
#izgulokA titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Izgulok nem tudok aludni ismét csak a steamon bámulom akciót akarok. ;D
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Köszönöm az aggódást jó tudni valaki támogat ebben a nehéz időben ami ránk jár mostanában. de kivirom lassan itt a tavasz és jön a szél is. Gondoltam addig hibernálom magam úgy gyorsabban telik az idő.
#izgulok
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Izgulok je
-
Serpiko
addikt
Izgulok ma is nagyon ki van itt velem.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Mindig van valami ezt már szeretem 2K kiadói vásár je. Megérte izgulni!
#Izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #5317 üzenetére
Ne már tényleg mi abban a jó? De elfogadom.
A többieknek mi a kedvenc?
#izgulok
Ui: haverom előrendelt steamon deket lol
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Serpiko
addikt
válasz tomy88trance #5313 üzenetére
Kecskemét ott nincs kontaktom sajna így nem tudok segíteni itt falun nálunk meg nincs semmi ilyesmi
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz tomy88trance #5311 üzenetére
Remélem nem leszel csavargó sok sikert az albérlethez. Merre felé keresel?
Annyi jó gém van csak idő nincs játszani. Mostanában stream nézek. Lol
Kártya soha nem vót kínai újévkor tudtommal.
#izgulok[ Szerkesztve ]
-
tomy88trance
tag
válasz Serpiko #5308 üzenetére
Engem most jobban izgat hogy táláljak albérletet a hó végéig, utcán nem fut a steam lol
Amúgy jön sok jó game elvileg a hónapban, htkgamesen is holfújév van meg epicen is ott asszem kupon van megint. Pedig ám valahol azt írták van kártya :/ :D
Kérlek támogass! Köszönöm! https://4fund.com/hu/kgjmu9
-
Serpiko
addikt
Senkit nem izgat ez a kínai újév? Én azért Izgulgatok.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz tomy88trance #5306 üzenetére
Az telon buggos kicsit zard be utána nyisd meg jó lesz. Kártya most nincs szerintem. Ilyen gagyi hangulatjelek vannak. Lolipop
#izgulok hogy jó legyen telon a stemonod
-
Serpiko
addikt
Izgulok így sokkal jobb egy Havas reggel stemon és a hó nagyon adja.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Eme korai órán is itt izgulok. Ki vagyok kínai újév imádom mindig van valami je.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Az izgulás az élet értelme amúgy. izgulni jó így névtelenül nem ismerjük egymást de segítünk egymásnak.
#izgulok
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- Politika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háztartási gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest