-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Adott egy olyan helyzet, hogy ismerőssel családi megosztással megvan osztva a könyvtárunk, és én kitaláltam, hogy most jól végigviszem a Life is Strange-t,mert neki megvan a játék. Fel is telepítettem az ő könyvtárából, végigvittem az első epizódot, aztán kiírta a játék, hogy ennyi volt, a többit vegyem meg, és láss csodát a játék nem az ő könyvtárában van már hanem az enyémben. Ugyebár az első részt anno ingyenessé tették, és ez kavar be az egészbe gondolom. Valahogy ezt ki lehet játszani, vagy innentől mindenképp meg kell már vennem saját részre is?
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tud arra megoldást, hogy non steam game hozzáadásakor a steam csak a "C" meghajtót scanneli, és csak onnan listázza az összes programot nyilván mert a C-n csak a rendszer van. Tudom, hogy lehet böngészni, de akkor csak a játék exe-t rakja be programnévnek . Ami ugye a legtöbb esetben 2-3 rövidített betűs.
-
Rison77
senior tag
Közben feltúrtam a redditet is emiatt, találtam is bő 1 hónapos posztokat, hogy náluk is ez van, írtak is ticketet a valve-nak, és azt a választ kapta, hogy tudnak a problémáról, és vizsgálják.. Próbáltam most letörölni a steamet, steam helyett gondosan lepucolta az asztalomat Utána olvastam, hogy bizony ha nem az alapértelmezett helyére van telepítve, akkor bizony automatikusan nem szedi le magát.. manuálisan kell törölgeti a fájljait.. Ezután elindítottam, és lőn világosság, visszajött a share ^^
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy egyik napról a másikra, teljesen szétbombázza a steam az aktivitást? Felsorol pár megosztott screenshotot, kb 3 hétnyit, aztán ömlesztve felsorolásszerűen 3 hétnyi achi, majd megint screenshotok, és megint achik.. kb átláthatatlan az egész aktivitás így. Másik problémám meg az lenne, hogy folyamatosan eldobálja a family share-t, valamikor 2-3 napra, a 4. napon visszajön, aztán végleg eldobja. Kicsit körülményes 2 hetente újracsinálni az egészet, ráadásul csak az én oldalamon szűnik meg, a másik oldal használni tudja az én könyvtáramat. A steam reinstall segítene valamit? -
-
Rison77
senior tag
-
Rison77
senior tag
Gratulálok a steamnek teljes szívből.. Summer sale alkalmaból ma feltöltöttem egy kis összeget a steam pénztárcába, erre letiltott 1 hétre mindenféle tranzakciót. Se a steam piacot nem tudom használni, se vásárolni nem tudok az áruházból... feloldás július 1.. még jó hogy 30-ig van a sale. Ez egyszerűen elfogadhatatlan egy ilyen cégtől... van rá valami megoldás vagy ez így ennyi volt?
-
Rison77
senior tag
Üdv,
Family Sharing-es megosztásnál, hogy ha mindkettőnknek megvan az alap játék viszont akivel megosztottam van hozzá x dlc-je, azokat én nem látom a letölthető tartalmaknál, viszont olyan játéknál ami nekem egyáltalán nincs meg ott pedig ott vannak a dlc-k amik megvannak a másik félnek. Csak az utóbbival működik a dlc-k megosztása, vagy valami speciális beállítás szükséges hozzá ? Konkréten black ops 2 és dlc társairól van szó. -
Rison77
senior tag
Aki eddig mindegyiken szavazott az megtudná mondani, hogy összesen mennyi szavazata van most?
-
Rison77
senior tag
Üdv,
Valaki próbálgatta már a Family Sharing funkciót? Lenne egy olyan problémám, hogy van 2 account amit összekötöttünk, sikerült is látjuk egymás játékait, mindkettőnknek megvan a Black Ops2, és az egyik accounton található 1-2 dlc is hozzá. A megosztással ezeket a dlc-ket is meg kéne osztania? Mert nemigazán találom, hogy megadta volna őket nekem is, holott amikor megosztottuk mintha a black ops egy jókora méretű fájlt leszedett volna. -
Rison77
senior tag
válasz Rabbitf_24 #54667 üzenetére
Nálam is ez a gond most.
-
Rison77
senior tag
Szerintetek a -40%-os Don't Starve lesz még olcsóbb, érdemes lenne várni?
-
Rison77
senior tag
Sziasztok,
Nemrég kezdtem használni a steamet, viszont van egy olyan idegesítő problémám nemtudom , hogy ezt most normális jelenség vagy valami nem okés. Körülbelül 2 naponta folyton azt írja a játékokra hogy szinkronizációs ütközés, és felajánl 2 lehetőséget, vagy én töltöm fel a fájlokat, vagy ő tölti le nekem. Akármelyiket választom mindig 1-2 mentéssel visszadob az adott játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Internet problémák
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S24 Plus 256/12GB Black.
- Apple Pencil 1 - karcmentes, szinte új
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest