-
GAMEPOD.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3827 üzenetére
Ezaz je! Nyomtam is szavazást eddig nincs kedvemre való gém, de még hosszú a szél.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Kareszovics
addikt
válasz morvaigaben #3827 üzenetére
Napi egy szavazás? Remek
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Kareszovics
addikt
válasz morvaigaben #3823 üzenetére
Köszi!
Jön a Szél bizony. 3 játékra elegendő pénzem van kb:
- Far Cry 3
- Van Helsing II Complete
- amire még fussahttp://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3816 üzenetére
Az fasza lenne még várok vele azt ha még olcsobb lesz bezsákolom.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3809 üzenetére
Erre figyelek nem veszek meg minden gémet csak amire tényleg szűkségem van + egy sor nekem nem számít ezért nem veszek gémet még az ingyenest is odaadom olyannak akinek kell. Sok időm nincs játékra melo és asszony mellett, de jó érzés mikor már ő zavar el kockulni.
Apropó van egy gémem, ha kell adom Gun Monkeys lenne.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3807 üzenetére
Dead Space 2 megvan nekem is jo kis horror játék, nem bántam meg a megvételét. Télen be kell vásárolni mert kijátszottam minden játékomat. Most csak CS:GO megy masszívan
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3804 üzenetére
Remélem is a téli ott lesz a szeren, de addig is sporolok és karácsonykor nagybevásárlás lesz.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3798 üzenetére
Az jo lenne szín válastás Most nézem van egy olyan nekem szóló ajánlat két olyan gémet rak oda amelyik megvan nekem hm
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3796 üzenetére
Nekem is furi így elsőre, most estem haza de majd átnyálazom. Nem lesz ezzel gond meg kell szokni. De ez a sok kék jobb lenne több szín.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3793 üzenetére
Meg az örület a hét közepén Eddig nem túl sokat vásároltam szplinter cell feketelista plusz csajomnak zuma delux szeret golyózni. Ja havertól kaptam sok kártyát feltoltam magam 40 szintre ingyen.
-
addikt
válasz morvaigaben #3788 üzenetére
SAM-et elindítod, háttérben kifarmolja neked őket 0 gépigénnyel.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz morvaigaben #3784 üzenetére
Vedd a Legendaryt, ki lehet kapcsolni a DLC-ket, úgyhogy játszhatsz az alapjátékkal is.
Nem valószínű hogy ebben az SSS-ben nagyobb akciót kap flashben sem.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
albert8
veterán
válasz morvaigaben #3784 üzenetére
Én a simát vettem mert a dlc-k megvoltak dobozosan. Már jön is lefele.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3782 üzenetére
Skyrim LE ha lesz dobok rá egy szavazatot. Nekem AC blackflag, Szlinter cell feketelista, ez a kettő kéne nagyon a többi válogatás kérdése. Izguljuk
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3778 üzenetére
Nekem még van zsém várok lesz itt nekem játék
-
albert8
veterán
válasz morvaigaben #3778 üzenetére
rage hogyan? mennyiért? nem is láttam
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3776 üzenetére
Igen 8 szint kell vásároltam havernak kártyákat olcsot amíg el nem érite a 8 szintet. Cserébe megkapom a nyári szél kártyákat Eddig nem volt fogamra való akció nagyon minden a kártyák körül forog ugytünik az akciók másodlagosak.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3774 üzenetére
Így már világos köszönöm
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3772 üzenetére
Játéka van! Kártyát adok neki mert nincs pénze most erre. Veszek neki kártyát átadom azt kész is az 5. színt. Most akkor pontokat akkor kapok ha csinálok kitűzöt...
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3770 üzenetére
Én is inkább gémre költök asszem jobban megéri nekem igy. Csori haverom 3 szintű és valami olyat írt ki neki, hogy 5. színtől kapja meg a cuccot. Hogy is van ez 5. színtű kell hogy legyen vagy nagyobb.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3768 üzenetére
Hát kialakul ez majd idővel tiszta lesz a kép. Akkor tenni is kell érte nem csak kattintani
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3766 üzenetére
Értem köszönöm! Három ember az nagyon kevés De én leszek az egyik te a másik
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3764 üzenetére
igen még nem is nagyon értem a dolgot
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3762 üzenetére
Már itt a szél
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3760 üzenetére
már csak picit kell kibírni addig, de ilyenkor lassan megy az idő nagyon.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3753 üzenetére
Ez jo így ingyen lesznek a játékok amit megfogsz venni.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3750 üzenetére
Ez az JE! Izgulok lesz itt minden jó ami szem szájnak ingere.
-
Kareszovics
addikt
válasz morvaigaben #3750 üzenetére
Szerintem idén csóri szél lesz nekem. Max behúzok egy Infinte Season Pass-t oszt csókolom. Meg még talán lesz annyi wallet-em, hogy egy Borderlands UVHUP2.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3719 üzenetére
az igen nem semmi honnan van ennyi kártyád?
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3717 üzenetére
Ez a beszéd így már midjárt más a lányzo fekvése
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3715 üzenetére
Nekem mást a CS:GO veszi el az időm azt tolom. Azért ha steamra nem is de benézhetsz néha izgulni.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3708 üzenetére
Így van ezek legalább megmeradtak a következő szlig.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3705 üzenetére
Ne is mond rám fér Rámfér a pihenés, de addig is a napi kukszi itt van nekünk.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3695 üzenetére
Köszi! Így év elejére egy bioshock infinite behúztam. Mikor is van vége a szélnek?
[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
válasz morvaigaben #3656 üzenetére
Na csak kiharcoltam belőle a 30fps+t, rpg-nél nem fontos a 60, úgyhogy most belevágtam a kalandokba!
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Serpiko
addikt
Megéri izgulni ezt tudjuk eddig nekem nem volt vásárlásom szégyellem is magam miatta. Nem megy a gém a gépeden csak van valami megoldás rá.
-
albert8
veterán
MEg lehet máshogy is szerezni a kártyákat! MAjd leirom később, hogy hogyan.
Igy elég könnyű az összeset megszerezni.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3635 üzenetére
Izgulok! Beteget jelentek és nem megyek dolgozni asszem.
(#3636) bigyo108: Zumma nekem is kell lesz érzem izgulok miatta.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3632 üzenetére
Alig várom, de a fene egye megy dolgozni fogok holnap este brrrrr....
(#3633) genndy: Lesz szerver omlás tuti mindig van már megszoktam.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz morvaigaben #3632 üzenetére
Szerverek úgyis ledöglenek majd, úgyhogy örülhetünk ha 19:30-kor el is indul ténylegesen...
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3630 üzenetére
JUJ, de jó már alig várom izgatott vagyok nagyon.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3628 üzenetére
Várom nagyon megveszem amint megjelenik már alig várom.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3614 üzenetére
így komboban jó lenne.
(#3615) albert8: Kösz az infot körülnézek.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3612 üzenetére
Köszönöm együtt jobb izgulni. Esetleg Grid 2 jöhet még szóba amivel szemezek szintén.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3610 üzenetére
Nagy meglepi volt mikor észrevettem ami érdekel az NBA2K14 gémmel szemezek. Szeintem karácsonykor lesz ez olcsóbb izgulok miatta.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3608 üzenetére
Várom már a téli szelet, de kártyázás nem érdekel, majd elosztogatom...
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3596 üzenetére
De még mennyire nem is számítottam erre a szélre. NBA2K14 lessem remélem megy még lentebb az ára. Ha nem karikor bezsákolom.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3594 üzenetére
És itt van JE!
-
albert8
veterán
válasz morvaigaben #3592 üzenetére
Szerintem ma!
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3589 üzenetére
Nálam is így van, ha kell a játék megveszem, de nincs időm játszani vele mert pont mást tolok. Addig félreteszem aztán amikor végeztem a játékkal rongyosra játszottam kezdem a következőt. Időm nekem sincs sok játszani de csinálok időt magamnak alvás helyett játszok meló után vagy előtt.
-
addikt
válasz morvaigaben #3576 üzenetére
A chates Barátoknál tudsz adni neki zárójeles nevet (Becenév hozzáadása), akkor majd nem kevered össze
Én a PH!-s neveket írtam oda, az úgyse változik.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3576 üzenetére
Na ez zsír Azért izgulok kicsit nehogy összekeverd
(#3578) morvaigaben: visszaigazolva
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3574 üzenetére
Tagfelvétel nyitva! Gyere vegyél fel...
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3560 üzenetére
A karácsonyi szét várom és már nagyon izgulok miatta.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3558 üzenetére
Üdv! Itt az izgulásos szakma topikban. Nem vettem magamnak semmit nem találtam kedvemre való gémet. A haveromnak vettem meg a Left 4 Dead 2 gémet ajándékba. Multkor nem oylan régen asszem hétvégi akcióban magamnak az AC III vettem meg.
-
Zamery
senior tag
válasz morvaigaben #3458 üzenetére
Gondolom azért mert, megvan neked a RO2. Akkor 75%. Ha nincs akkor 50%.
De nézd meg böngészőből. Ha nem vagy belépve, akkor a magasabb ár lesz ott. Nekem most is 3,49€ ha a Steam-en nézem.https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Kareszovics
addikt
válasz morvaigaben #3406 üzenetére
Meg biza, örülök is az új szerzeménynek nagyon.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3397 üzenetére
Itt a szél yes kicsit sok volt ahibárnáció később ébredtem
-
addikt
válasz morvaigaben #3397 üzenetére
Túlterhelődtek a rendszerei
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3383 üzenetére
Remélem nem igy lesz Na de lassan itt a 19 óra olyan izgatott vagyok már...
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3380 üzenetére
Nem bírom tovább már elkezdhetnék.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3373 üzenetére
Várom már nagyon, de ha most sem lesz lesz szél nem tudom mit csinálok. Akkor már csak hónap végén fog kezdödni szerintem.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3368 üzenetére
Kezdödhetne már, ha kell valami szolj megveszem neked aztán rendezük.
-
Doki16
addikt
válasz morvaigaben #3366 üzenetére
Ma biztos nem lesz sajnos. Leghamarabb jövőhetén lehet.
Bár ne legyen igazam
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
addikt
válasz morvaigaben #3357 üzenetére
Inkább annak éri meg külön venni őket, akinek nem kellene az összes (mittomén, retteg a kalózoktól, és amúgy is csak Mr. Torgue arénájában akar harcolni). Ha valakinek kell az összes sztori DLC, akkor bizony jobban jár az SP-vel.
Hogy ONtopik is legyek: egy jó kis Border2 SP leárazásért én is izgulokCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz morvaigaben #3355 üzenetére
Viszont olcsóbb, mintha egyenként vennéd meg a DLC-ket (Border2-nél: SP: 30€, külön-külön: 40€)
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3352 üzenetére
Lesz az is a szél alatt nyugi izgulok miatta.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3345 üzenetére
Sőt hurrikán meg meteor eső is
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3340 üzenetére
Remélem kezdődik hamarosan. Már alig várom nem bírok magammal.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3337 üzenetére
Ez a csipás cucc jó gém de mehetne 2 euro körülire az ára áh nem is így is jó.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz morvaigaben #3325 üzenetére
Törölközz meg.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3325 üzenetére
Én fázok 22 fokvan a szobámban hehe! Megérte a klima azt a sok pénzt
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3323 üzenetére
Izgulok nagyon nem is tudok aludni
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3321 üzenetére
NANA jó lesz a szél
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3316 üzenetére
Ezt nevezem nem semmi így szél előtt beleadnak mindant.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ebből melyik olyan hűha?
-
morvaigaben
tag
hát... elég f@szán leírtam a +-50%-ot xD
+
-50% off Evolandna így jobb, csak már nem tudom szerkeszteni.
a Mafia meg még így is drága... :S
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3312 üzenetére
+1
(#3313) R1200GS: Itt kérdezz rá [link]
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz morvaigaben #3295 üzenetére
Greenmangamingen 20%-os kuponnal még olcsóbb a Civ!
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3293 üzenetére
Fantasztikus izgulunk akkor tovább
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3291 üzenetére
Nem bizony jó kis gamma ezért jó izgulgatni.
-
addikt
válasz morvaigaben #3289 üzenetére
Van, csak valamiért nem látjuk, pedig elvileg nem régiózáras:
Daily Deal - Dungeon Siege III, 75% OffDe az összes része akciós külön is, meg a Complete is.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3284 üzenetére
Izgulok a szél miatt Csak a szokásos....
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3282 üzenetére
Nálam ez nem jétszik nem szeretem játék számomra.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3280 üzenetére
Na ez állat kis pakk így estére talán aludni is tudok majd.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3278 üzenetére
Igy kell ezt csinálni meg közben kis izgulás is kell annélkül nem megy.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3273 üzenetére
Vásárolni, Vásárolni tessék kell a pénz Gabe bácsikámnak burgerre. Pont danit akartam írni, hogy nála jó áron van a Tomb Raider. Engem is érdekel ez a gém sőt még az AC III gamára is fenem a fogam.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3271 üzenetére
Így lesz most is esküszöm. Jelszó: Copyright by Serpiko Registered Trademark of Serpiko's Izguling Corporation
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3269 üzenetére
Nem bírom akarom most rögtön tisztára izgalomban vagyok aludni sem tudom. Lehet hibernáltatom magam addig.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3264 üzenetére
Pörgessük _Gaben fel a komoly szakmai topikunkat Szét ide most rögtön.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3256 üzenetére
Nálunk is itt tanyán fúj a szél csak valami jó gémt hozzon ide a szél.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz morvaigaben #3253 üzenetére
Mostanában már gyengébbek a szelek, inkább csak szellők.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz morvaigaben #3227 üzenetére
Végülis Steamen ki nem gyűjtő.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz morvaigaben #3223 üzenetére
Egy élet is kevés végigjátszani ezeket mind, szóval csalóka.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3223 üzenetére
Váó! Ez nagyon állat akció végre valami jó.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3215 üzenetére
Lesz még itt szél érzem izgulok is miatta pémtekre várom vagyis csütörtök este fog kezdödni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz morvaigaben #3215 üzenetére
Ennyi volt, a nyuszi hozta és el is viszi.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3185 üzenetére
Itt vagyok végre szél van újra ez kell a népnek Hitman az állat megéri megvenni főleg ennyiért
-
válasz morvaigaben #3182 üzenetére
Kár hogy a többi (számomra kedves) játék nem aktiválható Steam-en. Néhányat bagóért dobálnak. TR Anniversary és Legend alig egy euro...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háztartási gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Escape from Tarkov
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Xbox 360
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% Brutális i7-13700H 14Magos! 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest